**Zmeurici de iulie-august 2009 (18)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,trimit material despre dieta....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Noah,nu stiu ce se intampla,nu ma lasa sa trimit....incerc mai incoloPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Salutare zmeurici
Am zis sa mai dau si eu buna ziua ca tare-s scumpa la vedere Nu stiu ce fac dar cert este ca mi-ar trebui doua zile-n una.
Azi e ultima zi de gradi pentru Iulia si de luni e in vacanta. Ma si astept la harababura totala la mine-n casa, cu amandoua pe-aici Ne descurcam noi cumva, ce sa facem. De-am fi mai ascultatori, ar fi tare bine Dar parca acum, de cand e Teodora, Iulia e mult mai zvapaiata, mai pusa pe prostii, vrea mai multa atentie ... E de inteles dar cateodata simt ca ma depasesc toate.
Teodora are al doilea dintuc si cand am crezut ca luam o pauza la capitolul balit, muscat, urlat ... se pare ca nu, parca e mai rau ca niciodata. Nu stiu ce zmeu, ies caninii acum? Ca tare urat face. Stiu ca urmeaza cei de sus dar nu vad acolo nici un semn pe cand la canini e umflata tare zona si rosie. Eu sper sa n-am surprize.
Acum sta si ea mai bine in fundic, in scaunelul Bumbo, si e tare incantata Iulia mai ales ca se poate juca cu ea, ca nu sta doar la orizontala. Ia uitati-le AICI
Si daca va intereseaza ceva cadouase de mosul, uitati ce o sa primesc AICI

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

giova preturile carcioarelor chicco in it e la fel cu ce-am vazut in carrefour. chicco trio for me dupa reducerea acordata costa 350 euro in it, la fel e si aici. ma asteptam si la restul carucioarelor sa fie la fel preturile.
daca veni vorba de chiloti...eu imi comandasem lenjerie Victoria's Secret din SUA dar ma costau mai mult taxele vamale decat toata lenjeria..., asa ca am returnat coletul

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

inutsa, si eu mai primesc colete din SUA prin posta dar niciodata nu platesc taxe vamale. Fii atenta ca nu cumva sa declare valoare mare la colet, ca doar atunci se platesc taxe. Stiu ca e bine sa se declare cat mai putin la valoare ... asa mi-a spus vamesul .

Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

micaalsa mie nu imi trimisese cineva lenjeria, ci o comandasem de pe site. iar cei de la VS au lipit factura pe exteriorul coletului, era de cateva sute de $ [nu erau doar chiloti de atatia bani, ci si haine de la VS] . poate ca de asta m-au pus sa platesc taxe asa mari.

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Sigur, au pus valoarea exacta a cumparaturilor si daca zici ca erau cateva sute de dolari atunci clar ca asta e motivul pentru care ti-au cerut taxa vamala. Nu mai stiu exact pana-n ce suma nu se plateste deloc ... paremi-se 300 de dolari. O sa intreb.

Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna ziua mamicutze,
Azi am implinit si noi 5 lunite
Uitati cum aratam noi aziaicisi aici

Am vazut o groaza de zmeurici care mai de care mai frumoasa ,m-am indragostit de spiridusul lui meleea.
Noi suntem cam maraiti de ziua noastra, speram sa nu o tinem asa mereu, ne place foarte mult iaurtelul si cam atat...
Zmeureii vostrii mai sughit?Caci noi suntem campioni.
micaalsa la multe lunite si printesii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Inutsa daca era trimis ca si cadou nu plateai nimic, asa cu factura normal ca s eplateste vama. si cum nu sunt reguli stricte...care e procentul care se aplica, fiecare face cum il taie capul. stiu din sursa sigura de la vama din Timisoara.
Micaalsa felicitari pt. al 2-lea dinte.

fug sa ma intalnesc cu tipa sa vad oferta pt. petrecerea lui Marco de ziua lui.
el nu vrea...asa ca daca-mi zice vreo enormitate de suma si ma astept...pas....si facem acasa cu adultii cum vrea el.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Daaa, exact, si noi facem 5 lunite azi la multi ani si voua, pony. De nu-mi ziceai cred ca ma trezeam maine ca am fata mare Doamne aiurita-s.
Voi papati iaurtel deja? uauuu
Noi abia azi am inceput diversificarea, cu primele 2 lingurite de suc de morcov

Nasterea printesei

Mergi la inceput