**Zmeurici de iulie-august 2009 (18)**
Raspunsuri - Pagina 3
inutsa spune:
Salutare! si de la Biuta, ca o tin in brate acu
moni asa-i cu cazaturile astea, te trec toate transpiratiile cand ii vezi jos! bine ca nu a patit nimic!
uliiasi departe de noi asa realizare de a adormi singurele, cu toate ca eu tare fericita as fi
alinutza de pe acum se vede ca o sa mearga baietii la beri
meleea frumos spiridusul
pooh Timeea ii citea povesti lui Balasz? f frumosi!!! si mei taiul e fain!
giova daca Edi o sa maraie, tu o sa dai "instructiuni" prin tel.
Ziceam ca o sa se descurce mama la carucioare, ei as! m-a sunat de "n" ori sa "relateze" de la fata locului, ce modele a vazut etc, i-am zis de Chicco si pan la urma o sa ia ...Inglesina. fie ce-o fi numai sa-l primesc mai re' ca e nasol fara carut!
---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
uliiasi spune:
Ne-am trezit...adica s-a trezit David, ca eu n-am putut sa dorm, evident, doar am stat intinsa cu ochii inchisi.
Giova, da, abia asteptam sa ne mutam inapoi in Piatra, acolo avem familia si prietenii, nu ne place capitala deloc, sotul meu cel putin o detesta (asta pentru ca trebuie sa conduca...). Am venit aici acum 2 ani ca sa reusim sa ne platim niste credite pe care le-am facut pt o afacere ca n-a mers. Ne-am gasit amandoi joburi bune, am lichidat creditele, am reusit sa ne luam apartament in Piatra (cu ajutorul soacrei...), deci scopul a fost indeplinit. Eu acum sunt in concediu 2 ani, timp in care imi voi cauta in Piatra un job, iar sotul are posibilitatea sa se mute cu jobul actual pe Moldova, da Doamne sa se concretizeze si asta.
noce, culmea, nici mie nu mi-a venit sa cred, dar nu mai adoarme David la tzitzi....Seara dupa baita si masaj ii dau de papa pt ca intotdeauna e mai flamand dupa baie, dar se pare ca dupa aia e fresh....Asa ca trebuie sa gasesc alte metode de a-l adormi...Iar sa impart noaptea cu tati e cam greu...daca se trezeste David de 4-5-6 ori pe noapte, cum s-o impart cu el? Pai vrea de mancare aproape de fiecare data, deci trebuie sa fiu eu prezenta, nu el...Poate cand va incepe sa se trezeasca mai rar..sau dupa ce o sa-l intarc...
Acum am citit ca e bine sa-l pui la el in patut dupa ce-i dai de mancare...dupa prima trezire il mai pun eu in patut, dar la urmatoarele cel putin sunt rupta..nu mai am energie sa ma scol si sa-l pun in pat. Tot ce vreau e sa ma intorc cu spatele si sa ma culc la loc si sa sper pt 2 ore de somn neintrerupte...
Solike, mie nu mi-a reusit schimbarea pampersului cu funduletul in sus...Am primit la un moment dat o salopetica din aia care se deschide la fundulet...Nu m-am priceput si pace...n-am folosit-o niciodata. Despre treziri si resemnare...of.sunt zile mai bune si zile mai proaste. Chiar daca s-a trezit de multe ori noaptea, daca trezirea finala mi-o da pe la 9 dimineata, e putin mai bine. Dar daca ma scoala pe la 7, gata, is zombie rau.
Ma duc sa alimentez juniorul...
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
siacob spune:
Meleea ce spiridus ai tu acolo! are niste ochisori
Alinutza si eu sunt de parere ca seamana leit cu tine...ochisorii sigur de la mami i-a mostenit
uliasi vad ca Beatrice adoarme in continuare singura seara. Stingem lumina si iesim din camera si chiar daca mai are chef de vorba in 15 min adoarme...sper sa nu isi schimbe acest obicei...imi este suficient ca se trezeste des
In dimineata asta am asezat-o in pat langa mine si in mai putin de 5 min s-a intors 360 grade in pat, stand pe burta si tarandu-se nu prin rostogolire si si-a sprijinit capul pe pieptul meu ca obosise. M-am distrat urmarind-o, in acelasi timp ma gandeam ca s-a dus statul in pat nesupravegheata
pooh spune:
Ciao,fetelor!!!Multumim de complimente,pupici tuturor de la Balazs!!!!Giova,eu cred ca o sa tin dieta weight watchers....cu asta am slabit dupa ce am nascut-o pe Timea,e sanatoasa si se slabeste frumos cu ea....pare destul de complicata la inceput,darnu-i chiar asa....Off,saracutul de Edi,ce-l mai chinuie dintisorii...Si la Marco tot asa a fost?Timea nu poarta ochelari,sunt ai mei,se distra si se juca de-a educatoareaAlinutza,ma ungi la suflet cand zici ca seamana cu mine.....tati e convins ca seamana cu el,desi eu nu vad nimic nici din el,nici din mine.....Eric e un dulce...intr-adevar seamana si cu sotul tau in unele poze,dar cel mai mult la tine trageMultumim de materiale....merg sa verific dieta......sper sa scap cumva de kg ca tare ma fustreazaSolikeInutsa,si cand primesti caruciorul?Mergeti dupa el?Uliiasi,eu il adorm pe Balazs 99% doar la tzitzi....doar asa reusesc....sotul il poate adormi si in brate....Singur nu stiu daca a adormit de 5 ori de cand s-a nascutMeleea , ce scumpic e AlexPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
blanca000 spune:
Buna fetele,
Uliiasi, Eva adoarme singurica sau ma rog, semisingurica..dupa baie si tzitzi asa adormita o pun in patut..ea se trezeste cam imediat dar o las acolo sa tipe sau sa vb pe limba ei..mai stau un pic cu ea, o mai mangai, ii dau suzeta..in cazuri extrem de rare dac aincepe un plans cu urlete si lacrimi o iau in brate altfel nu...si adoarme ea la un moment dat (poate sa dureze si jumatate de ora) dar fac asa caci in brate imi e greu sa o tin sa o adorm.
Ziua in schimb..adoarme in brate dar dureaza f putin si apoi o pun in patut.
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
Giova spune:
Uliiasi super! sa va ajute DD sa va mutati cat mai repede.
Pooh baga reteta pe mail-ul comun. se poate si in timpul alaptarii?
M-am tot uitat la poza, sa vad daca ii sunt mari ochelarii...bine ii sta domnisoarei educatoare.
Marco era putin marait noaptea, iar dim. avea iesit dintele. nu am avut probleme de balituri, maraieli.
Inutsa de unde trimite mama ta caruciorul? nu ai avut pana acum? si cum v-ati plimbarit?
Danielle asa deci...ti-am facut pofta cu vinul rosu. Noi numai dintr-ala bem, duminica cand nu prea iesim sau cand avem invitati. eu beau 2 degete dintr-un pahar si gata. se urca rapid la tartacutza.
Noce spor la cumparat jucarii. eu mai am cadouri de luat, sapt. viitoare sper sa le rezolv.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
pooh spune:
Giova,ai pus mai demult o reteta de gogosi....o mai ai???Vrem sa facem cu vecina.....Oare merge framantat si dospit in masina de facut paine?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
inutsa spune:
pooh mi-l trimite mama duminica si-l primesc miercuri
giova am avut carut pan acu, primit de la cineva, deci nu era nou. cand l-am primit nu m-am uitat prea mult la el sa vad ce e de viata lui. de abia cand am inceput sa o plimb pe Bia in el am vazut chestii care nu-mi placeau la el. acu Bia nici nu mai incape bine in el, in haine groase nici nu mai zic, sta aiurea de tot. am cautat prin Iasi carucioare, dar mare oferta nu e pe aici. mama fiind in Italia, am pus-o pe ea sa-mi caute si mi-a si gasit ceva OK. acu', daca nu mi-a dat prin cap sa o intreb cum se numeste modelul exact, imi framant mintea pe net, ca o fi asa sau invers? daca mi-a zis corect dotarile carutului, atunci diferenta de pret e destul de mare, pe siteul inglesina carutul respectiv e cu 400 si ceva lei mai mult.
de abia astept sa-l primesc...
---------------
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
inutsa spune:
edit ma refeream la siteul romanesc Inglesina
---------------
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
Giova spune:
pooh uite aici:
http://biancams76.blogspot.com/2009/09/gogosi-cu-gem.html
eu le-am facut cu gaura in mijloc, sau umplute cu gem. nu l-am pus deasupra.
Inutsa pai la noi si o pereche de chiloti e mai scumpa decat e dincolo, dar un carucior.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)