**Zmeurici de iulie-august 2009 (18)**
Raspunsuri - Pagina 2
Cornelia spune:
Acum o ora cand am inceput eu mesajul anterior ultumul pe pagina era mesajul Melelei .
doina2222 spune:
Inutsasuper-tare Bianca. Darius inca nu si-a descoperit piciorusele.
Meleeafoarte dragut spiridusul Alex
Giovaapropos de taximetristii nostri din Tm. Sa ma fi vazut pe mine pe bicicleta cum ma fugarea un taximetrist acum vreo 2 veri...Mama-mama ! Si doar pentru ca am ripostat verbal - neortodox la o injuratura adresata mie doar pt ca trecusem pe trecerea de pietoni pe bicicleta. Asa ca despre taximetristii de la o anumita firma, numai de bine
Va rog sa-mi trimiteti si mie PM cu adresa si parola contului comun.
mamica de baietzel Darius
pozele lui Labuta
Darius s-a nascut a doua oara
alinutza78 spune:
Cornelia...as vrea eu...numai ca toti care l-au vazut live au spus ca nu mai e asa vizibila asemanarea
Patricia, mami de copil cuminte, ce faci, pe unde umbli?
uliiasi spune:
Cornelia, da, am incercat si cu picaturi. Initial Nettacin, apoi Tobrex...apa de ploaie. Poate daca ar fi fost o conjunctivita ar fi mers, asa pentru ca e canalul...se pare ca nu functioneaza. Asa ca fac masaj zilnic si-l sterg cat pot de des cu compresa sterila si ser fiziologic penrtu ochi (Optiserum). Oricum ochiul stang e mult mai putin afectat decat era dreptul, asa ca am sperante ca ii va trece cat de curand.
Alinutza, si eu cred ca seamana Eric foarte bine cu tine, oricum ei se schimba tare de la o perioada la alta asa ca acum seamana cu tine, maine cu tati, apoi iar cu tine...
Si eu mai am doar o saptamana pana plecam acasa!!! Iupiei!!!
Mi-am comandat cartea aia "Cum sa cresti un superbebe" de Roberta Miller, o fi buna de ceva? Poate mai aflu si eu ceva tips-uri....
Uite acum l-am adormit pe David (in carut, of course...) si mie nu-mi mai vine sa dorm...Sincer, cand el doarme, in loc sa dorm, eu ma bucur ca am si eu o ora numai pentru mine si fac diverse chestii (in general treburile restante, dar si treburi relaxante, de ex statul pe net). Pai cum sa nu fiu zombie, offf.
Gata, v-am pupat, ma duc sa fac o proba sa vad daca ma pot odihni putin...
Offtopic: Alinutza, ce culoare faina ai la par....
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
Giova spune:
Toata lumea pleaca acasa de sarbatori. si noi mergem cam din 21 dec. pana in 4 ian. Sper sa fie edi cuminte sa nu ii inebunesca pe toti cu maraitul lui.
Alinutza Eric seamana pe tine bine de tot.
Cornelia la tine nu se pune, ca ai si parintii alaturi. Mie mi-e greu cu 2 ca nu putem iesi si noi singurei...bine as putea sa chem pe tanti de la curatenie, care e si ingrijitoarea de la gradi si mi-a zis, dar parca,.....nu-mi prea vine.
Uliiasi voi vreti sa va mutati la PN? nu va place capitala?
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
noce spune:
Alex-Sara, noi ne intrabam pe unde esti si tu te simti singura? Eu una ti-am simtit lipsa, ma gandeam ca ai mai putin timp disponibil acum ca ai 3 ingerasi. Doamne ajuta sa treceti usor peste cele doua interventii, sa fie sanatoasa tun Dariuta si fratiorii ei, la vara sa se joace toti fericiti in curtea cea maaare! Cred ca e foarte frumos la voi acolo. Probabil curtea voastra e cat parcul nostru din cartier, numai ca noi il impartim cu o gramada de caini neprietenosi care latra trecatorii si eu stau cu inima stransa la fiecare plimbare. Acum de cand s-a racit mi-e din ce in ce mai greu sa stau cu bebe afara cate 5 ore cum stateam vara si toamna. Lui Filip ii place, doarme bine, dar eu nu stiu unde sa ma mai plimb cu carutul. Daca as sta la curte, l-as lasa afara si eu mi-as vedea de treburi (cum ar fi dc ).
Uliiasi, nu poti sa-l adormi la tzitzi? Eu asa il adorm. Mai adoarme si singurel cand e foarte obosit, dar mi-e mai comod sa-l adorm la tzitzi. Noaptea, imparte-o cu tati. Noi asa facem. Filip papa de doua ori noaptea, daca se trezeste in plus, se duce tati si-l adorme in brate sau cu suzi sau cu luminite sau cu steluta tomi care proiecteaza ursuleti pe tavan. Se descurca ei amandoi. Noi trebuie sa fim odihnite sa avem laptic.
Legat de ochisor, am citit multe discutii aici pe DC, pana la un an nu e necesara interventia, pt ca poate trece de la sine. Afara abia dupa un an se pune problema interventiilor, dar nici atunci nu se grabesc. La Filip s-a redus vizibil. Acum il sterg cu ser odata la cateva zile, curge f rar si putin.
Meleea ai o frumusete de spiridus acolo! De unde ati luat costumasul?
Moni, la a doua cazatura deja e mai usor, nu te mai sperii asa tare. A cazut si Filip ieri din nou. Eram doar eu cu el acasa. Trebuie sa iau rapid covoare ca macar sa cada pe moale.
Alinutza multumim! Abia astept sa citesc. Si sa vad pozele
Gata, fugim la plimbare. Poate ajungem si prin Cora sa mai luam niste jucarii ceva.
Mami lui Filip, 1 august 2009
Prima noastra iarna
Solike spune:
Neata'
Siacob, eu am invatat sa schimb scutecel murdar cu Olguta rostogolita cu funduletul in sus . Mai nasol e cand are kk. Toata ziua se agita si se intoarce, plange mai tot timpul din cauza faptului ca nu stie si urmatoarea miscare, oricata gimnastica fac cu ea, nu ii iese decat ridicarea funduletului si un balans slab care nu o aduce cu burtica in sus.
Uliiasi, tu, care ma incurajai pe mine apropos de resemnare....mai prinde si tu 1h-2h de somn pe zi, daca poti. Ieri cand am incercat sa dorm, deoarece Olga era afara cu mama, a inceput vecinul de deasupra cu bocanelile si reparatiile in baie, ciocane, bormasina.
Alinutza, multumim pentru materiale.
Blanca, asta e, nu facem noi ghiseft cu suportul de cadita, dar de intalnit te asteptam in Moghioros. Multumesc de aprecieri, cu cat trece timpul cu atat mi se pare si mie ca seamana mai mult cu mine decat cu tati Vali. Am mai scris eu ca vreau sa o tund: asta seara ramane fara breton sigur Olguta, ca se freaca la ochisori non-stop din cauza parului f lung.
Pooh, ficiorul tau e mortal. Vazut si filmulet pe salteluta cu intoarcerea si incurajarile lu' mami. Ce concentrat era el.
Alex@Sara, multa sanatate Dariei si ai incredere ca operatia va reusi.
Sa aveti o zi buna. Eu am mare activitate: scriem scrisoarea catre Mos.
Oana, mami de Olguta punkista (25.07.2009)
Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei
Asa a inceput viata cu Olguta
danielle02 spune:
`neata si de la noi mamici
am vazut de dimineata poze cu bebelusi frumosi,mi-au incantat ziua
giova,aseara a fost soramea pe la mine si ghici ce,a venit cu o sticla de vin rosu si zic,Doamne ca giova mi-a facut pofta de vin rosu,ea il savura acum intr-o seara
beau cu soramea spritz,e prea tare pt mine sa il beau simplu,vreo 3 pahare asa,m-am ametit,fetele dormeau,soramea pleaca si ma bag si eu in pat,dupa o noapte tare zbuciumata de niste vecini bataiosi,ma trezesc dimineata cu o durere de cap incredibila,am bagat doo cafele pana acum si mi-am mai reveniot.
oare sa fie de la vin??
radeam singura acum si mi-am zis sa iti spun
moniland,bine ca nu a patit nimic bebelusa,e si haios si de plans,cunosc senzatia.
si Ebonee a cazut de pe pat pe cand avea vreo 6 luni,dormea cu mine si eu m-am dus sa ii aduc lapte,am auzit-o cum a cazut si am crezut ca mi se pare,moamaa cand a inceput a zbiera.am mers cu ea la doc pt o verificare sa stiu eu sigur ca nu are nimic.nu avea nimic
cornelia,multumesc de raspuns
si mie mi s-a parut parfum cu Melissa,deja aveam experienta
inainte pa panicam din orice,acu o iau cu calm si usurel
am fugit la fete,
o zi minunata va doresc
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici