Pufuleti2010 (72) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Nikole am vb cu mama si mi-a luat ea Diazepam ca na mami se duce la aceeasi farmacie de zeci de ani , se stie deja cu farmacista si i-a dat acum trebuie uma sa intru in posesia lui. Si eu mai luam Diazepam la scoala cand aveam examene mari cruciale importante, eram o chiulangioaica pusa numa pe prostii da si tocilara si cu pretentii la note mari (deh daca nu aveam note mari nu ma lasa tata la party ) si luam sa dorm inainte de admiteri, BAC, etc ca aveam emotii mi se parea ca nu mai stiu nimic mai ales cand am dat la facultate si eram 18 pe loc am ajuns sa iau si Nitrazepam, da park lu BB nu i-as da...ma rog il iau sa am in casa sa fie.

cristies perfect adevarat , pot sa am si sa nici nu stiu de ele ceea ce ma sperie si mai tare

cris dogarel contractiile BH nu sunt periculoase daca ai colul peste 3,5 la mine cik nu am voie sa am nici macar din alea de aia ma panichez

lorex mi ai luat vorba din gura, mereu vreau sa intreb de Vi4i si Rocco da tot incep sa citesc din urma si sper sa gasesc un post de al lor si apoi neuronu de gravida uita sa mai intrebe de ele. Sper din tot sufletul ca sunt bine si sper sa intre sa ne mai zica cum se simt

danasor nu stiam de leg cu ceza...eu sunt programata ptr ceza ca nu am voie sa nasc natural...de aia se crizeaza dr meu? ca nu stiam de ce mi a dat gynipral ptr contractii nedureroase....Merci de pont si daca poti sa si explici de ce nu e indicat ptr ceza ar fi de vis, daca nu asta e o luam ca atare..nu sunt bune

33+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Lorex, esti suuper!

Alaltaieri am primit un e-mail din Germania de la o clinica din Erlangen, unde dr. pe langa faptul ca imi zicea ca trebuie sa le bag 75.000 de eruo in cont, da, ati citit bine, 75.000 euro, din care ei sa ia cat le trebuie si restul m-i dau inapoi, mi-a zis ca va fi un copil problema toata viata, si va avea nevoi de 4 interventii... etc. D-astea. Nu va spun ce criza de plans isteric am avut vreo 2 ore. Am zis ca decat sa se chinuie toata viata, mai bine sa mi-o ia Dumnezeu. Ala a fost cam primul gand de disperare de cand am aflat de problema. Sper si ultimul!!!!

Ma lupt sa gandesc pozitiv, sa ii repar cu mintea ce se poate pe la inimioara, sa zic ca daca mi-a dat-o Maica Domnului, dupa atatea rugaciuni la Ea, va fi bine.

Am discutat deja de un site, maine il am. O sa fie www.helpdalia.com

32+ Maria Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cris.dogarel, nu am inca nici o veste de la Simonette. Cred ca este la doctor ca zicea ca merge pe la pranz. Cum aflu ceva va spun.

Alexutzzza, ai un sot de milioane. Ai vazut cum rezolva el situatia si fara sa stie romana.... Ai grija de tine si nu te mai enerva asa ca face rau la bebe.

Lorex, e o idee buna cu undele pozitive.

Acum 34+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Deci........
Se pare ca urmeaza...dr a zis ca bb a coborat, colul s-a sters DAR, inca nu am dilatatie 2 ca sa spuna ca incepe nasterea! Cred ca 1 cu indulgenta! Mi-a zis ca se poate intampla la noapte dar nu poate spune cu certitudine. Poate sa mai dureze si o saptamana Ma bag la un siecs mic sa man oxitocina spre destinatie
Va si va multumesc ptr sustinere si galerie!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
39+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 7 zile!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Fetelor, naste careva la maternitatea Cantacuzino?

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Nikole am vb cu mama si mi-a luat ea Diazepam ca na mami se duce la aceeasi farmacie de zeci de ani , se stie deja cu farmacista si i-a dat acum trebuie uma sa intru in posesia lui. Si eu mai luam Diazepam la scoala cand aveam examene mari cruciale importante, eram o chiulangioaica pusa numa pe prostii da si tocilara si cu pretentii la note mari (deh daca nu aveam note mari nu ma lasa tata la party ) si luam sa dorm inainte de admiteri, BAC, etc ca aveam emotii mi se parea ca nu mai stiu nimic mai ales cand am dat la facultate si eram 18 pe loc am ajuns sa iau si Nitrazepam, da park lu BB nu i-as da...ma rog il iau sa am in casa sa fie.

cristies perfect adevarat , pot sa am si sa nici nu stiu de ele ceea ce ma sperie si mai tare

cris dogarel contractiile BH nu sunt periculoase daca ai colul peste 3,5 la mine cik nu am voie sa am nici macar din alea de aia ma panichez

lorex mi ai luat vorba din gura, mereu vreau sa intreb de Vi4i si Rocco da tot incep sa citesc din urma si sper sa gasesc un post de al lor si apoi neuronu de gravida uita sa mai intrebe de ele. Sper din tot sufletul ca sunt bine si sper sa intre sa ne mai zica cum se simt

danasor nu stiam de leg cu ceza...eu sunt programata ptr ceza ca nu am voie sa nasc natural...de aia se crizeaza dr meu? ca nu stiam de ce mi a dat gynipral ptr contractii nedureroase....Merci de pont si daca poti sa si explici de ce nu e indicat ptr ceza ar fi de vis, daca nu asta e o luam ca atare..nu sunt bune

33+ Yannis

sa nu se declanseze nasterea inainte , contractiile pot duce la scurtarea colului, sa nu fie bebe angajat in nastere, nu stiu daca m-am exprimat bine, dar eu asa am inteles de la doctorita mea.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Deci........
Se pare ca urmeaza...dr a zis ca bb a coborat, colul s-a sters DAR, inca nu am dilatatie 2 ca sa spuna ca incepe nasterea! Cred ca 1 cu indulgenta! Mi-a zis ca se poate intampla la noapte dar nu poate spune cu certitudine. Poate sa mai dureze si o saptamana Ma bag la un siecs mic sa man oxitocina spre destinatie

39+ cu Nicholas Ellan

AMR 7 zile!!!!!!!!

Mai, mai, o sa-l scoti pe Praslea profesor de siecs .
Tinem pumnii sa vina cand o fi pregatit si tu la fel.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:

Deci........

39+ cu Nicholas Ellan

AMR 7 zile!!!!!!!!

Baga tare, Simonette
Asteptam vesti bune

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:

Deci........

39+ cu Nicholas Ellan

AMR 7 zile!!!!!!!!

Simonette ce vesti ne aduci tu de la doctor.....
Pai daca te bagi la cu tati cred ca trebuie sa scoatem agitatele la incalzit ca nu mai dureaza mult.

Curaj, a mai ramas asa de putin.....

Acum 34+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:

Deci........

39+ cu Nicholas Ellan

AMR 7 zile!!!!!!!!

Distractie placuta cu sotul!

33+ (Amaris-Stefania)

poze

Mergi la inceput