Pufuleti2010 (72) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Neata fetele,

Ma pregatisem sa intru si eu cu povestea mea ca ieri dupa masa vedeam negru in fata ochilor de furie si apoi am intrat in panica ca am inceput contractii de la nervi si ma rog, si nu am mai apucat ieri nici sa va zic si ma pregatisem acum cu povestea dar mi-a trecut tot... am citit ce a scris adina_bulina si nu pot sa ajut cu nimica sunt o tampita nu ma pricep decat la rahaturi barfe prajituri si haine saltelutze si oamenii chiar au probleme si io nu stiu ce sa zic. Parca nu traiesc pe lumea asta nu stiu de ONG de spitale de interventii de solutii nu pot da un sfat sau o mana de ajutor ma simt asa mica pe langa adina_bulina care mi se pare asa puternica. singura te-ai confruntat cu atatea si ai tinut in tine atatea luni si noi ne vaicarim de un deget care se umfla... tare prost ma simt si nu-mi vine sa mai scriu nimic, asa neserioase sunt toate prostiutele noastre pe langa problemele adevarate si...eu nici nu stiu ce sa zic sau cum s ajut Sunt intoarsa toata si nu-mi vine sa mai zic nimic...

Exact asa ma simt si eu, nu prea-mi mai gasesc cuvintele....

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

cris.dogarel, apropo de uitare (in afara de faptul ca si al meu e mare uituc ), am citit aici pe forum o maxima care mi-a placut mult: "Fericirea este sanatate buna si memorie proasta". Mersi de reteta, am salvat-o.

cris_mario, bine ca ai rezolvat cu buletinul!

alexutzza, imi pare rau ca ti-ai facut asa nervi, super sotul tau, bine ca a rezolvat! Vezi ca diazepamul nu se da fara reteta, am incercat eu la mai multe farmacii, iar daca reusesti totusi sa faci rost de el, ia cate jumatate de pastiluta doar daca nu cedeaza contractiile in niciun alt fel! Eu am mai luat, dar tot asa, doar din cand in cand, nu e genul de medicament pe care sa-l iei zilnic, de la spital mi-au spus ca e toxic cardiac!

lorex, ce titulatura vrei sa-ti pui?

Nico de Isabela si 30+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Bravo Alexutzzza ca ai un sot foarte descurcaret! Ce tampita proprietareasa care s-a gandit ea in ajun de sarbatori sa va faca decoratiuni in bucatarie. Offff... Am stat si eu cu chirie, nici nu vreau sa ma mai gandesc... Macar asta s-a implicat ea intr-un fel... La noi doar marea pretul .
Daca doctorul ti-a dat medicamente, chiar si Diazepam eu zic sa iei macar sa vezi cum reactionezi. Din ce inteleg eu ai putea sa ai toata noaptea contractii si sa nu simti nimic, asa-i?

Cris.mario, cand ati reprogramat bradutul?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

...ma tot gandesc la ROCO si la VIVI....
...oare de ce nu mai dau nici un semn??
sa le ajute Dumnezeu sa treaca peste greutati!

28+ ....9 kile
AMR....18 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

cris.dogarel, apropo de uitare (in afara de faptul ca si al meu e mare uituc ), am citit aici pe forum o maxima care mi-a placut mult: "Fericirea este sanatate buna si memorie proasta". Mersi de reteta, am salvat-o.

cris_mario, bine ca ai rezolvat cu buletinul!

alexutzza, imi pare rau ca ti-ai facut asa nervi, super sotul tau, bine ca a rezolvat! Vezi ca diazepamul nu se da fara reteta, am incercat eu la mai multe farmacii, iar daca reusesti totusi sa faci rost de el, ia cate jumatate de pastiluta doar daca nu cedeaza contractiile in niciun alt fel! Eu am mai luat, dar tot asa, doar din cand in cand, nu e genul de medicament pe care sa-l iei zilnic, de la spital mi-au spus ca e toxic cardiac!

lorex, ce titulatura vrei sa-ti pui?

Nico de Isabela si 30+ cu Irina

m-ai prins
nush...ma mai gandesc...

28+ ....9 kile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

apropos de "intaritul" burtzii: pai mie mi se contracteaza asa de "n" ori pe zi, mai ales seara. ma ia cu calduri, respir greu, dar parca nu pot zice ca ma doare: o sa ii spun azi dr de ele, ca eu nu iau gynipral, no-spa, diazepam, nik. no-spa bag doar daca stau in picioare mult si incepe sa doara, dar...e asa, frektie. cred, totusi ca-s contractii Braxton Hicks si "sa puna mana" sa nu-mi micsoreze niciun col, ca eu-s de acord sa se antreneze uterul, dar atat!

simonette, ai ramas la doctor?? danyelana, zi ceva!

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

Mergi la inceput

FETELE MELE!
APEL CATRE VOI!!

HAIDETI SA PROIECTAM GANDURI POZITIVE DE FIECARE DATA CAND NE AMINTIM DE ADINA SI BEBELINA EI.
IMAGINATI-VA CA TOATE SE REZOLVA CU BINE SI EA ISI TINE PUIUL IN BRATE ZAMBIND!
IMAGINATI-VA CA E FERICITA!
CONTEAZA! Sa nu va ganditi nici o clipa la rau!

ADINA, si tu la fel sa faci!!!

28+ ....9 kile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

LOREX asa am visat si eu bebelina. Eram panicata ca nu stiu sa fac nimic si priveam cu disperare in toate partile.

CRIS.DOGAREL alea sunt contractiile BH si sunt absolut normale in perioada asta, dar nu trebuie sa fie foarte dese (mai multe de 4-5 intr-o ora).

32+ (Amaris-Stefania)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

apropos de "intaritul" burtzii: pai mie mi se contracteaza asa de "n" ori pe zi, mai ales seara. ma ia cu calduri, respir greu, dar parca nu pot zice ca ma doare: o sa ii spun azi dr de ele, ca eu nu iau gynipral, no-spa, diazepam, nik. no-spa bag doar daca stau in picioare mult si incepe sa doara, dar...e asa, frektie. cred, totusi ca-s contractii Braxton Hicks si "sa puna mana" sa nu-mi micsoreze niciun col, ca eu-s de acord sa se antreneze uterul, dar atat!

simonette, ai ramas la doctor?? danyelana, zi ceva!

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

eu iau 2 no-spa forte, si 1 utrogestan tocmai ca sa nu fie aceste contractii BH; sunt ok pentru nasteri naturale dar nu sunt bune daca esti programata pentru cezariana asa mi-a spus dr.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Emisiunea mea s-a terminat ca-n gara...

Cris.dogarel si mie mi se intareste burtica si sper ca-i doar antrenament. No-spa iau tot asa cand obosesc...

Lorex, buna initiativa ta . Gandirea pozitiva ajuta.

Fetele, voi de unde ati stiut ca e copilul vostru? Sotul a visat bebelinul si cand l-am intrebat a zis ca il tinea in brate (si el de obicei nu atinge copii altora).

Ma apuc de treaba ca iar trece si ziua asta.

34+

Mergi la inceput