Pufuleti2010 (72) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Doamne! cat am putut sa scriuu!!! am citit nasteri scrise in mai putine randuri!!!

33+ Yannis

Iti dai seama deci in cate capitole o sa povestesti nasterea, nu?

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 32+ Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

alexutzza, te rog sa ne spui si povestea ta cu nervi. aici pe forum suntem impreuna si pentru probleme majore, dar si pentru a imparti bucurii (eco reusit, nasteri usoare, spitale k lumea, etc), si pentru a discuta "micutzisme" (Noica, citat de A. Liiceanu) despre retzete, , dureri de cap, hormoni naravasi, etc. viata e facuta din toate astea si noi toate avem dreptul sa o traim ca atare.
nu am mai putea sa traim normal, sa luam decizia de a face copil si chiar nr. 2, nr.3, daca ne gandim in ce lume "groaznica" ii aducem. gandeste-te ca sunt mame care au trait (nu doar citit, ca noi) grozaviile astea (aida ciolac, mama Emmei, camy, mama lui Darius, multe altele) si ele sunt acum cu un alt bebe in brate, au trecut printr-o sarcina ca si noi, cu bucuriii si emotii.au continuat. toti suntem constienti de partea rea si intunecata a lucrurilor, dar nu ar trebui sa ne influenteze in a o vedea si aprecia si pe cea buna.

scuze de polologhie, cred ca am scris-o mai mult pentru mine, k si eu am momente d-astea cand imi "blochez" viata si m-as face ... misionar Crucea Rosie.

nu vreau sa supar pe nimeni

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

Merci de incurajari Am scris deja, sper sa se incarce pe site kilele mele de cuvinte Merci mult, da te simti mic mic mic cand auzi de toate astea, sincer io o iau razna vezi si tu de la prostii , nu stiu ce as face in cazul adinei!

33+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:

Doamne! cat am putut sa scriuu!!! am citit nasteri scrise in mai putine randuri!!!

33+ Yannis

Iti dai seama deci in cate capitole o sa povestesti nasterea, nu?

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 32+ Cristian

daaaaa! ca am wireless in rezerva!!!! M-am interesat! LOOOL!

33+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Alexutzzza, ma tot tineam sa te intreb: unde faci cursuri de greaca? Ma intereseaza si pe mine, eu tot pentru greci lucrez

Ratusca 32+

La Fundatia Culturala Greaca, langa ambasada lor pe Pache Protopopescu, sunt dupamasa, primul modul e gratuit (3 luni de 2 ori pe sapt cate 2 ore) si de la al doilea incepi sa platesti (40E pe modul ceea ce e aproae gratis!!!) Sunt f bine organizati, au manuale sunt seriosi si chiar faci treaba da e ca la scoala cu gramatica cu scris citit tot f serios nu asa....conversatie si cantece . U serii incepand din ianuarie aprilie si octombrie, inscrierile se fac cu aprox o luna inainte de data inceparii cursului, dar presupun ca nu te apuci acum , acum vezi sa ii contactezi din timp ca e bataie pe locuri

32+ Yannis

Multumesc!

Ratusca 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

alexutzza, te rog sa ne spui si povestea ta cu nervi. aici pe forum suntem impreuna si pentru probleme majore, dar si pentru a imparti bucurii (eco reusit, nasteri usoare, spitale k lumea, etc), si pentru a discuta "micutzisme" (Noica, citat de A. Liiceanu) despre retzete, , dureri de cap, hormoni naravasi, etc. viata e facuta din toate astea si noi toate avem dreptul sa o traim ca atare.
nu am mai putea sa traim normal, sa luam decizia de a face copil si chiar nr. 2, nr.3, daca ne gandim in ce lume "groaznica" ii aducem. gandeste-te ca sunt mame care au trait (nu doar citit, ca noi) grozaviile astea (aida ciolac, mama Emmei, camy, mama lui Darius, multe altele) si ele sunt acum cu un alt bebe in brate, au trecut printr-o sarcina ca si noi, cu bucuriii si emotii.au continuat. toti suntem constienti de partea rea si intunecata a lucrurilor, dar nu ar trebui sa ne influenteze in a o vedea si aprecia si pe cea buna.

scuze de polologhie, cred ca am scris-o mai mult pentru mine, k si eu am momente d-astea cand imi "blochez" viata si m-as face ... misionar Crucea Rosie.

nu vreau sa supar pe nimeni

poze
AMR 6 sapt.!!

Merci de incurajari Am scris deja, sper sa se incarce pe site kilele mele de cuvinte Merci mult, da te simti mic mic mic cand auzi de toate astea, sincer io o iau razna vezi si tu de la prostii , nu stiu ce as face in cazul adinei!

33+ Yannis

gata, am citit.nimeni nu stie dinainte cum ar reactiona in multe situatii limita. si nici nu cred ca ar trebui sa stim si sa avem planuri pentru asa ceva. ne-ar consuma mult din energie, din disponibilitatea de a face fata cotidianului. este exact ca in proverbul cu drobul de sare... banuiesc ca numai maniaco-depresivii il simt acolo deasupra capului in permanenta. restul, incercam sa facem mishto de el sau... uitam (ceea ce mi se pare o treaba chiar mai tare decat liberul arbitru: sotul meu e un mare uituc, dar un om bun si senin,na)

poze
AMR 6 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

alexutzzza super atitudinea adopatata de sot,iar ptr tine multi

eu am citit,dar zici k sunt beata nu mai stiu nmk din ceea ce vroiam sa raspund...so...nu mai raspund

am rezolvat cu buletinul....adica am depus toate actele si trebuie sa-l iau pe 28..da pe 28 k asa sunt astia de tampiti..nu stiu de ce naiba dureaza atat

acum ca am terminat de citit din urma ma apuc si eu de facut cate cv pe aici prin ksa

Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

incerc si eu sa te concurez la "kilele de cuvinte", ca la alea adevarate de pe kur te-am luat de muuuult

poze
AMR 6 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

adina, si eu am ramas fara cuvinte citind despre voi... Multa putere iti doresc sa ai, sa treceti cu bine peste incercarea asta grea. Noi suntem aici si te vom ajuta cat putem! Incearca toate variantele posibile, nu amana nimic, nu se stie din ce parte va veni solutia!

Nico de Isabela si 30+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Uau, Cris.dogarel, ce cuvinte pline de intelepciune! De-aia imi place mie la odiseea noastra, chiar imi pare ca suntem o mica comunitate!

Alexutzzza, bine ca s-a rezolvat ca nu stiu zau cum reactionam in locul tau. Si, o mare bila alba pentru sotul! Ai vazut ca nu trebuie sa stie romana ca sa se descurce la nevoie?

Ratusca 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Neatza! La 11 m-am trezit....am visat-o pe bebelina, ce frumushica era...numai ca..nu prea stiam ce sa fac cu ea...eram toata confuzata

Adina, si eu sunt de parere sa nu te bazezi pe statul roman, inca mai ai incredere in el? eu n-as avea nici o clipa.Ia si deschide mai repede conturile sa inceapa lumea buna sa depuna bani, nu ai timp sa stai dupa statul roman.Si nu te mai gandi ca vin sarbatori,ca e criza, ca ceri bani, stai linistita, gandeste-te doar la binele bebelinei si tine fruntea sus, fii tare pe pozitie!
Noi o sa te ajutam cu cat putem fiecare si poate o sa mai convingem si din cunostintele din jur sa doneze, si o sa facem si treaba ia cu 2%, ..nush daca n-o fi tarziu...nu conteaza...o sa-ti trebuiasca bani!
Azi vb cu sora mea despre cum a reusit sa obtina finantare si iti trimit PM.

Alecsa, si eu abia astept s-o vad pe bebelina mea! Si a mea se tot foieste nush ce tot are de facut , parca-s eu cand deretec prin casa!Si nu esti ultima de pe aici, o sa fim printre ultimile care nasc dar suntem avantajate ca o sa primim o groaza de sfaturi de la fetele deja initiate

Cris.dogarel, multumesc de incurajare!
Na, ca am scris tot intr-un mesaj ca sa nu mai fiu acuzata ca vanez stelutze

PS: defapt vanez puncte ca sa-mi pot pune titulatura la nume
Da' nu mai spui la nimeni :P

..ma duc sa iau aer!

28+ ....9 kile
AMR....18 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput