| Citat: |
| citat din mesajul lui simonette Deci........ Se pare ca urmeaza...dr a zis ca bb a coborat, colul s-a sters DAR, inca nu am dilatatie 2 ca sa spuna ca incepe nasterea! Cred ca 1 cu indulgenta! Mi-a zis ca se poate intampla la noapte dar nu poate spune cu certitudine. Poate sa mai dureze si o saptamana Ma bag la un siecs mic sa man oxitocina spre destinatieVa si va multumesc ptr sustinere si galerie!!!![]() ![]() ![]() mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in 39+ cu Nicholas Ellanwww.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! AMR 7 zile!!!!!!!! ![]() |
36+ cu 
Ma gagici, cand spuneti colul sters inseamna si dopul eliminat?
Ca eu iar sunt in ceata...
34+
simionette......................doamne ajuta sa vina nicholas pe lume................in pace si foarte usor.............
poate poate o sa il deranjeze oxitocina.............si se incumeta sa iasa............
nastere usoara si bebe sanatos tun!!!!!!!!!!!!!!
adina.............
sper sa ai puterea de agandi pozitiv....dar e omenesc sa punem si raul in fata cateodata, mai ales cand nu vedem alte cai de iesir.dar Dumnezeu stie cel mai bine ce trebuie sa faca..si o sa ne rugam cu totii la El sa va aiba in paza......si sa nu trebuiasca sa sufere Dalia o viata intreaga, ci sa reuseasca operatiile si sa fie un copil normal..................
Doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea
34+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!