Cata independenta? In Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 2
lara_c spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina023 Pot fi numita paranoica, supra protectoare, inconstienta, closca exagerata, dar ai mei copii nu vor merge singuri pe strada inca multi ani de acum inainte! Si nu discut aspectul asta sub nici o forma! Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003) Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! Povestea nasterii Anei ************************** Emma este iubire! |
Hmmm nu stiu ce intelegi tu prin ...multi ani...Eu o sa fiu si mai ferma sau paranoica...ma rog..NICAIERI singuri pana la 12 ani.
Exista un motiv pt care in anumite tari exista legi care prevad asta si parintii sunt pasibili de inchisoare.Credeti ca Romania zilelor noastre este mai sigura ca UK sau USA etc?Eu nu cred.Credeti ca locuiti intr-un cartier mic/oras mic.Si de unde stiti ca vecinu' nu e violator?In UK de exemplu parintii au dreptul de a verifica daca vecinii /viitorii vecini au fost sau nu condamnati pt pedofilie.Si tot nu ii lasa singuri.
Eu cred ca multi parinti cred ca e ok sa lase copii de 6 ani , 8 ani etc singuri la scoala/magazin DOAR pt ca nu exista nici o lege care sa prevada asta.Daca de maine s-ar aplica si in Ro legea cred ca s-ar gandi de 2 ori pana sa lase copilul singur acasa sau pe stada.
Oricum pt mine, indiferent de lege mai important este copilul.Si chiar nu vad de ce as trimite-o singura undeva??
Erinn's mummy
Hawaii Mexico US * Europe_and US * Wedding
* Erinn Kendall *KUALA LUMPUR
crissandrada spune:
Buna.
La noi problema nu e ca nu o las eu sa se duca singura undeva, DAR nu vrea ea sa se duca. Ii este frica. Asta vara cu chiu cu vai a prins curaj sa se duca la magazn sa cumpere paine, dulciuri si dupa cateva reusite intr- zi a venit toata speriata si plansa ca a urmarit-o un catel, ea a alergat pe scari, a cazut s-a lovit la genunchi. Si s-a tinut dupa ea pana in fata usii noi stand la et 2 . Si de atunci nu se mai duce nici la magazin. Nu am curaj sa o las pe distante lungi , dar pana la magazin zic ca e rezonail, ziua cand e f multa lume.
Criss de Alessia si Andrada
ingridnen spune:
Nici eu nu pot prevedea cati ani vor mai trece pana il voi lasa singur pe strada
Deocamdata l-am mai lasat singur in casa, maxim jumatate de ora, cand mai ieseam seara cu cainele si era frig.
Cristi este si foarte neatent, energic, impulsiv... in sfarsit, nu am curajul sa-l las singur pe strazi. Poate pe la vreo 14 ani :)
Ingrid si Cristi 6 ani si 9 luni
anya spune:
In Romania nu prea exista (inca) psihoza violatorilor, pedofililor sau rapirilor de copii. Mai degraba ne e frica sa nu-i calce masina - chiar si pe trotuar sau sa nu-i bata copiii mai mari sau de alta etnie (ca sa nu spun exact).
eunice78 spune:
Multumesc pentru raspunsuri! Imi pare bine ca nu sunt singura "paranoica"...
Baietzii mei
Lorikay spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eunice78 Multumesc pentru raspunsuri! Imi pare bine ca nu sunt singura "paranoica"... Baietzii mei |
Eu nu cred ca e paranoia ci constientizarea diferentei dintre societatea in care am crescut noi si cea de acum.