Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 9
miruna79 spune:
Oana ce burtica frumoasa si mamica mandra, imi pare rau ca nu te simti bine dar sper sa ti treaca .
Ate asteptam vesti azi.
Kossir mama musafir care sta 10 zile m-ar inebuni pe mine saraca de tine, inseamna ca esti si o gospadina buna de aia n- mai plecat.
pup toate fetele
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
28+ 
andra_s spune:
neata, am trimis primul mesaj neterminat, nici nu am apucat sa va salut, pe voi si pe iepurasii mici.
freedelia insanatosire grabnica socrului tau si voua, sper ca va treaca mai repede. bafta in pregatirile pt craciun 

oanka multumim de invitatie, dar as inlocui gogoselele cu pateuri cu branza sarata, mmm ... si cu lapte batut, salivez 

cat despre piciul de la scoala, m-au emotionat pana la lacrimi urarile lui pt tine, offf, micutul ...
anca bafta la eco, te asteptam cu vesti bune!
mihaela
nu am avut contractii, si nici nu prea sunt eu genul de om sa ma stresez ... mersi mult de sfaturi, esti o dulce si tu si toate fetele care imi poarta de grija. 

kossir bine ca ti-ai reluat locul la calculator. nu ai imortalizat momentul cu capsorul curios??? si mie mi-a crescut uterul si nu mai pot manca la fel ca inainte, dar sa stii ca ma bucur, in ultima luna nu am mai pus niciun gram 

, s-a mirat dr de familie alaltaieri cand am fost la control, ca eu luam constant 3 kg/luna dupa cerclaj.
POZE
27+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
ate_09 spune:
oanace bradut frumos at impodobit!!!
Si ce burtica frumoasa si rotunda ai!! Esti foarte sexy!! ![]()
asteptam un
26+
Theodor Stefan
http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
andra_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Neata si de la mine! Intru scurt sa va zic ce mi-a dat dra. Mi-a dat Amoxicilina de 500, 2 la 12 ore timp de 7 zile. Mi-am luat Maalox sirop ca pansament si sper sa nu imi dau stomacul meu ulceros peste cap. Am fost aseara si in Carrefour si am mai cumparat una alta. Aici poze Si am pus pozici si cu burtica de 29 de saptamani. Merg sa recuperez. ![]() Oana 29+ Eric Nicholas AMR 10+![]() Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
haaaaaaaaaa, ce burtica frumu, asa tuguiata, super!

si tu radiezi din ce n ce mai mult!POZE
27+
- (Iustin???, Iannis???) StefanViitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
andra_s spune:
| citat din mesajul lui ate_09 neata si de la mine!!!! Astazi sunt acasa..mi-am luat zi libera pt ca dupa amiaza merg la control. Asa ca mi-am propus sa-mi petrec dimineata alaturi de voi, ca nu prea am reusit sa mai tin pasul in ultima vreme...langa o cana de cafea cu muuult lapte. Sunt singurica acasa...stau la caldurica si ascult colinde ![]() Ina te trec acusi in listuta. asteptam un 26+ Theodor Stefan http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf Doamne ajuta! ![]() "Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste'' |
ate ce atmosfer frumoasa e la tina in casuta, primesti vizite ?
bafta la control, te asteptam cu vesti bune

POZE
27+
- (Iustin???, Iannis???) StefanViitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
kossir spune:
Miruna, eu sunt o gospodina foarte buna
, doar ca acum am o fatuca care se ocupa de tot ce e prin casa, inclusiv musafiri, eu bucataresc doar cand vreau ceva specific de la noi. Si din alea am mai invatat-o cate ceva.
Andra_s, nu am apucat sa imortalizez din pacate. Am profitat doar dereactiile celor din jur, care au fost care de care mai diverse. NU am avut timp de altceva
.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
28+
http://community.webshots.com/user/kosscar
oanaiacovita spune:
Rmkristine bine ai venit si te rog sa ne dai datele pentru prima pagina.
Vio la mine cu tot cu antibiograma au durat atat. Durerea de la ovare la tine cred ca e de la marirea uterului. Si eu am avut o perioada cand ma dureau, sau poate cum spune Vladi acum cateva zile poateti-a fost frig. La mine acum cu infectia urinara, simt o presiune in partea de jos si ma doare vezica mai mereu, nu doar cand loveste bebe. Si mai nou am niste intepaturi prin col. Stai linistita pana ai analizele si mergi la dr ca trecem si peste asta.
Mihaela, oare cum sa iau Maaloxul, odata cu antibioticele? Sau inainte cu ceva timp?
Ina sa fie mama mandra de mine e tot ce imi doresc.
Ai grija cu iesirile astea in lume. Mai bine acasuca.
Delia off prin ce perioada grea treci si tu. Sanatate multa la toti si socrului.
Delia te invidiez ca ai fost la epilat. Mi-e dor sa merg, dar mi-e teama de contractii de la durere asa ca stau molcom acasa. Mai ales ca eu am un fir cu radacina groasa in unele zone intime de se sperie cosmeticiana.![]()
Andira multa sanatate Irinei. Cum se simte azi?
Cata wow ce burtica frumusica ai.
Si Stefi e un scump, cum se lipeste el de mami langa brad.
Ma simt vinovata ca nu imi doream baiat cand va vad pe voi cat de mamosi sunt baietii. Merit bataita.![]()
Rebiana pupici multi pentru cuvintele frumoase.
Andra cum esti azi? Si eu am avut zile din astea cu dureri, dar s-au dovedit a fi infectia urinara. Nu poti duce o urocultura la un cabinet ceva? Eu iti tin pumnii sa ajungi la Banica. Si mie imi place mult si regret ca nu am fost cat eram in Bucuresti, dar atunci nu aveam timp nici sa traiesc, d'apoi sa mai merg si la concerte.
Roxana tu esti mortala cu poftele.
Ai grija de tine.
Tina daca abia ai terminat tratamentul cu Ampicilina eu zic sa mai astepti pana sa repeti urocultura. Mie dra aseara mi-a zis ca dupa 2 sapt sa o repet, pentru ca altfel tot iese infectie. Mai asteapta un pic pana sa mergi sa o duci iar.
| citat din mesajul lui castelanaC Eu? ma voi clona si voi fi superwomen omniprezenta peste tot: cu tzitzi-n gura la baiat, cu putza-n pat la barbat, cu vocea la cantat, cu zambet desenat, cu chipul coafat, cu unghia gata ojat, piciorul epilat si masa preparat.... |
Castelana deja mi-am facut o imagine de cum va fi viata ta dupa venirea lui bebe.

Oanka mea draga, nu te speria. Si eu mai am zile de astea si cand vreau sa miste ma intind cu burtica in sus si atunci nu ii place si da din picior ceva. Usor, dar cat sa ma linistesc.Eu sunt convinsa ca o fi si ea obosita, mai au si eu zile mai linistite.

M-ai impresionat mult cu povestea copilului de la scoala.
Sunt convinsa ca iti vor simti lipsa enorm. Asteptam poze.
Anca te asteptam cu vesti de la eco.

Miruna,Oanka bine ati intrat in mult asteptatul concediu de leneveala. Este tare frumos si bine.

Kossir la mine tot timpul scoate capusorul asa si il chem repede pe tati ca la el intra inapoi in casuta lui. Eu de ce il mangai, de ce mai tare iese si imi dau lacrimile. Te asteptam mai des printre noi.

Ate faci antrenament pentru Ianuarie cand intri in prenatal?!

Samaria

Miruna,Ate,Andra multumesc pentru cuvintele frumoase.

Eu ies un pic cu o prietena. Revin mai incolo.

Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
bianka1 spune:
Neata fetelor,
Vin si eu sa imi beau cafeaua cu voi. merg sa citesc ce ati mai scris si revin.
Bianca
27+
asteptand un
,viitoare mamica de iepuras Eric Andrei
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-bianka1.html, multumim pentru voturi
kossir spune:
Hai ca citesc din urma si-mi vine pofta de
.
Voiam sa-i spun Deliei, apropo de rana pe col, eu am avut inainte de sarcina cu Mihai, cand s-a regenerat de una singura si de atunci nu mi-a mai aparut. In timpul sarcinii organismul nostru se reface din multe puncte de vedere, mai ales in zona aia. E o binecuvantare. Dupa nastere, sa mergi la control si-ai sa vezi daca nu s-a vindecat rana 
.
Mai vorbeati de constipatie, eu ies de 3 ori pe zi. O fi normal? Asta e.
Oana, infectie, sanatate multa. Nu e prea bine sa iei antibiotic in sarcina, dar trebuie aleasa varianta cea mai putin daunatoare, asa ca, sanatate multa. 

Rennie imi foloseste si mie la arsurile frecvente pe care le am. O pastiluta si ma simt ca noua
.
Ellanik, dragutica, ce probleme ai, dar e si frumos sa-ti aranjezi casa asa cum vrei tu. Nu-i lasa deloc, mama lor de mesteri, sunt niste nemernici si daca nu stai cu batul fac doar ce vor ei
.
Si Mihai e racit azi, nu foarte rau, a fost cu bicicleta cam dezgolita, ca a cam inceput sa fie si pe aici rece mai ales seara si dimineata si a luat-o. Azi nu l-am trimis la scoala, paracetamol, ceai cu miere si lamaie si sper sa treaca.
Hai ca sunt nevorbita. Va pupic dulcic 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
28+
http://community.webshots.com/user/kosscar
dayanara spune:
oana amoxicilina e foarte buna in astfel de infectii si nu dauneaza deloc la bebe, eu am luat la prima sarcina , in ultimul trimestru datorita unei infectii la o masea ! sanatate si sa.ti treaca
am vazut burtica cea frumoasa
si peria de par, termometru si primul biberon :)
kossir bine ai revenit la computer! trebuia sa.l arunci de pe scaun pe musafir :))
freedelia, bine ca vine sotul acasa, mare usurare tre sa fie!
oanka80, incearca sa mananci ceva mai dulce sau dupa masa obisnuita sa te intinzi in pat , pe partea stanga
castelana, nu tre sa.ti para rau ca ti.ai dat cu parerea, chiar daca nu o scriem , tot ce vom vrea noi o sa facem
andra eu nu mananca parizer de obicei, dar nu uita ca eu de pofta , in primul trimestru era sa mananc si boabe din alea pt caini :))
ce bine ca n.ai mai luat in greutate :)
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE