Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Uite cate un si o pentru toate fetele care l-au apreciat pe Codrin grasunul
Oana o fi bebelunul meu mai grasun decat al tau, dar crede-ma ca si eu sunt mult mai grasuna ca tine ca doar din 14 kg luate, o fi papat si el mai mult

Honeybaby, e frumos patutul si crede-ma ca raportul pret-calitate e foarte bun la Primii pasi.

Andra ma bucur ca ai reusit sa ajungi la concert si sa te distrezi impreuna cu bebelun.

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

anca felicitari pt bebe grasun

ate si mie la ultimul control la secretie mi-a iesit candida prezenta. mi-a dat dr niste ovule, nu mai stiu cum se numesc ca mi-a zis doar verbal cum se numesc pt ca le-am luat de la ei de la maternitatea giulesti, preparate acolo. dr a zis ca nu prezinta niciun risc pt sarcina si bebe. candida este f raspandita in randul gravidelor, se instaleza pe fondul scaderii imunitatii.

alina sa iti traiasca "bulina"

denisa f frumos patutul, sa-l stapaneasca bebeluna sanatoasa! si tu s porti sanatoasa cizmulitele!

POZE

27+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

neata burtici frumoase si iepurasi dragalasi

dupa cum va spuneam ca am de gand, am fost aseara la concert la stefan banica jr. a fost suuuuper
la inceputul concertului, s-au cantat colinde si melodii mai lente si bebe misca si el putin, probabil simtea vibratiile muzicii. apoi, in a doua jumatate a concertului au urmat "melodiile nebune" ale lui banica, toata sala era in delir, se aplauda incontinuu, iar bebelashul meu batea ritmul acela nebun cu picioarele in capul pieptului meu il simteam cum se bucura el acolo si danseaza, se vedea in lumina reflectoarelor cum mi se misca burtica si micutul nu s-a potolit decat cand am plecat. in masina ii spuneam ca peste vreo 5 anisori, cand o sa fie mai marisor, ne mai intalnim cu banica life. asadar, aseara ne-am distrat pe cinste !!!!!!!! era nevoie si de putina distractie, ca am tot stat in pat in ultima perioada.

noi astazi o sa ne facem niste pofte ramase restante, ca ai mei taie azi porcul si chiar "-am comandat" lui mami niste jumari impanate

citesc din urma si revin

POZE

27+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

uau uau uau, felicitariiii, si eu mergeam ani in urma si consideram concertul cadou de ziua mea (de obicei era 14-15 dec, dau asa s-a nimerit in cativa ani)
deci bebelinul era dansatorsi el, e bine ca-i place muzica!
ma bucur ca te-ai distrat si wkend placut in continuare!

castelana fericita 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

In Bucuresti ninge

Ma duc sa bag florile ramase in curte si revin

Btw... Neata

Denisa, 23 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Buna dimineata!
M-am intors de la eco cu vesti rele si cu o stare intoarsa pe dos. Rezistenta este mai ridicata pe artera uterina dreapta decat era la morfologia fetala, ceea ce indica faptul ca tratamentul nu da roade inca. A mai scazut putin pe cea ombilicala insa nu semnificativ. Bebelina a luat foarte putin in greutate si inregistreaza un retard de crestere de o saptamana. M-as lovi cu capul de toti peretii dar stiu ca n-ajuta la nimic, asadar incerc sa gandesc ca totul va fi bine si cu ajutorul lui Dumnezeu voi naste un copil sanatos.
Pupici O zi cu bine!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana imi pare tare rau ca n.ai vesti bune de tot! dar pt ca s.a depistat totusi, iti da tratament, nu? cand repeti eco?

denisa ce frumos tre sa fie

andra sotul meu e mort dupa banica jr. , cred ca tare i.ar fi placut sa mearga la asa ceva :)
eu singura muzica pe care o ascult de dans e salsa si asemanatoarele :) inainte dansam mereu, si la salsa de dansuri si in discoteci

roxana 25 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Buna dimineata!
M-am intors de la eco cu vesti rele si cu o stare intoarsa pe dos. Rezistenta este mai ridicata pe artera uterina dreapta decat era la morfologia fetala, ceea ce indica faptul ca tratamentul nu da roade inca. A mai scazut putin pe cea ombilicala insa nu semnificativ. Bebelina a luat foarte putin in greutate si inregistreaza un retard de crestere de o saptamana. M-as lovi cu capul de toti peretii dar stiu ca n-ajuta la nimic, asadar incerc sa gandesc ca totul va fi bine si cu ajutorul lui Dumnezeu voi naste un copil sanatos.
Pupici O zi cu bine!

Rebiana , linisteste-te! Bebeluna va fi sanatoasa! Nu se poate vorbi de retard de crestere la varsta asta a sarcinii, pentru ca de acuma bebeluna poate recupera...Plus ca standardele de greutate la care se raporteaza medicii arata niste valori medii, dar sa nu uitam ca se nasc copii sanatosi la termen care au 2700 de grame(cunosc cazuri), la fel cum se nasc copii sanatosi la termen de 4700 de grame(de asemenea cunosc cazuri)..Si cu asemnea diferente de greutate, nu inteleg cum isi permit medicii sa ne sperie cu afirmatii de genu: retard in crestere cu o saptamana la 28 de saptamani sau 29!!!

Uite un pupic, si stai linistita ca Eva va fi ok!

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Rebiana nu mai stiu in ce sapt esi tu. Si bebeluna mea are retard de o sapt desi Ir-urile sunt bune. Si eu sunt stresata din cauza asta dar trebuie sa gandim pozitiv.
Macar tu sti care e cauza, cu sigurata iti vor schimba tratamentul pana va da roade unul

Denisa, 23 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

babyangel, aici de exemplu doar de la 2 saptamani se considera retard in crestere
iar valorile se considera relevante la ecografia morfologica, referitor la masuratorile femurului, capului si abdomenului, iar greutatea si lungimea doar dupa 30 de saptamani se calculeaza si se ia in seama

roxana 25 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
rebiana imi pare tare rau ca n.ai vesti bune de tot! dar pt ca s.a depistat totusi, iti da tratament, nu? cand repeti eco?

Problema o descoperisem la morfologia fetala, acum 2 saptamani si cateva zile dar n-a cedat la tratament. Asta ma ingrijoreaza dar perseverez cu medicatia impusa si adaug vitamine si sper sa fie sanatoasa fetita, sa ia constant in greutate pentru ca altfel s-ar impune o nastere prematura (sa nu mai vorbesc de alte complicatii).
Ma programez la un eco Doppler saptamana ce vine. Repet aceasta ecografie dupa sarbatori, adica imediat ce intru in trimestrul al III-lea. Cat imi doream liniste zilele acestea si ce stare de stres am. Pastrez insa speranta ca totul va fi bine!!

Urez un calduros La multi ani cu sanatate si impliniri Mirunei79!! Bebe sanatos nascut la termen!!

Mergi la inceput