Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 15
babyangel spune:
Fetele,
Tocmai mam intors din oras, cu noutati de la eco
...raportez un bebe cam neserios, care si-a acoperit fata cu ambele maini ca sa nu-l prindem in poza...si picioarele nu prea si le-a desfacut , dar dupa 20 de minute a reusit dr sa-i vada putza ca deja nu mai stia ce sa zica...in continuare baiat![]()
Avem 27 de saptamani si 2 zile si 1150 de grame
. Momentan este in prezentatie pelviana, si speram sa se intoarca in urmatoarea luna
.
pupici!
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
dayanara spune:
anca, ce bine ca e totul ok! si greutatea lui bebe e foarte buna!
oanka te.ai linistit? ai simtit pe bebe?
roxana
25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Anca
bravoo pentru vestile bune.
Sta foarte bine cu greutatea. Al meu la 26s+6z avea 938gr, deci al tau e un grasun.
Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ate_09 spune:
seara buna tuturor!!!
Tocmai m-am intors de la medic..totul pare ok, nu mi-a facut ecografie de data asta, doar mi-a masurat colul si a zis ca totul e normal.
Mi-a dat sa iau niste ovule pt candida timp de 6 zile - Pimafucin, iar pentru sotul unguent
.
Acum studiam prospectul din cutie la Pimafucin asta, si vad ca scrie pt precautie sa se evite folosirea in timpul sarcinii. Iar in prospectul care l-am gasit pe net...scrie ca se poate folosi in timpul sarcinii, zau daca mai inteleg ceva.
DAr ma gandesc ca stie el nenea dr ...
S-a mai confruntat vreuna din voi cu nenorocirea asta de candida??
asteptam un
26+
Theodor Stefan
http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
oanaiacovita spune:
Ate, pe majoritatea medicamentlor scrie prudenta in sarcina. Si pe Maalox scrie. Eu zic ca daca dr-ul ti l-a dat sa il iei linistita. Prudenta in general trebuie in primul trimestru.
Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Ioanact spune:
Rebiana eu acum am 'descoperit' site-ul. Multumesc pt site, si al tau e interesant.
Wwoooww, vacanta! Super!
Dupa vacanta te vei mai duce la scoala?
andira off..infectie..
Ma rog sa-i treaca cu antibiotic si sa nu se mai imbolnaveasca!
babyangel Felicitari pt bebe grasun!
ate_09 ma bucur ca e totul bine!
Eu zic sa iei medicamentul daca medicul ti l-a prescris!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
21+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
asteropipan spune:
BABYANGEL felicitari pt flacaul tau grasun.sa fie sanatossi sa stea la mami in burtica pana la termen.
26+
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
Delia13 spune:
Revin si eu! Am fost la cumparaturi ca imi era pofta sa fac o pizza, tocmai ce am facut-o si am mancat-o fierbinte cum era iesita din cuptor ca nu mai puteam de pofta, aveam niste bale
.CHild si Bianka mersi de vot
ANDIRA, silngu sau warp-ul am auzit ca sunt mult mai bune decat marsupiul din ce am cautat pe net, mai detaliat a scris Delia. In primul rand am inteles ca e mult mai bun pt coloana mamicii, iar pt bebe e ideal ca doarme ca la mami in burtica si te simte mult mai bine. Acum eu as vrea un warp am inteles ca are mai multe avantaje decat sling-ul, dar nu cred ca se gaseste in Ro din pacate. DAYANARA, parca a trimis un link pt sling, dar din ce am vazut acolo nu m-a lamurit prea mult ca toate pozele erau cam in aceesi pozitie, dar avand in vedere ca nici sling nu gaseam pe nicaieri e bun si link-ul ala
. MA duc sa mai manac o felie de pizza si revin ca mai am cate ceva de zis![]()
Delia13 26+
David Andrei
http://family.webshots.com/album/575707444ESBpxP ultimele poze cu burtoanca
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Delia13.html VOTATI-MA aici va rog in fiecare zi dk aveti rabdare
Rebiana27 spune:
Roxi
sar'na! Asteptam momente de relaxare si pica minunat acum pana-n sarbatori.
Alina
ma bucur ca ti-a placut site-ul. Contine numai planse pentru colorat si e atat de divers incat il accesez de f multe ori pe parcursul anului scolar. M-am familiarizat cu site-urile de gen sau cele pentru activitati (franceze, americane si romanesti) din motive pur profesionale initial, iar acum si pentru Luca.
Intentia mea ar fi sa ma reintorc la scoala, dupa vacanta, pentru inca aproape o luna ca sa finalizez semestrul I. Asta va depinde insa de recomandarile medicului in urma ecografiei de maine si a controlului si de cum vor evolua lucrurile in astea 7 saptamani. Observ ca au reinceput presiunile pe col si sper sa nu afecteze firul cerclajului.
Anca grasunel Codrinu' dragul!! 
Ate e pacatoasa tare candida asta si din nefericire destul de greu de invins asa ca iti recomand sa urmezi sfatul medicului si sa iei tratamentul. Cate ovule sunt?
Pentru o astfel de infectie eu am urmat o doza soc de 6 ovule Canesten si am scapat.
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Ioanact spune:
Azi 'bulina' mea a implinit 1 AN si 11 LUNI!
Inca 1 luna si va impini 2 Ani.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
21+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!