Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 14
andira spune:
Freedelia - asta am intrebat si eu, de ce nu ii dau sirop, ca il ia incomparabil mai usor.
Ideea este insa ca ea tocmai a terminat acum 10 zile tratamentul cu Sumamed, care asa a fost, iar ea are in continuare infectia asta.
De-asta mi-a zis dr ca vrea sa il ia IV de data asta.
Nici eu nu cred ca rezista 7 zile cu branula, sincer ma gandeam sa-i faca in fundulet. Insa dr zice ca e mai bine branula, decat sa o intepe de 14 ori in fundulet. Nici nu stiu ce sa zic, o sa vad diseara cum merge cu pusul branulei, si in urmatoarele zile cum rezista.
Multumesc!
asteropipan spune:
ANDIRA sanatate multa fetitei tale.saracuta de ea prin ce trebuie sa treaca.

26+
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
andra_s spune:
lindal uite aici un site care descrie ce contine parizerul de pasare in general http://www.ecomagazin.ro/parizer-de-curcan-top-mezel-din-aditivi/ , iar cel de porc in loc de carnea dezosata mecanic (care contine piele cu tot cu fulgi, faina de oase, etc) contine o emulsie, o pasta facuta din sorici si grasime fierte si amestecate cu alti aditivi care sunt extrem de periculosi. si reteta pt parizer, cremwrusti si polonezi este acceasi, difera doar condimentele care le diferentiaza ca gust.
POZE
27+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
child spune:
DELIA13, pe ziua de azi, ai de la mine un Weekend romantic 2 nopti!
BIANKA, tu primesti un Pachet cadou L by Lolita Lempicka!
Si eu vreau un ling sau wrap, insa nu stiu inca de care sa aleg
Ma pun pe documentat!
OANA burtica frumoasa, esti o harnicuta cu atatea cumparaturi pentru bebe!
Ai grija de tine, sa urmezi tratamentul, ca totul va fi bine.
Trebuie sa ma invrednicesc si eu sa-mi fac o lista de cumparaturi si sa plec prin magazine. O sa incerc sa fac asta in prenatal, dimineata, cand nu e prea aglomerat in magazine, ca am reusit pana acum sa ocolesc microbii (asta dupa episodul din primul trimestru), mai ales ca lucrez in colectivitate. Dar studentii sunt draguti, ma suna cand sunt bolnavi si ma protejeaza.
27+ 
andira spune:
Alina2 - multumesc!
Vroiam sa va intreb si eu ceva, de cateva zile: am vazut si eu un wrap / sling la o mamica, in Carrefour. Arata foarte frumos, si cred ca era f comod pt bb, dar mi s-au invartit ochii in cap de cum era sucit si parasucit in jurul mamicii respective.
Eu am marsupiu de la Irina, mi se pare de o mie de ori mai usor de folosit, pentru ca stiu exact pozitia in care se pune / scoate bb, plus ca nu sunt sanse sa mi se desfaca funda la spate.
Lamuriti-ma si pe mine va rog, de ce sling / wrap, si nu marsupiul obisnuit?
Pe Irina am pus-o in marsupiu de la o luna (intrebasem medicul ortoped inainte, si oricum ii susutineam si eu spatele), fara nici o problema. In plus, i-o mai puteam pasa si sotului.
In schimb, el sigur nu va sta sa-i infasor sling-ul de n-spe ori in jurul lui, cu atat mai putin sa-i fac o funda la spate.![]()
dayanara spune:
andira multa sanatate fetitei! saracuta ce nasol tre sa fie cu branula aia
kossir de 3 ori pe zi? te invidiez!
andira eu n.am folosit asa ceva , dar am de gand pt ca vad multe opinii pozitive si ia din ce in ce mai multa amploare
marsupiu am avut si eu si nu i.a placut deloc in el si ca veni vorba , asa frumos era:))) era denim de chicco...
acum vreau wrap sau sling
roxana
25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
mihaelagrosan spune:
Oana sper sa nu te dezamagesc, dar Maaloxul nu e protector gastric, doar antiacid, nu cred sa-ti ofere prea multa protectie , sa contracareze efectele adverse ale antibioticului. Mai mult antiacidele scad eficacitatea unor medicamente, in special a fierului. Sa nu iei fier si malox impreuna sau cam in aceeasi perioada ca nu se absoarbe fierul si ramai cu anemia.
Ca sa te protejezi daca observi ca te doare stomacul, ia antibioticul in timpul mesei si papa iaurturi ca sa-ti refaci flora intestinala. Va fii bine si scapi si de infectie.
Mihaela
23+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
freedelia spune:
Gata, a venit Coleman -- nici ca ma mai ridic de pe canapea pana luni ![]()
Andira -- branula este CLAR de preferat injectiilor in fund. Alea dor tare de tot, la branula te inteapa o data sau de 2 ori (daca ti-o schimba) si in rest n-ai nici o treaba cand iti injecteaza medicamentul. Clar de prferat IV dcat injectii, daca nu reactioneaza la medicamentele administate pe cale orala.
Cat despre sling si wrap -- alea de 5m sunt wrap-uri, care se infasoara complicat. Dupa cateva saptamani ajungi sa il faci in timp mai scurt decat prinzi cataramele de la port bebe. In afara de asta, este MULT mai usor pentru corp, copilul poate fi pus in wrap de la o zi, poate fi alaptat acolo, este la nivelul tau, chiar sub barbie, nu la nivelul sanilor sau mai jos ca in port bebe, unde poti sa lovesti diverse obiecte cu el. Plus ca este inauntrul wrapului in intregime, nu ii atarna picioarele in afara (asta cand e mic).
Slingurile sunt de mai multe feluri, unele ca un cerc de matrial, in care ai pus copilul si gata, dureaza 3 secunde. Altele sunt cu inel, care se ajusteaza in functie de marimea copilului si a mamei. SI ele sunt mai comfortabile pt spate si umeri, dar fata de wrapuri mai putin. Cele mai bune se pare ca sunt hot slings (daca dai cu google, gasesti site-ul lor si iti arata acolo cum sunt, cum se pun, etc)
Va pup si ma mai relaxez un pic pe aici.
26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
oanaiacovita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelagrosan Oana sper sa nu te dezamagesc, dar Maaloxul nu e protector gastric, doar antiacid, nu cred sa-ti ofere prea multa protectie , sa contracareze efectele adverse ale antibioticului. Mai mult antiacidele scad eficacitatea unor medicamente, in special a fierului. Sa nu iei fier si malox impreuna sau cam in aceeasi perioada ca nu se absoarbe fierul si ramai cu anemia. Ca sa te protejezi daca observi ca te doare stomacul, ia antibioticul in timpul mesei si papa iaurturi ca sa-ti refaci flora intestinala. Va fii bine si scapi si de infectie.Mihaela 23+ si Elena Maria (9 aug 2006) |
Miha mersi mult. Eu am avut pe reteta de la dr un protector dar nu il avea la farmacie si am intrebat daca e ok sa iau Maalox, mai ales ca am si arsuri si tipa de acolo a zis ca da.
Nu mai stiu cum se chema, ca reteta a ramas la ei,stiu doar ca incepea cu P. Nu imi poti spune tu un alt medicament protector si opresc Maaloxul pana termin cu fierul macar. Mersi mult de tot de ajutor.

Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!