Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 13
babyangel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andra_s
freedelia parol ca asa este, nu am info de pe net, ci chiar de la sursa, din interiorul unor firme care produc mezeluri. tata si sotul meu lucreaza la firme diferite de mezeluri, si cumnatul meu a lucrat in alte 2 firme de profil pana acum, peste tot e la fel, crede-ma. POZE 27+ - (Iustin???, Iannis???) StefanViitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!! |
Fetelor, credeti-o pe cuvant pe Andra pentru ca eu am "pile " la un abator -o fabricuta mica din zona- si mi-a zis sa nu cumpar niciodata urmatoarele produse"
- parizer
- cremwusti
- carnat polonez
Cu toate astea, eu mai cumpar cremwusti din piept de pui, ca sa imi treaca pofta...dar sunt la fel de daunatori,
...doar cat ma amagescAnca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamanisi mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
kitzy spune:
Oana nu te-am mai vazut pe mess, tot am vrut sa-ti zic ceva si tot am uitat. Stii cadoul de mos pt Diana pe care i l-ai luat, are inauntru un borcanas de plastic cu capac, ii jucaria preferata acuma, tot timpul desface capacul si da de papa la jucarii, inclusiv la masinute si noua, bineinteles
Si la ursuletul cu care doarme, numa o vad ca-i intinde borcanul si zice papa! si-l baga cu botul in borcan
ca tot erai curioasa cum reactioneaza. A, si este un cap de dus care tare-i place, ni-l da noua s-o spalam pe par ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
dayanara spune:
pentru fetele din romania, e o fata care a inceput sa faca asa ceva si cred ca are preturi foarte bune: www.sling.ro
rebiana vacanta placuta!
roxana
25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
camilecu spune:
dayanara, multumesc pentru site , sunt super dragute , cred ca am sa achizitionez si eu unul , daca unele din voi spun ca sunt si practice ar fi super .
21 + mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
bordeancavio spune:
oana, urina a iesit ok, cica marti e gata urocultura (nu stiu daca cu antibiograma sau nu), vad ca cu urinal e un pic mai bine si azi nu m-au mai durut ovarele!!! o sa stau mai cumintica in pat. si tie multa sanatate cu infectia, sa te faci bine repede. 
am vazut si pozele noi, foarte frumosa burtica, nu e prea mare, dar asa draguta, tuguiata!
dayanara, of... cu poftele astea. si eu am mancat azi carnati prajiti cu fasole batuta, si salata de sfecla.
nu cred ca e ceva grav cu bubitele, toxo, sau ceva. stai linistita, ca trece si nu face rau.
kossir, bun venit inapoi, se simtea lipsa. 
freedelia, ce bine ca vine tati acasa, si sa mergeti neaparat la doctor.
sa va faceti repede bine toti, si socrul tau la fel.
fetele cu concursul, am votat pe toate, 
vio asteptand pe bebe
20+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
andira spune:
Ioanact, Stefimic, Honey, Andra, Dayanara, Castelana, Erina, Samaria, Oana, Ioanaa28, Selina, Rebiana - multumesc frumos!
Honey - asa e, 38,5 nu e mult, dar nu mi-au zis ca asta era la pranz. Cand am ajuns eu la ea, la 8 seara, avea 39,3, cu tot Nurofenul luat.
I-am bagat instant un Novocalmin si a ajuns la 37,8 dupa cam o ora. M-am speriat pentru ca imi tot spunea ca o doare spatele, si ca nu poate sa respire. Am si vazut-o cu pneumonie.
La spital insa mi-au spus ca nu se aude nimic la plamani, insa azi rezultatul de la hemograma indica o infectie urata bacteriana, asa ca diseara ne ducem iar, sa-i puna branula, pentru 7 zile.
Trebuie sa ia antibiotic intravenos de 2 ori pe zi, si sa stea cu branula o saptamana intreaga. Mi-e groaza, dar am mai cerut parerea unui medic si mi-a zis acelasi lucru, ca la numarul de leucocite pe care i l-au gasit in sange nu mai trebuie sa asteptam.
Scuze ca nu va mai raspund, dar incerc sa ma odihnesc putin, ca am stat in picioare si pe scaun toata ziua, de simteam ca-mi cade burta.
Lindal spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui babyangel
Fetelor, credeti-o pe cuvant pe Andra pentru ca eu am "pile " la un abator -o fabricuta mica din zona- si mi-a zis sa nu cumpar niciodata urmatoarele produse" - parizer - cremwusti - carnat polonez Cu toate astea, eu mai cumpar cremwusti din piept de pui, ca sa imi treaca pofta...dar sunt la fel de daunatori, ...doar cat ma amagesc |
Eu as fi interesata sa aflu povestea parizerului si cremwurstilor. Daca e ceva mai sensibil de povestit, astept pe PM. Cu "dovezile" de la voi as vrea sa-l dezvat pe sot sa mai cumpere din astea.
22+ cu
Matei/MatiasPictura pe sticla
Poze
freedelia spune:
Andira -- sanatate multa micutei. Dar de ce intravenos? Sa stea atatea zile cu branula, nici nu cred ca poate tine o branula asa mult, tre sa i-o schimbe dupa vreo 3 zile, un chin. De ce nu poate sa ia antibiotic oral, cel gen sirop, pentru copii se absoarbe foarte bine, daca ea nu vomita, nu inteleg... Vezi ca exista un gel care amorteste mana, sa ceri sa ii dea cu din ala inainte sa ii bage perfuzia, ca sa nu o doara. Stiu de la Jodie, acum cateva luni, cand a avut ea perfuzie cand vomita.
sper sa te odihnesti si sa se odihneasca si ea...
Va pup, vine tatiiiii, nu mai putem de bucurie...
26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
Lindal spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kossir Mai vorbeati de constipatie, eu ies de 3 ori pe zi. O fi normal? Asta e. |
E normal! Eu am auzit la tv un doctor care spunea ca normal este si de 3 ori pe zi si o data la 3 zile, atata timp cat consistenta este potrivita si omul nu face efort deosebit, depinde doar de ritmul de digestie al fiecaruia. Si eu ies cam de 2 ori pe zi, de regula.
22+ cu
Matei/MatiasPictura pe sticla
Poze
andra_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rmkristine dayanara merci Asa stiam si eu ca doar atunci are importanta si n-am inteles de ce a masurat-o si acum.Marina 22 + si mami de Bianca Maria (15.09.2005) |
rmkristine si noua ne-a masurat pliul nucal la morfofetala de 22 de sapt - 2.1 mm, si cred ca nu sunt singura de aici, burticile care au facut morfo la dr albu cred ca au toate si masuratoarea asta pe raportul ecografic.
POZE
27+
- (Iustin???, Iannis???) StefanViitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!