Aspirante optimiste >20 (435) Felicitari Simonette

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinake

She proudly replies, "I have a daughter, slim, tall, 38D chest, 24" waist and 34" hips. When she walks into a room, people say, "Oh My GOD"

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/

Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica), va ureaza SARBATORI FERICITE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Am papat cartofii
Mamipui,Sorina are dreptate ar fi prea devreme pt siptome

Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica), va ureaza SARBATORI FERICITE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetee, multimim de urarile de la o luna

nu mai sunt asa activa pe forum, nechinuie nitelus colicii, ma rog sa treaca repede, suntem la a treia varianta de picaturi

va pup pe toate si va imbratisez

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
fotografiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

andreea iti doresc ca de data asta toate lucrurile sa decurga normal in sarcina.Ti-am vazut si eu fetitza si cu, dar si fara par, o frumusetze ce mai.Sa va traiasca!
Karina a fost bruneta si cu ochii negri, insa acum e satena deschis cu ochii caprui ce i drept mai inchisi.
Multumim de compliment!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

joy eu nu am mai prins nici o portie de cartofi prajiti.

Ce pofta nebuna mi-ati facut de cartofi prajiti...ahhhh, oi fi gravi si nu stiu eu

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

joy eu nu am mai prins nici o portie de cartofi prajiti.

Ce pofta nebuna mi-ati facut de cartofi prajiti...ahhhh, oi fi gravi si nu stiu eu

Sa stii ca tot vorbind de ei si mie mi s-a facut o pofta.... Si de ce n-ai fi ? Teoretic ai toate sansele

Victoria, mami de Anna Sofia

www.youtube.com/watch?v=cdhNy93YqHw" target="_blank">Alinare cu un zambet
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

andreea iti doresc ca de data asta toate lucrurile sa decurga normal in sarcina.Ti-am vazut si eu fetitza si cu, dar si fara par, o frumusetze ce mai.Sa va traiasca!
Karina a fost bruneta si cu ochii negri, insa acum e satena deschis cu ochii caprui ce i drept mai inchisi.
Multumim de compliment!

multam pt complimente si vino la noi ca avem cartofi prajiti si omleta cu branza multa si un ostropel de usturoi!am luat-o razna cu usturoiu,toata ziua visez la el,akm mananc cu solnita de sare si cateii de usturoi pa masa,mananc ciorba,cartofi,oua,etc si tot gasesti usturoi....

6+ANDREEA side Alexandra01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png

Mergi la inceput

balesc de a dreptul, insa am adormit pisicutza de abia acum, din cauza de bormasini de la vecinii de sus.Ahhh, nu stiu dc mai am usturoi...mama ce balesc.

joy simti tu ceva pt mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Mie mi-a ramas in minte un raspuns al lui Joy, mai vechi, "iepurele sare de unde nu te astepti". Sa fie oare asa. Pai sa va povestesc. Pe data de 9 a inceput sa-mi curga putin, nimic anormal pentru mine. Eu am cateva scurgeri maronii primele doua zile si in a treia curge abundent. astazi sunt teoretic in a treia, dar nu numai ca nu-mi curge abundent dar se pare ca se cam opreste. Sunt in caeata! Adica luna asta iepurele sa sara de la mine si eu care declarasem deja Z1. Nu ca m-as supara. Ca sa vezi surpriza ce-mi facu mie Oricum deocamdata nu scoateti majoretele, sa vedem ce se mai intampla in urmatoarele doua zile.

http://lt1f.lilypie.com/5n3Qp2.png

Copilul este darul lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Kathy, cand faci testul?

Mergi la inceput