Aspirante optimiste >20 (435) Felicitari Simonette
Raspunsuri - Pagina 6
Joy21 spune:
Vin cartofiiiiii.... abia acum i-am scos din tigaie, frig! 

Pt cine vrea rad si branza/cascaval pe deasupra, pun ketchup, miam-miam....
Cosmy, nu mai amana dr. ca nu e bine sa stai asa 
Nikolici, mai bine presteaza toata luna ca sa fii sigura
Adica pune-l pe sot la treaba serios.
Victoria, mami de Anna Sofia
www.youtube.com/watch?v=cdhNy93YqHw" target="_blank">Alinare cu un zambet
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">
Sunt in CONCURS, votati-ma
mA fAc MaRe 
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
Joy21 spune:
Andreea, ce dulce e fetita ta
Sofia e motz pe masa acum, dc eu stau la calc, invariabil ea este pe masa. Se catara pe orice, e ca o maimutica. Acum tb sa ne pregatim de plimbare.
Victoria, mami de Anna Sofia
www.youtube.com/watch?v=cdhNy93YqHw" target="_blank">Alinare cu un zambet
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">
Sunt in CONCURS, votati-ma
mA fAc MaRe 
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Joy21 Vin cartofiiiiii.... abia acum i-am scos din tigaie, frig! ![]() ![]() Pt cine vrea rad si branza/cascaval pe deasupra, pun ketchup, miam-miam....Cosmy, nu mai amana dr. ca nu e bine sa stai asa ![]() Nikolici, mai bine presteaza toata luna ca sa fii sigura Victoria, mami de Anna Sofia www.youtube.com/watch?v=cdhNy93YqHw" target="_blank">Alinare cu un zambet![]() www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank"> Sunt in CONCURS, votati-ma![]() mA fAc MaRe ![]() Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
multumim pt complimente!
6+ANDREEA si
de Alexandra
01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png
cos_minutza spune:
Sorinake odata tot o sa vedem si noi dublu
Joy multumesc de cartofi,chiar o sa mananc(nu numai virtual) ca tot mi-ati facut pofta,in jum de ora vin
si au si piept de pui langa
Sun azi la medic
Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
), va ureaza SARBATORI FERICITE
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Sorinake odata tot o sa vedem si noi dublu ![]() Joy multumesc de cartofi,chiar o sa mananc(nu numai virtual) ca tot mi-ati facut pofta,in jum de ora vin si au si piept de pui langa Sun azi la medic![]() Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica![]() |

6+ANDREEA si
de Alexandra
01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png
cos_minutza spune:
Eu sunt
Am sunat la cabinet si mi-a raspuns robotul
La cat de aiurita sunt astazi am uitat ca nu lucreaza
Am sunat si doctorita dar nu raspunde.Ori e la vreo nastere ori e libera ca intodeauna mi-a raspuns la telefon
Deci daca am stat atat pe ganduri numai luni pot sa-mi fac programarea
Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
), va ureaza SARBATORI FERICITE
mamipui spune:
buna fetelor.eu sunt a 17 zi si am o scurgere alba densa.gravidulelor va amintiti de asa ceva.manac mult si dorm( de fapt imi e somn ca nu prea dorm din cauza lui andrei.nu ma lasa)
ziua 17 a zm, ziua 3 dupa ovulatie. a2a zi de progesteron
sorinake spune:
Mamipui, cum pui progesteronul? Vaginal? Daca da, atunci asta e cauza! E prea devreme pentru simptome de sarcina! Doamne ajuta!
sorinake spune:
Four men and a woman were having coffee. The first man tells his friends, "My son is a priest, when he walks into a room, everyone calls him 'Father'."
The second man chirps, "My son is a Bishop. When he walks into a room people call him 'Your Grace'."
The third gent says, "My son is a Cardinal. When he enters a room everyone says 'Your Eminence'."
The fourth man then says, "My son is the Pope. When he walks into a room people call him 'Your Holiness'."
Since the lone woman was sipping her coffee in silence, the four men give her a subtle, "Well....?"
She proudly replies, "I have a daughter, slim, tall, 38D chest, 24" waist and 34" hips. When she walks into a room, people say, "Oh My GOD"
![]()