Aspirante optimiste >20 (435) Felicitari Simonette

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Vin cartofiiiiii.... abia acum i-am scos din tigaie, frig! Pt cine vrea rad si branza/cascaval pe deasupra, pun ketchup, miam-miam....

Cosmy, nu mai amana dr. ca nu e bine sa stai asa

Nikolici, mai bine presteaza toata luna ca sa fii sigura Adica pune-l pe sot la treaba serios.

Victoria, mami de Anna Sofia

www.youtube.com/watch?v=cdhNy93YqHw" target="_blank">Alinare cu un zambet
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Andreea, ce dulce e fetita ta Sofia e motz pe masa acum, dc eu stau la calc, invariabil ea este pe masa. Se catara pe orice, e ca o maimutica. Acum tb sa ne pregatim de plimbare.

www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Vin cartofiiiiii.... abia acum i-am scos din tigaie, frig! Pt cine vrea rad si branza/cascaval pe deasupra, pun ketchup, miam-miam....

Cosmy, nu mai amana dr. ca nu e bine sa stai asa

Nikolici, mai bine presteaza toata luna ca sa fii sigura Adica pune-l pe sot la treaba serios.

mA fAc MaRe

David Lloyd George

daca dai si mujdei mai vreau o portie,sunt foarte buni de la tine....multumim pt complimente!

6+ANDREEA side Alexandra01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Sorinake odata tot o sa vedem si noi dublu
Joy multumesc de cartofi,chiar o sa mananc(nu numai virtual) ca tot mi-ati facut pofta,in jum de ora vin si au si piept de pui langaSun azi la medic

Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica), va ureaza SARBATORI FERICITE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Sorinake odata tot o sa vedem si noi dublu
Joy multumesc de cartofi,chiar o sa mananc(nu numai virtual) ca tot mi-ati facut pofta,in jum de ora vin si au si piept de pui langaSun azi la medic

asa sa faci,sa vb cu doc. si sa te si duci

6+ANDREEA side Alexandra01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

gata, ati fugit???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Eu suntAm sunat la cabinet si mi-a raspuns robotulLa cat de aiurita sunt astazi am uitat ca nu lucreazaAm sunat si doctorita dar nu raspunde.Ori e la vreo nastere ori e libera ca intodeauna mi-a raspuns la telefonDeci daca am stat atat pe ganduri numai luni pot sa-mi fac programarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamipui spune:

buna fetelor.eu sunt a 17 zi si am o scurgere alba densa.gravidulelor va amintiti de asa ceva.manac mult si dorm( de fapt imi e somn ca nu prea dorm din cauza lui andrei.nu ma lasa)

ziua 17 a zm, ziua 3 dupa ovulatie. a2a zi de progesteron

Mergi la inceput

Mamipui, cum pui progesteronul? Vaginal? Daca da, atunci asta e cauza! E prea devreme pentru simptome de sarcina! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Four men and a woman were having coffee. The first man tells his friends, "My son is a priest, when he walks into a room, everyone calls him 'Father'."

The second man chirps, "My son is a Bishop. When he walks into a room people call him 'Your Grace'."

The third gent says, "My son is a Cardinal. When he enters a room everyone says 'Your Eminence'."

The fourth man then says, "My son is the Pope. When he walks into a room people call him 'Your Holiness'."

Since the lone woman was sipping her coffee in silence, the four men give her a subtle, "Well....?"

She proudly replies, "I have a daughter, slim, tall, 38D chest, 24" waist and 34" hips. When she walks into a room, people say, "Oh My GOD"

Mergi la inceput