Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *120*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Fetelor, va dati seama, la sfarsitul lunii va implini un an primul nostru ghiocel?

Doamne, cand a trecut timpul???

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
si ce cauti aici si nu stai lipita in bratele lui si nu numai

Gianina, "si nu numai asta" il lasam pe mai taziu, cand se da stingerea, intelegi? Si noi aici chiar nu ne incadram in "recordurile" stabilite pe forum.
Acasa la mine s-a luat apa de luni asa ca fara sot si fara apa dar cu copii mici, eu nu am stat si am plecat la mama. La mama mai mult decat dormit in bratele lui de la 7 de cand a ajuns pana la 10 cand nu mai era chip sa tina mama copii in frau ca vroiau la tati, mai ales Clau, nu este posibil. Si pt ca sotului ii place la nebunie la parintii mei (sper sa nu citeasca pe forum taman chestia asta), si-a si gasit delucru in zona, ca doar e zi lucratoare azi.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Buna. Raportam si noi o dimineata fara febra. Insa piticul meu doarme de ieri de la 20... S-a trezit doar ca sa pape pe la 7. Am incercat sa-l tin treaz, dar nici in fund nu statea bine, pica lat ca o curca beata. Off, asa tare sa-l fi epuizat boala? Sau inca nu s-a terminat?

cate zile a avut febra? cred ca acum isi recapata fortele puiul mic

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Robert Andrei
Damian Serban
Marina Alexandra
Albert Gabriel
Amalia
Radu Stefan
Petru
Iza79
Alina.n

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
La multi ani si din partea noastra
Bravo Raru si Isabella

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni

Mergi la inceput

imi zicea cineva ca exista un lapte formula romanesc care cica nu are asa de mult fier si nu ii agita asa de tare. stiti care e?

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

alina cat poate sa fie de scumpicaaaaaaaaaa!!!!; muulti pupici pentru amandoua.... schimbi prefixul, ai???????

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor, va dati seama, la sfarsitul lunii va implini un an primul nostru ghiocel?
Doamne, cand a trecut timpul???

daaaaaaa, dimineata ma uitam pe prima pag si am vazut ca bb de zori ajunge la venerabila varsta de 1 an. mama mia ce mai trece timpul

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:

Buna. Raportam si noi o dimineata fara febra. Insa piticul meu doarme de ieri de la 20... S-a trezit doar ca sa pape pe la 7. Am incercat sa-l tin treaz, dar nici in fund nu statea bine, pica lat ca o curca beata. Off, asa tare sa-l fi epuizat boala? Sau inca nu s-a terminat?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!
Off iarasi a fost bolnavior? sa-i treaca

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:

of, ce mai trag puiutii astia mici cand sunt bolnaviori; cred ca e normal sa fie putin slabit, nu te ingrijora; ca si noi dupa boala... stii cum e, senzatia aia ca vrei "sa zaci"; sper sa va puneti repede pe picioare; si nu te speria, ca astia mici recupereaza prin somnic toata energia pierduta
tu cum rezisti??? ai dormit vreun'pic???? sa pui mana sa manaci bine, sa te odihnesti chiar si juma' de ora cand apuci, sa nu cazi tu la datorie dupa aia; eu stiu cum e, ca doar l-am pazit pe mutzu 2 nopti in fund langa el, dar m-am tinut tare ca sa-i fac si laptic;
pupici multi pentru crocodilozaurul mic si mamica scumpica

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Da chiar mai fetelor da' Zori nici ca a mai dat pe la noi sa ne spuna ce si cum, ca banuiesc ca o fi avut si ea perioade si bune si mai putin bune.

Multumesc pt sustinere. Deci nu sunt singura cu puricul meu. Acum...ce sa zic...am scotocit eu peste tot dar nu vad nici urma de lighioae...ii rup picioarele daca il prind. Am dat deja cu Raid pe saltea pe peste tot, va dati seama ca sunt disperata, diseara nu voi dormi acolo.

Poze Raru
Poze noi

INTALNIRE ESTICA GALATI

Un vot la somn de ingeras, va rog

Rares Rarisel cel mai frumusel

Nu uitati sa imi trimiteti codul de bare de la produsele HAPPY. Multumesc.

Mergi la inceput