Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *120*
Raspunsuri - Pagina 12
Dodo-pui spune:
Monica(Ayla)
si Monica(Novus]
au sosit caciulile si darurile 
Si Isabella are cca doua saptamani de cand merge taras dar cu mare viteza ,,,iar de cca o saptamana vrea sa se ridice pe pat mobila
...in patutz nu se poate ridica caci nu are de ce sa se tina![]()
La capitolul puric am ras cu lacrimi de cum i-ati prins...
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
provista spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui Si Isabella are cca doua saptamani de cand merge taras dar cu mare viteza ,,,iar de cca o saptamana vrea sa se ridice pe pat mobila ...in patutz nu se poate ridica caci nu are de ce sa se tina |

urmeaza faza mers in 4 labutze

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
provista spune:
| citat din mesajul lui Floric Fetelor, Rares se taraste si parca intentioneaza sa mearga de-a busilea |
bravooooo! baiat mare

provista spune:
| citat din mesajul lui Floric Am scos pernele pe balcon si le las acolo toata ziua. Dar salteaua nu am cum sa o scot. Am dat cu Raid pe ea si o sa las geamul deschis in dormitor toata ziua. Poate, vb Ramonei, va ingheta inima in el. |
inima poate...dar picioarele sigur

provista spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 joanna - ati incercat humana milchzucker? ![]() |
ce e asta?
Monnvas spune:
Buna. Raportam si noi o dimineata fara febra. Insa piticul meu doarme de ieri de la 20... S-a trezit doar ca sa pape pe la 7. Am incercat sa-l tin treaz, dar nici in fund nu statea bine, pica lat ca o curca beata. Off, asa tare sa-l fi epuizat boala? Sau inca nu s-a terminat
?
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
provista spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 Duminica ne-am propus sa impodobim bradul (pe care sper sa avem de unde-l cumpara, ca cei de la AFI Palas nu mi-au placut ![]() |
si noi vrem sa impodobim bradul, dar mai intai sa asiguram masuri de siguranta, am cump globuri de plastic, un suport antidaramare brad
provista spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 De doua nopti nu ne mai trezim peste noaptea, dar se trezeste dimineata foarte devreme, la 6,30. |
cred ca au condica de semnat copii nostri asa de dimineata
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
ce e asta? Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |
Lactoza. Nu?
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!