Fulgusori (180) - Bravo DANKUTZA!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

CRISTINA felicitari pt proaspatul statut de mamica.

SIMONETTE...mi-ai dat emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Vrem poveste! Vrem poveste! de la Shtephy!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna seara dragele mele
Cristina felicitari mamicule!!!! Andrei Cristian bine ai venit pe lume

Simo pregatim agitatele????

Stefy ma uimesti!!!!!!

Referitor la sughit si pe fata mea o apuca dupa ce ragaie, se intampla sa-i treaca cu lapte sau ceiut sau sa o tina ceva vreme

Raportam planton pana la 2 noaptea trezire la 5 pt papa , (asta insemnand 30min) si la 7 jum desteptarea.Azi a dormit non-stop , nu cred ca a stat 2 ore treaza,(si acum doarme) eu iar am fost pe drumuri si sunt super obosita si presimt ca o sa fac planton mai mult in seara asta

Am fost la Real(de 2 ori) sa-i iau papusica cocola de la chicco, dar nici pana la ora 13 nu-i modificasera pretul (era la oferta in revista 109ron) asa ca m-am lasat pagubasa si i-am luat o albinuta muzicala care o adoarme imediat

Si noi ne-am dat pe NAN1 de 3 zie, in speranta ca poate scapam de constipatie, pana acum nu se vede schimbare.nu stiu ce sa-i mai fac sa faca si ea kk mai usor.Face 1/zi si asta cu plansete si jale mare

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Seara buna

Simonette sunt pregatita cu daca bebe vrea sa vina.

Andre ma bucur ca sunteti bine, abea astept sa vad poze cu voi.

Camy imi pare rau ca esti asa obosita, mai profita de soacra si cheam-o sa ste cu Flavius si tu mai trage cate un pui de somnic.

Ancuta a luat foarte bine in greutate fata, eu zic sa lasi deoparte laptele praf.

AM PUS POZE NOI PE PICASSA

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ahh......nu vreau sa va tin in suspans dar de o ora nu am mai avut contractii dureroase....doar am burta tare si atat!
Nu stiu ce sa ai zic.....tare ciudat!!! Maine dimineatza mergoricum la dr si vad ce-mi spune.....pana la noi vesti sa lasam agitatele-n cui

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
39+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 7 zile!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

shtephy , imi era dor de tine!!!

camy ce bine ca ai reusit sa te odihnesti putin!!sper sa scapati cat mai curand de colici

andre ti-am simtit lipsa!! dar a fost motivata! bucura-te cat mai mult de sotul tau si de fetita voastra!

simonette am agitatele pregatite. poate in seara asta vine Nikolas. asteptam vesti

cristina_boc felicitari!! sa iti traiasca bebe Andrei Cristian!!

laurairina imi permiti sa anunt fetele prin tine evenimentul de luni?am luat nr tau de la contacte. merci

simina tinem punii sa va odihniti in seara asta. e foarte dulce maya in balansorul ei

eu am fost azi la dr am hotarat ca luni la ora 8 ne vedem la spital, cu bagajul pregatit sa il cunoastem pe bebe robert andrei. am aflat ca intre timp si-a pus cordonul in jurul gatului. inca nu am emotii. nu l-a mai masurat. sper sa fie totul bine.

38 + Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ROXYLAY pupam pe bebe MATEI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am mai pus cateva poze cu copii mei incepand de aici: http://family.webshots.com/photo/2769186580061225341XVXnbw pentru cine are timp si dispozitie sa le vada
Noapte buna!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Diana sunt topita!!! Ai niste copii..........o nebunie!!! FFF reusiti....frumosi foooooc!!!!! Timeea e o domnisoara f frumoasa!!! Wau!!!!!!! Si Teodora e o dulceatza!!!

Eu ma simt bine.......

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
39+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 7 zile!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

DianaR vizionat poze ;ai niste copii unul si unul ..care de care mai frumos,sa iti traiasca si sa iti aduca numai bucurii..

Mergi la inceput