Fulgusori (180) - Bravo DANKUTZA!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

DianaR - aratati grozav cu totii . Ce domnisoare frumoase, o sa aiba Vladut cu ce se mandri la prieteni mai incolo
Pupam familia frumoasa!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Fetelor, tot vreau sa va intreb de o vreme: de ce puneti manusi la copilasi (ca de caciulite nu mai intreb ca-mi iau rosii in cap ) ? Doar pentru ca s-ar putea zgaria pe fata? Sau mai sunt si alte motive? Ca eu nu i-am pus niciodata... am o pereche si de cate ori deschid sertarul cu hainutze, ma holbez la ele si ma intreb daca imi vor folosi vreodata...

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Vrem poveste! Vrem poveste! de la Shtephy!

mai dureaza putin,nu am apucat sa scriu decat doua cuvinte .
s-a culcat echipa si ma pregatesc si eu de nani.

Crissa ma bucur tare ca nu ai emotii,nu sunt bune deloc si nu ai de ce ,iti vei aduce puiul pe lume luni.

DianaR sunteti o familie foarte foarte frumoasa.

Simi e superba galusca ta

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Monis si eu ma intreb de ce manusi ...tare imi place sa ii mai vad manutele cand il tin in brate si cand il alaptez.
De zgariat nu se zgarie pentru ca voi avea grija mereu sa ii tai "gherutele".

_

Mergi la inceput

am fugit in patuc,noapte linistita tuturor

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Asta e ora noastra preferata de stat cu ochii mari. Poate totusi ne ia somnul ca bateriile lui mami sunt cam gata. Nu ca am fi dormit azi. Nici vorba.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Monis, i-am pus manusele cand l-am gasit cu o mica zgaraietura pe fata... dar nu le-a tinut ... a prins manusica cu gurita si a scos-o ... asa incat am renuntat.... Ma innebunea mama sa-i pun manusele ca are manute reci... i-am aratat ce face cu ele... si s-a lasat de sfaturi... Eu il inteleg de ce sta cu manutele afara.... si eu le tin afara... si imi place cand sunt reci ( ale mele maini) deci nu vad o problema.... Daca ii e frig... sa maraie./... ca asta stie sa faca... si ma prind eu de la ce face asa... cum e cuminte.... il las asa. Si asa... cea mai mare pedeapsa pt el e ca ii pun caciulita vreo ora dupa baita. Mama ce maraie cand pun caciulita... si sta ca un pisoi la baie si la dat cu ulei.

Daca veni vb de pisoi: Ramonika, ce face Ruxi? Noi cand o vedem????

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

neatza,

poftim la cafeluta
sa aveti o zi buna

aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

neatza,

poftim la cafeluta
sa aveti o zi buna

aniversarea nuntii POZE

neatza iubita...ai fost mai rapida decat mine! multzam de cafea!

Shtephy

Simonette te asteptam cu vesti!Ti-am spus eu ca bebe number 3 se pregateste de marea intalnire!

Andre...imi pare tare rau ca micutza ta minune face scandal...dar daca plange o sa faca voce frumoasa si o faci cantareatza

DianaR...poate reusesti sa pui niste poze cu bebelina si pe contul comun sa o integram si pe ea in gashka fulgusorilor superbi! De pe site-ul ala nu am reusit nicium sa salvez poza

Monis!

Camy ma bucur ca a venit soacra si ca am lamurit neintelegerea legata de pozika aia!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Fetelor, tot vreau sa va intreb de o vreme: de ce puneti manusi la copilasi (ca de caciulite nu mai intreb ca-mi iau rosii in cap ) ? Doar pentru ca s-ar putea zgaria pe fata? Sau mai sunt si alte motive? Ca eu nu i-am pus niciodata... am o pereche si de cate ori deschid sertarul cu hainutze, ma holbez la ele si ma intreb daca imi vor folosi vreodata...

poze de azi de ieri

eu inainte i-am pus manusi ca sa nu se zgarie...acum insa s-a obisnuit cu ele si am observat ca doamre mai bine noaptea daca are manutele in manusi...ca la cat isi misca manutele isi baga ca fraierul degetele in ochi si se trezeste!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput