Fulgusori (180) - Bravo DANKUTZA!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Felicitari Cristina!!!Bine ai venit pe lume Andrei!

Laura ma flatezi draga mea ,iti multumesc si pup fete frumoase.

Simonette agitatele sunt scoase la incalzire

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

CRISTINA BOC felicitari sa iti traiasca baietelul.

SIMONETTE

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Astazi la 13:00 am parasit spitalul.
Ne chinum un pic cu alaptatul, am rani serioase la sfarcuri , dar lapticul vine , si bb se satura.
La un capitol citesc, nu am mult de recuperat, si la altul scriu.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

CRISTINICA09 si eu ii dau bebelului meu NAN 1, am pus si eu intrebarea pediatrei daca nu trebuie sa ii dau apa dar a zis ca nu are nevoie fiindca isi ia din lapte ce ii trebuie si apa numai cand incepem diversificarea (adica pe la 4 luni). Acum bebelul meu manaca 150 ml si avem 5 sapt. Ca sa stii mai exact cum sa dai te uiti pe spatele cutiei sau ar trebui sa iti spuna pediatra, desi se spune ca laptele (mesele) le dai la cerere, si fi convinsa ca copilul nu manca mai mult decat ii trebuie. Sa cresteti mari si sanatate.

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Stephy, ai raspuns la toata lumea constiincioasa, dar de voi nu zici nimic? Cum a fost dupa cezariana comparativ cu prima nastere? ce face Iustin? E cuminte? Papa? Doarme? Si Stefita cum a reactionat?

Cristina, felicitari!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

FELICITARI CRISTINA BOC ! BINE AI VENIT ANDREI CRISTIAN !!
MULT LAPTIC !SI SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!

simonette noi suntem in "stand-by" ,la fel si ;toate suntem pregatite sa strigam in :Hai Nicholas!!!Mama te asteapta!!

ANDRE bineinteles ca ne lipsesti ,dar locul tau e acum langa "bucuriile " tale ; noi suntem tot aici si te asteptam cu mare drag...

Ali,Cristinica aveti grija cu laptele praf ,urmariti scaunele bb-ilor..in general ,laptele praf constipa(Nan-ul ,cica e arhicunoscut ca predispune la constipatie-asta mi-a zis o prietena farmacista) asa ca un supliment de apa cica e recomandat in primele 2-3 saptamani de administrare a laptelui ,dar nu mai mult..scrie si pe cutie undeva...

Shtephy nu te dezminti...esti o forta!!! multi si un buchet mare de pt o mamica perfecta !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

BINE ATI REVENIT ACASUTZA CRISTINA! multa odihna si papa,multa sanatate si recuperare rapida!

39+ Lorin Edward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Felicitari Cristina , sa-ti traiasca minunea, sa fiti sanatosi si fericiti. Am uitat sa o pup pe Lavi pentru colaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Stephy, ai raspuns la toata lumea constiincioasa, dar de voi nu zici nimic? Cum a fost dupa cezariana comparativ cu prima nastere? ce face Iustin? E cuminte? Papa? Doarme? Si Stefita cum a reactionat?

lucrez la raspunsul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Shtephy nu te dezminti...esti o forta!!! multi si un buchet mare de pt o mamica perfecta !!

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

iti multumesc draga mea.
si eu am pentru voi multi si

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput