Fulgusori (180) - Bravo DANKUTZA!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Stephy Ma bucur din inima ca Stephyta il iubeste pe Iustin, sa aveti parte de o viata senina senina! My lady , bine ati venit acasa, bucura-te de micutza!Va pup si va multumim de urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

da, miany, pot sa-mi sun Dr la orice ora, a spus chiar ca ar prefera sa nasc noaptea ca ii mai liniste.

mi-e doar putin groaza sa-l sun numai pt niste scurgeri si sa nu fie nimic... si sincer nici nu as vrea sa stau de pe acuma in spital fara sa-l nasc.. mai stau putin si o sa il sun daca mi se pare in neregula..

39+ Lorin Edward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Stephy Ma bucur din inima ca Stephyta il iubeste pe Iustin, sa aveti parte de o viata senina senina!

multumesc draga mea,numai bine si voua

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.
Am fost si azi la dr. Eco+ TNS. Totul ok doar ca lichidul e la limita inferioara. Offf...asta ca sa am eu emotii...
Dr nu stia daca sa ma interneze azi sau sa ma cheme duminica. Pana la urma mergem duminica la inca un TNS . M-a urcat si pe masa si a zis ca intra un deget(asa s-a exprimat ) dar colul tot cam rigid.
El crede ca nu mai apuc ziua de luni asa 2in 1. Ma rog asa sa fie. Azi m-am plimbat o gramada, nu am stat locului deloc. Maine o iau de la capat. Vreau sa nasccccc.
Shtephy iti multumesc pt incurajari.
Monis

Floricik 40+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricikVreau sa nasccccc.
Pe asta n-o ratez. Bafta mare, sa fie asa cum iti doresti si asa va si fi si trebuie sa ai incredere, nu fa ca mine, da? Nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Andre ce faci ?nu petreci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

My_Lady bine ai revenit!! multa sanatate si numai bine tie si piticutzei tale !

Floricik tinem pumnii sa iasa totul bine pt tine si printesa care se lasa asteptata..!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Bine v-am regasit, mamici si burtici
Acum, ca doarme bebe, am intrat si eu un pic la forumeala.

Mai intai, multumesc pentru galerie si incurajari.
Am avut o nastere fff grea, cu 13 ore travaliu, oxitocina si tot tacamul, ca apoi sa ajung tot la cezariana Asta e...a trecut, si ma bucur ca eu si bebe suntem bine. Povestea nasterii sper sa am timp anul acesta sa o astern "pe monitor", ca daca o mai aman mult, s-ar putea sa cam uit prin ce am trecut...

Nu am avut timp sa citesc prea mult din urma, pt ca s-a scris enooorm. Vreau sa felicit toate proaspetele mamici, sa urez MULTI ANI si SANATATE puiutilor, si NASTERE USOARA celor care sunt inca in formula 2 in 1.

Pentru ca am citit de Andre ca are probleme cu laptele, vreau sa scriu pe scurt prin ce am trecut eu. Luni dupa masa am avut cezariana, marti dimineata am fost sa-mi vad puiutul, si-apoi am facut ture de salon si coridoare, ca sa fiu "fresh" pt vizita de miercuri dimineata si sa ma lase sus la puiut. Asa ca, miercuri la amiaza eram cu Timi in salon. Doar eu si el. A inceput sa planga, asa ca l-am pus la san, pt ca aveam colostru. Ne-am chinuit ff mult, pt ca el era invatat deja cu biberonu, cu ditamai gaura, prin care ii ploua efectiv in gurita, fara sa faca nici un efort.
Pe mine m-au ajutat ff mult medicul cu care am nascut si cateva asistente (moase) care m-au incurajat sa nu ma dau batuta usor, sa insist cu sanul, chiar daca mi se rupe inima cand il vad cum plange si se zbate, ca nu vrea sa "munceasca" sa traga din tzitzi.

Ca o disperata ce sunt...am baut un litru jumate de apa (plus supa) in ziua aceea, sa am lapte. Pana a doua zi dimineata, tzatzele imi erau ca pietrele de tari si ma dureau groaznic. Bineinteles ca nu am mai putut pune copilul la san, ca nu putea trage din "mingile de cauciuc" ce le aveam. M-am chinuit cu mulsul toata ziua, si productia de colostru/inceput de lapte parca nu se mai termina. Am pus comprese fierbinti, m-am muls ff mult, l-am hranit pe bebe si cu lapte praf si cu san (cand se mai inmuia putin) si asa m-am tot chiunuit cateva zile cu el in spital. Insa, a contat foarte mult ca absolut toata lumea ma incuraja sa nu ma las, sa fiu tare chiar daca plange, ca de foame nu va muri el, va incepe in final sa suga cate putin. Si asa a fost
Punctul decisiv a fost joi seara, cand mi-au zis ca nu imi vor mai aduce deloc sticluta cu lapte praf preparat, deci...sa incerc hranitul exclusiv la san. Aia a fost noapte alba, cu urlete si plans (si din partea mea), deja imi vedeam copilul dezhidratat si mort de foame . Pe la 12 noaptea am cerut totusi o sticla de lapte praf, doar ca sa am cu ce-l pacali: asa ca ii bagam putin biberonul cu lapte in gurita, il scoteam repede si bagam tzitzi. Si tot asa ne-am jucat...pana a inceput sa suga numai tzitzi.
Si ca sa nu ma lungesc mai mult...acum productia de lapte e in floare , ma mulg si cu pompa si ii dau dupa ce trage la san, uneori il si arunc, ca nu poate manca bebe cat lapte am.

Stiu ca nu e la toata lumea la fel, dar vreau sa va incurajez pe cele care aveti un pic de laptic, sa perseverati si sa fiti tari, in ciuda urletelor bebelui. De foame nu va muri Cu cat trage mai mult, cu atat de mareste productia

Acum ne chinuim cu colicii, si incerc tot felul de metode pe care vad ca le folositi voi si au dat ceva roade - a se citi - liniste Nu stiu de la ce e plin saracutul de gaze, pt ca pastrez cu strictete toate limitele impuse in alimentatia mea.
Cat am stat in spital, Timi a fost constipat vreo 2 zile, si am vazut cum a fost "ajutat" de catre neonatolog sa faca kk. Aceeasi practica am inceput sa o pun in aplicare si acasa, si da foarte bune rezultate: cand ii schimb pampersul, cu o mana ii ridic piciorusele, iar cu cealalta ii bag termometrul (cu partea mai ascutita) in fundulet (1 - a,5 cm din termometru) si fac niste miscari circulare (ca si cum as desena in interiorul curucelului niste cercuri). Sper ca se intelege, pt ca nu prea stiu sa explic, desi e ff simplu
Fac aceste miscari de cateva ori, si apoi scot termometrul. De obicei, iasa gazele, si apoi muuult kk Daca iasa doar gaze, repet operatiunea. Asa presiune are saracutul in matze, ca nu stiu cum nu explodeaza. Zilele trecute, cand am scos termometrul, au fost niste gaze, dupa care a urmat un jet de kk proiectat la jumate de metru, direct pe tati Am ras cu lacrimi, dar imi venea sa si plang de mila lui, cand am vazut ce presiune are in burtica

Asa ca acum, daca vad ca doar imi uda pampersii, kk nu face si se tot stramba, aduna piciorusele, da din maini, etc...trecem operatiunea "termometru". Daca l-ati vedea cum se linisteste instant si ce senin este dupa...

Am vrut sa mai scriu, dar s-a trezit acum, si trebuie sa fug cu tzitzi la apel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Smaranditza, felicitari ptr efortul depus ca sa alaptezi! Sa petreceti cat mai multe clipe frumoase impreuna, cu ea la sanul tau!

Lavinia, am incarcat o poza pe picassa: http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Dianar#
Multumesc ca te-ai gandit si la Teo a mea!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Si daca tot am facut o lunitza, am cantarit-o. A pus un kilogram in cap de la scaderea fiziologica, deci sunt supermultumita. Oricum este record absolut ptr prima luna in familia asta a mea de miorlaiti la mancare...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput