Fulgusori (180) - Bravo DANKUTZA!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Si daca tot am facut o lunitza, am cantarit-o. A pus un kilogram in cap de la scaderea fiziologica, deci sunt supermultumita. Oricum este record absolut ptr prima luna in familia asta a mea de miorlaiti la mancare...

Miorlaiti ,nemiorlaiti sunt minunati.
Micuta sa o tina tot asa ,bravo!
Timeea nu cere san?

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75
Andre ce faci ?nu petreci?
Gata cheful, am preluat schimbul de seara, adica pitica, sterilizat bibe, facut bagaj tati, plang cand eu, cand el. Viata e frumoasa. Nu am stat mult la masa ca-s varza, am pus pe cartofi otet in loc de sare, iar in loc de bricheta am scos cardul. E bine. Trecem si peste asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Floricik suntem cu gandul la tine, agitatele isi fac incalzirea.
Smaranditza imi pare rau ca ai avut un travaliu lung si greu si tot la cezariana ai ajuns.ccEu zic ca cel mai important e ca sunteti sanatosi amandoi.Felicitari pentru perseverenta de a alapta.Cred ca a contat mult sprijinul personalului din spital,nu ca la noi unde se da glucoza sau apa cu zahar sa ia in greutate bebelusii si sa ii trimita acasa.
Andreuta curaj draga mea ,suntem toate alaturi de voi.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

shtephy, esti o scumpa...ai povestit atat de senin..mi-a placut mult povestea ta. se cunoaste ca esti o mamica foarte buna si-ti iubesti mult puiutii. multi tie si puiutilor tai.
dymomo, felicitari sotului taue mare lucru ca a terminat doctoratul. e un sacrificiu mare din partea lui, dar si din partea ta...
eu tot am sperat ca poate poate nasc, dar acum mi-am luat gandul si ma pregatesc psihic pentru ziua de duminica (la cezariana), sper sa fie totul bine si sa stam cat mai putin in spital.

40+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Andre ce faci ?nu petreci?

Gata cheful, am preluat schimbul de seara, adica pitica, sterilizat bibe, facut bagaj tati, plang cand eu, cand el. Viata e frumoasa. Nu am stat mult la masa ca-s varza, am pus pe cartofi otet in loc de sare, iar in loc de bricheta am scos cardul. E bine. Trecem si peste asta.

te inteleg andre, si sotul meu a fost plecat din tara f mult timp, acum a venit acasa si sta cu mine sa nasc si apoi pana pe 30 dec, apoi pleaca din nou...e f greu...dar sa stii ca suntem alaturi de tine si te sustinem cat putem.

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_80te inteleg andre, si sotul meu a fost plecat din tara f mult timp, acum a venit acasa si sta cu mine sa nasc si apoi pana pe 30 dec, apoi pleaca din nou...e f greu...dar sa stii ca suntem alaturi de tine si te sustinem cat putem.
Multumesc, fetele. E incomparabil mai usor acum oricum decat cele 8 luni, ca am copila. Monica, tinem pumnii pentru duminica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Salutare.
Am fost si azi la dr. Eco+ TNS. Totul ok doar ca lichidul e la limita inferioara. Offf...asta ca sa am eu emotii...
Dr nu stia daca sa ma interneze azi sau sa ma cheme duminica. Pana la urma mergem duminica la inca un TNS . M-a urcat si pe masa si a zis ca intra un deget(asa s-a exprimat ) dar colul tot cam rigid.
El crede ca nu mai apuc ziua de luni asa 2in 1. Ma rog asa sa fie. Azi m-am plimbat o gramada, nu am stat locului deloc. Maine o iau de la capat. Vreau sa nasccccc.
Shtephy iti multumesc pt incurajari.
Monis

Floricik 40+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

floricik, si eu sunt ca si tine. toata ziua ne alearga tati in jurul blocului, mergem la cumaparaturi, mergem la plimbare, gatesc, fac curatenie; azi am fost la socri la taiat porcul (sper sa nu va fac pofta de soric si sa ma injurati prea tare)....si tot nik...
stii care-i partea cea mai nasoala la mine? in fiecare zi ma suna toata lumea(parinti, nasi, fini, prieteni, vecini, colegi...)...n-ai nascut? n-ai nascut?.....cred ca e partea cea mai stresanta...la mine cel putin e cu siguranta...
te

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Fetelor va multumesc . Si eu ma bucur ca s-a terminat ca deja nu mai rezistam. Nici cumparaturi nu mai puteam face ca oamenii ca dupa 5 minute incepea "hai mai repede ca poate mai lucrez ceva". Doar pentru cel mic era dispus sa se rupa de la lucru(inclusiv pt mine cat am fost insarcinata).
Monica daca nasti la cuza-voda si totul e ok(ma refer sa nu faca bebe icter si sa aiba nevoie de lampa) a patra zi esti acasa.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui monica_80
te inteleg andre, si sotul meu a fost plecat din tara f mult timp, acum a venit acasa si sta cu mine sa nasc si apoi pana pe 30 dec, apoi pleaca din nou...e f greu...dar sa stii ca suntem alaturi de tine si te sustinem cat putem.

Multumesc, fetele. E incomparabil mai usor acum oricum decat cele 8 luni, ca am copila.
Monica, tinem pumnii pentru duminica.

multumesc mult

40+

Mergi la inceput

dymomo, la cuza voda nasc. ce bine ar fi sa ne dea drumu dupa 4 zile....eu am o problema cu spitalele

40+

Mergi la inceput