Fulgusori (180) - Bravo DANKUTZA!!!
Raspunsuri - Pagina 13
lylyana.ion spune:
Dymomo, felicitari sotului
My_lady, bine ai revenit, asteptam sa e povestesti
Simonette, suna bine 12/12, SA FIE CU NOROC!!!
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
My_Lady0091 spune:
as povesti eu..dar nu ma simt in stare...sa zic pe larg...poate dupa ce imi mai revin psihic..
pe scurt cam asa>
am avut un travaliu si o nastere...filmele de groaza sunt mici copii...dar suntem binisor amandoua si sanatoase...am avut noroc de moasa ca mai traiesc..si de doctor..m-au cusut..ceva gen povestea simonettei...
fii-ca mea a luat apgar 10...a avut 53 cm..si 3,600 kg...acum are 3,900
.are icter prelungit insa i-a mai trecut...mananca mult..sta mereu cu ochii deschisi cand e treaza...aveti la semnatura mea poze..din spital si cateva de acasa.
in fine...pe scurt dam inainte...
as mai vrea sa stau pe forum ca inainte insa nu am timp...nici puterea necesara..dar ma gandesc la voi toate..am pierdut galeria la multe nasteri,nu?imi pare rau fetelor
.sa va dea DD sanatate..sarbatori cum vi le doriti si nasteri cat mai usoare.va pup toti bebelusi..sa creasca mari si sa fie sanatosi

BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
asa arata pisicutza mea

lylyana.ion spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui My_Lady0091 as povesti eu..dar nu ma simt in stare...sa zic pe larg...poate dupa ce imi mai revin psihic.. |
Imi pare rau sa aud ca te-ai chinuit...recuperare grabnica iti doresc si multa sanatate sa poti avea grija de micuta!

Sa va traiasca!!!
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
DianeAli spune:
burtici si mamici!
raportez si eu niste scurgeri maronii de azi noapte, dar mie nu mi se pare a fi renumitul dop.. era prea lichid..si nu am contractii..nu am nimic.. se pare ca mai asteptam..
astept sa mi-o ia inainte alte burtici!
39+
Lorin Edward
shtephy spune:
Despre noi ce sa va zic?Nu stiu de unde sa incep
.
Vineri dimineata nu imi venea sa ma dau jos din pat de langa draga mea fetita.Am facut dus cu lacrimi in ochi,mi se rupea inima ca trebuia sa plec de langa ea.Cand mai aveam putin timp pana sa iesim pe usa,s-a trezit si asa am mai stat putin cu ea in pat ,am pupat-o mult si am tinut-o in brate pana a adormit din nou.
La spital am fost anuntata ca operatia va fi in jur de ora 14 ,dar medicul meu a mai intarziat pana dupa ora 15.Mi-era somn ,am adormit un pic,sotul meu zice ca am dormit vreun sfert de ora ,dar mie mi se parea ca am dormit mult si ma simteam super.Pana in momentul asta nu aveam nici o emotie,o sunam mereu pe mama sa vad ce imi face fetita,vroiam sa vorbesc cu ea la telefon,ea nu vroia si ma intristam putin de fiecare data.
Cand am ajuns in sala de operatii m-au invadat toate emotiile pe care nu le-am avut pana atunci,as zice chiar ca m-am panicat.Abia atunci am realizat ce inseamna o operatie.Am facut rahi-peridurala,am putut sa imi misc capul si mainile dar mi-a scazut rau pulsul de cateva ori si am avut niste senzatii tare ciudate.Am sangerat mult ,mi-a scazut hemoglobina de la 12 la 9 ,dar cu toate astea a doua zi pe la 10 dimineata m-am dat jos din pat.In aceeasi zi l-am primit pe bebe in camera
desi ma vizitase putin si in seara de dinainte .
Abia asteptam sa vina Stefita la mine si atunci cand am coborat la ea ,nu prea m-a bagat in seama.Cred ca mai rau am intristat-o...nu vroia nimic... nici sa ma pupe,nici sa imi povesteasca ce a facut cu tati ...nu parea incantata nici cand i-am zis ca o sa ii aduca mosul cadouri in acea seara.
.De fapt cred ca nu intelegea de ce nu vin cu ea acasa , ma certa sa imi schimb papucii si hainele ,probabil se gandea ca o fac de rusine
.
M-am bucurat mult ca nu a plans deloc dupa mine,dar mie mi se rupea inima ca nu e langa mine ,radeam cu un ochi si plangeam cu altul.
Pana la urma a trecut timpul si am ajuns luni acasa cu bebe mic si scump.Stefita ne astepta nerabdatoare ,cand am intrat in casa mi-a spus "mami,mi-a fost dor de tine...e fratiorul meu?da-mi-l in brate"![]()

.Il iubeste de nu mai poate,il pupa pana il albeste ,il cere in brate mereu ,ii baga tzitzi (a mea) in gurita
.Cand plange uneori isi puna mainile la urechi,alteori ii canta sa se linisteasca
.Dar vrea sa-l vada numai treaz,de cate ori doarme vrea sa fuga in dormitorul cu patutul sa-l trezeasca
.Pe tati nu prea il lasa sa il tina in brate .
Sper sa ramana asa relatia dintre fratiori,sa nu inceapa smotocelile
.
Iustinut e un mancacios, in spital ii dadeam completare dupa san ca m-ar fi mancat cu totul altfel
,asa ca l-am pus pe tati sa cumpere o cutie de LP sa o avem acasa.Am preparat din ea doua biberoane si acum din fericire sta resigilata in dulap unde sper sa expire asa cum e.
E tare cumintel ,cel putin acum ca e micut
,papa si face nani.Cand ma uit la el,o vad pe bb Stefi,cel putin nasucul si gurita sunt sigur ale ei.![]()
naturala versus cezariana?
Categoric naturala ,si eu am facut-o fara epidurala.Dar mai revin aici intr-un alt mesaj.
Acum in a saptea zi de la ceza sunt aprope bine ,ma pot ridica din pat aproape fara probleme si incerc sa ma tin dupa Stefi cand fuge in camera la Iusti.
O sa mai povestim pe parcurs cate ceva,acum nu mai imi vine altceva in minte si nici nu vreau sa intru in foarte multe detalii.
A contat foarte mult sprijinul vostru,asa cum am mai zis am simtit fiecare incurajare si gand al vostru.Va multumesc tuturor 

.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)
simonette spune:
Diane sfatul meu e sasuni dr si sa-i spui de scurgerile tale! Mie mi-au zis sa ma duc la spital dacaam orice fel de scurgere/sangerare........ Cred case apropie momentul!!!
Stephy f frumos
Cum ii baga ea fratiorului tzatik lu mami in guritza!!!
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
39+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 7 zile!!!!!!!!
ionelamaria spune:
Ce bebei activi avem.... e slabuta miscarea pe aici.... Ma uitam in lista... mai sunt multe fete dragi care trebuie sa nasca.... sper sa fim pe faza sa ne agitam.... dar cu doar cateva exceptii multe cam lipsesc. Ce faceti fetelor.... mai active mai burtici... dupa nastere va voi crede ca aveti motive de absenta.... dar acum?????

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
DianaR spune:
Multumesc fetelor de aprecieri la adresa micutilor mei, sunt tare mandra de ei si cuvintele voastre ma ung la suflet! 
Stephy m-a impresionat cum ai povestit, mai ales cu Stefita si fratiorul ei drag! Sa-ti traisca puiutii! Ai ajutor?
Monis, ca ai intrebat de manusi, eu le-am pus ptr ca n-am avut curaj primele 3 saptamani sa le tai unghiile la fetele mele, culmea e ca la VLad desi era primul copil le-am taiat fara probleme, dar el avea un talent extraordinar sa se zgarie pe fata chiar si cu unghiile f f scurt taiate. Acum la Teodora cand i-am taiat prima data unghiile am reusit sa-i ciupesc 3 degetele
, apoi am capatat curaj si am reusit sa n-o mai ciupesc.
Legat de caciulita... Eu nu sunt o mama care isi infofoleste copii, primavara devreme cand in sfarsit se fac 10 grade afara, copii mei sunt fara caciulita si cu gecute subtiri, in timp ce tot parcul e inca cu bunda de iarna si caciule groase. Daaaaar, prima luna e o luna speciala. Cel putin eu asa o vad. Abia iesiti din burtica de la mami, de la 37 de grade,dupa socul nasterii si adaptarii la mediul extern simt ca au nevoie de un pic de infofoleala, asa o caciulita, o paturica mai grasuta... dupa primma luna incepe procesul de spartanizare.
Azi ca a facut o lunita
(multumesc de urari!!!!
) i-am scos caciulita.
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
miany75 spune:
Tati de Chiara multumim de complimente ...fetele tale meritau sustinerea noastra ; sa fiti mereu la fel de fericiti ca acum!!!
Simonette suntem pregatite ..asteptam semnalul; ar fi super sa nasti in 12.12 ..si eu ma gandeam ca poate nasc in 11.11,dar n-a fost sa fie..poate esti mai norocoasa![]()

DianeAli e aproape momentul marii intalniri..nu poti suna medicul ,sa vezi ce zice?! parca ziceai ca nasti la gynia,nu? cum e procedura acolo?
Shtephy imi inchipui ce frumos tablou familial e la voi in casa...mi-aduc aminte de copilarie si de fratele meu ,care e mai mic cu 4 ani ca mine..daca inchid ochii ,imi aduc aminte cand l-am vazut prima oara...

shtephy spune:
Buna dragele mele
.
Edelya bravo ca a trecut icterul si clavicula ,urmeaza si colicii sa va paraseasca.Tin pumnii.
Mussica mi se pare tare aiurea sa nu iti zica daca iti face sau nu epidurala ,nici nu stiu ce sa iti zic ca sa te incurajez.Poate doar ca eu acum 3 ani am nascut fara si nu a fost chiar rau,am uitat la cateva minute dupa.Iti doresc totusi sa iti faca epi si sa ai parte de o nastere super usoara.Sa ne tii la curent sa ne agitam pentru voi.
Chiara sa iti traiasca taticul multi ani sanatosi si fericiti si sa va rasfete mereu pe tine si pe mami.La multi ani tatic de papusica frumoasa!!!
Andreuta sper ca aveti o zi minunata asa cum meritati.Exact ca tine fac si eu cand citesc mesaje adresate mie.

Moni bravo,foarte buna legatura dintre hormoni si spagile de dupa nastere![]()
Cu siguranta poti face o cerere de largire la domnul doctor
.
Sunt sigura ca puiutul Iuli te va imparti mereu cu noi
.
Monica80 mai sunt doua nopti si o zi pana duminica, mai e timp
.Daca nu asta e, nu conteaza decat sanatatea lui bb, mami se reface oricum.
Lyly,Lavi,Laura,Miany 
La multe lunite Teodora,pui de Diana, Vlad ,pui de Busymummy, David pui de S_alinuta,Bebe pui de Simona!Sa cresteti mari si sanatosi!
Ionela nu te mai gandi la clipa plecarii lui tati,intr-adevar mai e mult pana atunci

Floricik unde esti???Vreau sa scot majorete pentru frumoasele fete

Simonette abia astept mesajul ca ai plecat la spital cu bagaj cu tot si mai ales mesajul ca ai nascut un bb frumos si sanatos ca si fratiorii lui

Tin pumnii si uite asa de incalzire
Hai Simonette!!!

draga mea
Dymomo felicitari sotului tau si multam de bere.Tare as mai bea una![]()
My _lady imi pare rau ca ai avut parte de o nastere grea ,dar sunt sigura ca a meritat si curand vei uita totul.
Diane poate ar trebui sa anunti medicul despre aceste scurgeri.Nu pare sa fie dopul cred eu dar poate iti spune el daca sunt ok.
Simonette
pentru aprecieri.Da ,e scumpa ca vrea sa ii dea papa lui bebe,eram tare curioasa daca cere si ea,dar nu,vad ca nu e interesata![]()
Diana
,multumesc.Vine mama zilnic la mine,cam de la pranz pan pe la 5-6 seara.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)