Fulgusori (180) - Bravo DANKUTZA!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

LIDIA,am activat PM-ul.
MONIS multumesc mult...nu prea le am cu forumeala....cu pozeleeee e un mare chi sa le deschid...pe unele dintre ele

Cristinica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Deci........
Se pare ca urmeaza...dr a zis ca bb a coborat, colul s-a sters DAR, inca nu am dilatatie 2 ca sa spuna ca incepe nasterea! Cred ca 1 cu indulgenta! Mi-a zis ca se poate intampla la noapte dar nu poate spune cu certitudine. Poate sa mai dureze si o saptamana Ma bag la un siecs mic sa man oxitocina spre destinatie
Va si va multumesc ptr sustinere si galerie!!!

Andre LMA tati de Chiara!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
39+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 7 zile!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Grazie, ragazze, a tutte voi. Siete speciale. Grazie. Luciano (papino di Chiara)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Grazie, ragazze, a tutte voi. Siete speciale. Grazie. Luciano (papino di Chiara)

Ioi...ce dulce e! Cu placere!

Simonette...deci sa scoatem agitatele????uite una mica pentru inceput !Da-i cu...poate poate....

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette
Ma bag la un siecs mic sa man oxitocina spre destinatie

Super tare!! Facem nitica galerie si la ala siecs mic..bucura-te acu de el..ca pe urma...

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Tati de Chiara, esti un norocos sa ai asa fete frumoasee!! Profitati de ziua asta la maxim!!

Monis, ai dreptate cu timpul nostru liber, incet incet bebeii nostri incep sa fie mai atenti, si rechinasa mea incepe sa ne urmareasca cu privirea, sa fie parca atenta cand vorbim cu ea Povesteam azi cu o prietena care are bebel de 4 luni, a zis ca e ca argintu viu, nu poate o secunda sa il mai lase singur..ea plecase pana la baie si bb era deja jumatate atarnat de marginea patului,statea sa cada, o secunda daca mai intarzia si il culegea de pe jos..Se duce leneveala noastra..de acu..

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Fetelor dau si eu o bere virtuala ca in sfarsit a terminat al meu sot cu doctoratul ca de patru ani numai asta aud .
Da monis am dormit si eu dar dupa 3.30 ca pana atunci domnul meu a avut chef de joaca. Nu pot sa zic ca are colici de nu doarme. Se tot foieste si uneori cere mai mult de mancare, da din maini cu ochii mari iar dc nu il bag in seama incepe sa planga. Plus nelipsita activitate kk, schimbat, regurgitat, sughitat si tot asa. Noroc ca am mai recuperat dimineata ceva ca altfel... Ce e drept asta noapte am si incercat sa il linistesc ca sa poata si Iulian(al meu sot) sa se odihneasca si sa nu ajunga azi "varza" in fata comisiei.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Felicitari sotului tau Dymomo!Multumim de bericica!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Am terminat actiunea. Acum stau cuminte o ora si apoi plec la o plimbare luuuungaaa cu urcat de pante.......poate nasc pe12-12////super!

Dymomo si felicitari grase sotului ca merita! pt tine!

Tati de Chiara fericire maxima alaturi de fetele tale dulci!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
39+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 7 zile!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

buna gagici...missed me?

BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT

Mergi la inceput