Strumfi de iul-aug 2007 (166)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Vivela ce repede l-ai simtit. Eu am simtit-o pe Catarina la 19 saptamani. Dar se spune ca la a doua sarcina il simti mai repede

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 6+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Pe-asta ati vazut-o? http://www.cancan.ro/2009-12-11/AI-VIDEO-Vezi-aici-miscarile-de-dans-incredibile-ale-unei-bunicute-de-75-de-ani!.html

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Stefania ce ma bucur!

Vivela ce ma mai enervam cand se misca fie-mea si ii zicea la al meu "repede pune mana" iar el doar mormaia ceva. Ma gandeam mereu "nu stii tu ce pierzi!".

Musso faci o....pizza? Vezi sa nu iasa pizza cu ochi!

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Loredana, dupa experienta mea de acum 2 luni si eu ti-as zice sa stai calma. Si Dodo la fel a inceput, se balbaia un pic si a ajuns sa se balbaie rau de tot, nu doar la inceput ci toate silabele si uneori renunta sa mai zica ceva inlocuind cuvantul cu "ata" adica "asta". Dar nu strica sa te linisteasca un doctor, la noi cum a inceput, asa s-a si terminat, brusc fara nicio explicatie! La examenul neurologic "la ochi", s-a observat ca e activ, ca face corelatii si nu i-am facut encefalograma. Imediat dupa vizita respectiva i-a trecut! Eu am mers pe explicatia ca gandeste mai repede decat poate vorbi, in 3 saptamani s-au corelat motoarele [:-D]

Stefania, felicitari pentru inimioara!

Vivela, felicitari pentru falfait!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Jadi multumesc,acum dupa ce a trecut m-am mai linistit,dar oricum o sa merg cu el la control,sa ma asigur ca e totul ok,dar sincer m-am speriat f tare,ziceai ca nu e el.Si noua ne-a zis dr care era de garda ca e ok,dar parca nu m-a multumit raspunsul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Mai fetelor ce mai faceti de mancare ca nu ami am nici o idee.

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 6+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Mamico, nu pot sa dorm! Spune-mi, te rog, o poveste!
- E trecut de 1 noaptea. Las' ca vine taticul imediat si cand o sa-l intreb pe unde-a fost, o sa ne spuna el o poveste.....!

In sala de asteptare trei barbati stau cu sufletul la gura.Iese moasa si il felicita pe primul:
- Felicitari aveti gemeni!
- Doamne, ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins...
Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de al doilea tatic:
- Incredibil, aveti tripleti!!! - Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company.
Al treilea lesina....
- Ce s-a intamplat, intreaba moasa?
- El lucreaza la 7UP...

Sotul asteapta langa salonul de infrumusetare. Dupa un timp indelungat iese de acolo sotia sa... El se uita la ea, respira adanc si spuse : Bine, macar ai incercat!

- Mamico, de ce te-ai maritat cu tati de fapt?
- Vezi, mai....nici copiii nu inteleg de ce...

Tatal vine de la cresa cu copilul, mama isi pune mainele in cap:
- Ma, asta nu-i copilul nostru!
El, mirat:
- Ce importanta are, maine tot la cresa il duc

Si asta dedicatie pentru fetele carora li s-a spus sa cheltuie mai putin :

Un baietel il intreaba pe tatal lui: "Tati cat costa sa te casatoresti?.
Tatal i-a raspuns: "Nu stiu fiule, inca platesc."

Mergi la inceput

Geoana nu este un prost si jumatate.
Este un prostanac si 49,66%.

Mircea Geoana a avut cel mai suportabil mandat prezidential din istoria Romaniei!

Mergi la inceput

Special pentru fetele care se plangeau ca au probleme cu parcarea : http://libertatea.ro/stire/formula-matematica-a-parcarii-perfecte-268181.html

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Stefania, felicitari pentru inimioara! Eram sigura ca totul va fi bine .
Eu nu prea mai gatesc zilele astea, o sa fac niste peste la gratar si o placinta cu branza dulce.
Vivela, felicitari pentru miscarile bebelinei . Si eu mi-am simtit fetele foarte devreme. Crezi ca anul acesta o sa afli sexul?

Noi tocmai am pus bradul, urmeaza sa-l impodobim, Saby alearga prin toata casa de bucurie .

Mergi la inceput