Strumfi de iul-aug 2007 (166)
Raspunsuri - Pagina 7
karligutza spune:
neata... luna are nepotu'tau niste ochi... uau! eu habar n-am cum e pe facebook-ul asta, e ca un fel de messenger?
mychydutza iar esti in toane bune!
eu am o lene de ma dor toate oasele... insa nu mai merge asa, tb.putina miscare! ca de luni incoace tot intr-o lene o tin! si lenea asta se contureaza cel mai bine prin numarul de mesaje pe DC; cand sunt pe aici e clar ca nu fac mai nimic prin casa ... dar azi m-am hotarat: fac ceva de mancare, mai bag si o masina la spalat si cred ca ma duc si pe la METRO azi ca m-a innebunit Adeluta ieri cu plastilina (pe care i-am aruncat-o! ca zapacise culorile intre ele)... si la Metro cica e un set fain de plastilina. Sa vedem...
apropo de cheltuirea banilor pe vremuri de criza.. si mie mi-a zis de curand sotul ca la mine nu exista zi in care sa nu ma gandesc cum sa cheltui banii pe ceva! oricat de mic... "trebuie sa cumparam aia... sau ai'lalta" (dar daca ma incadrez in buget? eu zic ca nu-s probleme )
karligutza
sunt mamica Adelutei
mychydutza spune:
Dupa votul de ieri si anuntul facut in aceasta dimineata de catre B.E.C., Mihai Eminescu doreste sa revizuiasca "Scrisoarea a III-a" dupa cum urmeaza:
- Tu esti Mircea?
- Da'mparate!
- Esti un prost si jumatate!
cat despre buget, dupa ce ca mi-am luat geanta, acu' vreau si peria aia rotativa! ma gandesc ca e asa scurta viata asta, ca nu merita sa-mi refuz un moft, nu? ideea ce ca s-ar putea ca o iau in mana la anu' cu jobu, da cui ii pasa! daca mor maine, si-mi pare rau?
www.youtube.com/watch?v=IOaz01CkUN0" target="_blank">Congo, here I come
stefania_97 spune:
Neata fetele,
Am fost la eco, bebe mic, ii batea inimioara, are 7 mm.
O zi buna si multi pupici
p.s. Luna si eu vreau sa fiu un parinte asa, mai relaxat care intelege ca adolescentii fac greseli. Vreau sa stie Catarina ca indiferent ce face poate mereu conta cu mine.
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 6+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
karligutza spune:
felicitari Stefania! Sarcina usoara mai departe si bebe cuminte in burtica! vis-a-vis de 7 mm si cifra 7.... eu la 7 saptamani am auzit primele batai in burtica ale inimioarei Adelutei! tu acum cat ai? Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Datorita crizei financiare care afecteaza in acest moment intreaga lume, pentru a face economie, luminita de la capatul tunelului va fi stinsa pana la noi ordine. S-auzim de bine... Semnat, Traian Basescu.
karligutza
sunt mamica Adelutei
Vivela spune:
felicitari, stefania pentru bebe mic si inimos .
ps: eu cred ca ieri l-am simtit pe bebe . habar n-au barbatii ce pierd.
am eu impresia sau fiecare sfarsit de an vine cu mai multa munca? nu stiu, toti se precipita, toti vor sa faca ce n-au facut tot anul, toti vor ACUM (daca nu ieri!), BINE si IEFTIN .
o sa le pun placuta dinaia, cum am vazut eu odata (dar nu mai stiu unde):
"Avem servicii BUNE,RAPIDE si IEFTINE, insa tineti cont ca:
- ce e IEFTIN si BUN, nu se face niciodata REPEDE;
- ce se face REPEDE si e BUN, nu e niciodata IEFTIN;
- ce se face REPEDE si e IEFTIN, nu e niciodata BUN."
uite ca acum ca am interdictie la cheltuiala, asa m-a apucat un chef de tocat bani, ceva de speriat. eu sunt ca copiii astia ai nostri, mi se spune sa fac intr-un fel si eu fac tocmai pe dos.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 13+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
loredana_76 spune:
Buna,am citit din urma dar e o varza in capul meu.
Stiti ca va ziceam mai demult ca David se poticneste cand zice cuvintele ,a fost ceva trecator 2-3 zile,in perioada cand zicea si Jadi de Dodo,e,vreau sa va spun ca am trecut prin ceva groaznic acum cateva zile,David a inceput sa se balbaie si sa se blocheze in asa hal ca nu mai putea spune nici un cuvant.Am ajuns de urgenta la neuropshiatrie unde era o dr care mi-a zis ca nu e urgenta asta ,ca se balbaie,ca e frecventa la baieti decat mai mult la fete si apare in jurul varstei de 3 ani si ca probabil a fost un soc emotional sau gandeste mai repede cecat vorbeste.Ma rog,sincer nu m-a linistit absolut deloc.
Acum si-a revenit de ieri ,vad ca pronunta corect,dar am zis ca mor de suparare,repeta de 5,6 ori si prima silaba si silabele din mijlocul cuvantului.Oricum ne-am programat saptamina viitoare la dr.Burloiu,sa vedem de la ce poate fi,sa-i faca si o encefalograma.
Sanatate lui Denis sa iasa bine analizele si va tinem pumnii sa fie bine.
mychydutza spune:
O veverita facea sex cu o aluna. Vine alta veverita si o intreaba – Are u fucking crazy? – No, i`m fucking nuts!
mychydutza spune:
stefaniaaaa, ma bucuuuuur!!!!
vivela, asa repede l-ai simtit?
stefania_97 spune:
Karli dupa masuratoare 6 sapt si 4 zile, dupa UM 7 saptamani
azi :)
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 6+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca