Strumfi de iul-aug 2007 (166)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luna, fetele mele au fost ranjite de mici. Uite cum radea Saby la varsta pe care o are Lary in filmulet, 5 luni si jumatate:
http://sabina.geneza.ro/pages/filme-movies/sixth-month-luna-a-sasea.php

O sa pun un filmulet cu Larisa la 3-4 luni, cand radea in hohote. E uimitor cum difera rasul la copii, Saby era mult mai sonora.

In Bucuresti ninge, yupiiiiiiii!

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Eu centrez, eu dau cu capul. Unde ati disparut, doamnelor? Pe Georgi o inteleg, dar restul lumii?
Noi am fost in parc la zapada, eu m-am congelat, Saby s-a distrat, iar cea mica doarme de la 13:30 si acum, la noapte avem program artistic .

Filmul cu Larisa razand la 3 luni si 5 zile este aici: http://larisa.geneza.ro/filme-movies/3-luni-si-5-zile.html .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna fetele
am citit tot dar din pacate nu ajung sa scriu,s-au dublat treburile,dar macar sunt extrem de relaxata cu mihnea,parca e alt copil,insa sigur ca el e la fel,doar maica-sa nu mai e stresata.
am o restanta,xerxe te pup,mi-ai scris ceva in cap trecut.
anca,
cristina,sper sa scapati cat mai repede de griji.

revine si maine,sigur mai am de scris.
seara buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Hey fetelor!
Maiine vin acasa! Au fost cateva zile de foc...va povestesc eu alta data...
Legat de intalnire...in 4, in 10...in 15, cu sau fara bone, cu sau fara copii, cu mare drag! Stiu ca sunt datoare la Mada si la Vio (pe ele le-am tot "fentat"), dar ma vad cu mare drag si cu celelalte fete care vor sa ne intalnim.
Lasati-ma sa ajung acasa cu bine...Catinca iar mi-a facut febra in seara asta...nu stiu de la ce naiba ca alte simptome nu are. Sa ma vad aterizata la Bucuresti si cu copilul lipsit de fierbinteli si dau un semn.
Cumparaturile le-am facut ca vai de sufletul meu...printre picaturi, alergat de nebuna, iar azi, pe ultima suta mi-am luat si eu in sfarsit cadoul pentru ziua mea de la sot si cadoul de Mos: o pereche de pantaloni de piele la care visez de multi ani (dar nu m-am incumetat sa-mi iau ca eram mare rau - acum mi-am luat unii masura 38!) si pantaloni de schi ca cei pe care ii aveam sunt cu 2 numere mai mari decat port eu acum! Asa ca de revelion voi fi pe partie la bulgari!
Cam asta...ma duc sa vad ce mai reusesc sa indes in bagaje!
Va pup si va mai scriu!

Oana siCati mica (2 ani)

BLOGUL NOSTRU

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Beeeeeeeeaaaaaaaaaiiii, nu mai intra nimeni?? Va pregatiti pentru Craciun? Trezirea!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Buna dimineata!
Noi suntem in plin proces de eliminare al scutecului de pe perioada somnului. Acest proces se anunta a fi unul dificil si de lunga durata din simplul motiv ca Razvan bea foarte multa apa inainte de somn, e ca un tic sau o dependenta.
Dragul de el are vointa sa se trezeasca de cate ori face pipi noaptea, ca sa coboram din pat si sa mergem la olita, dar de 2 ori din 6 reprize de pipi, se scapa in pantalonasi si plange si sufera, pentru ca isi da seamana ca a gresit.
Scutecul nu il mai accepta deloc, nici macar in somn, il simte si trage de el, ca de, e baiat mare.
Nu mi-am dorit asta acum, recunosc, nu eram si nu sunt pregatita sa ma trezesc de 6 ori pe noapte, dar daca el a luat initiativa, nici sa vrea nu mai pot da inapoi. Asa ca sunt nauca de cap la serviciu, ceea ce nu e f bine in perioada asta de predari, de bilanturi, etc.
Noi nu am primit cele 4*2 zile fara salariu, s-a socotit ca ne vor diminua al 13 lea salariu cu valoarea acestor zile de lucru.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza......
xerxe, felicitari pt renuntarea la pampers......
oanamada, vant din pupa! sa ajungi cu bine acasa!

si pt ca am vizionat fete zambarete si cantaretze......ia sa ma laud si eu cu internautul meu http://picasaweb.google.com/marius.andrei.munteanu3/Video#5414647202237632546

www.youtube.com/watch?v=IOaz01CkUN0" target="_blank">Congo, here I come

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata fetelor, sunt singura acasa cu sotul deci voi avea mai mult timp pana la sarbatori de scris pe forum .

In primul rand, mi-a fost frica tare ca Dodo o sa prostesteza ca il las la Braila, i-am tot explicat ca ramane acolo si ca noi mergem la servici dar am plecat de frica atunci cand dormeau ei la pranz. La trezire, a intrebat de mine, a intrebat daca am plecat si nu a mai zis nimic dar clar stie ca sunt la servici pentru ca l-a vazut pe tataie ca pleaca si l-a anuntat " Si mama a pecat la tervici".

In al doilea rand, nu intru deloc in spiritul acestor sarbatori asa ca azi am comutat radio pe magic si sper ca dupa saptamana asta ori o sa plang de emotia Craciunului ori la spital cu mine

Noi cu pampersii suntem in aceasi situatie, pisa si kk toti chilotii si spune o data la 3 zile ca ar face ceva. In schimb seara la culcare il apuca ba una ba alta si ne-am distrat copios pe drum cand la Slobozia il intrebam pe Vlad daca e sa oprim la pipi si el foarte senin ne-a zis "pac eu pipi" dar cum sotul nu opreste decat in caz de maxima urgenta, nu am oprit la cererea lui. Acum mama vrea sa mentina ce am inceput, mi-a zis ca il mai ia si in ianuarie singur sa se poata ocupa de el in mod exclusiv, acum avand 2 pe cap.

In rest nimic, nici macar nu stiu ce imi doresc de Craciun. E grav, e foarte grav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata,

ce repede trece week-end-ul... am fost si noi plecati pe la munte cu niste prieteni, ne-am simtit tare bine. n-a nins decat foarte putin si nu peste tot, cat sa dea imaginea de iarna autentica, iar brazii erau inghetati de parca erau de sticla. foarte frumos, desi eu urasc frigul si iarna in general.
am avut parte si de peripetii, am incercat sa urcam la padina, insa drumul era cu zapada si cam inghetat, n-am avut lanturi si de vreo doua ori am simit cum ne facem sanie spre prapastie (cine a fost pe drumul ala stie despre ce vorbesc). am facut cale intoarsa dupa vreo 6 km, am prins peisaje magnifice si sunt convinsa ca sus erau si mai si. am preferat insa sa nu le vedem pe cele de Foarte Sus , ca doar avem copii de ingrijit si niste planuri de pus in aplicare.

la hotel am avut piscina (dar eu n-am intrat, nu prea vreau sa risc sa iau acum vreun microb),am avut sauna (dar normal, nu mi-e recomandata in perioada asta ), asa ca m-am uitat la altii cum s-au balacit iar eu am citit, consolandu-ma cu gandul ca nici "sportul" asta nu-l fac suficient de des pe cat as vrea eu.

in rest, nimic nou sub soarele meu, azi la 4 ma duc la triplu test, fac si eco morfologica, daca oi avea noroc de doctor suficient de luminat si de bebe cooperant, poate vedem si ce are intre picioare. eu continui sa nu am preferinte privitor la sexul copilului, singura mea preferinta ar fi sa ramana de la inceput ce imi zice, adica sa nu-mi zica azi ca e fata si peste o luna sa fie baiat...

xerxe, succes cu scutecul , si david bea multe lichide inainte de nani, vad insa ca asta nu-l impiedica sa se tina pana dimineata, cand umple toata olita . si la noi pusul pampersului este o adevarata aventura, ca si-l scoate singur. nu stiu insa cum sa procedez atunci cand suntem in masina si imi cere sa faca pipi. mi-e si mila de el sa-i scot toate cele in frig, pe de alta parte stiu ca si speculeaza, ca nu-i mai place in scaunel (aseara l-am luat de la maica-mea din ploiesti, facuse pipi inainte sa plecam. dupa 10 minute de mers, mi-a cerut pipi. ii pusesem scutec, asa ca in disperare i-am zis sa faca in pampers (stiu ca nu-i tocmai ok). s-a tot fatzait, mi-a zis de vreo 10 ori pana acasa, cand ajungem - scutecul uscat. l-am intrebat daca vrea sa faca pipi si cica nu. deci clar ca era doar un motiv sa-l scot din scaunel.

michy, internautul. eu zic sa-i parolezi site-urile interzise, ca maine-poimaine il vezi cum gugaleste.

sanatate multa bolnaviorilor .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 14+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui jadi

In rest nimic, nici macar nu stiu ce imi doresc de Craciun. E grav, e foarte grav

da...intr-adevar e foarte grav ce ti se intampla. cred ca ti-ar trebui putina terapie de grup.......parca te si vad spasita in fata grupuilui de ciudatzi: "eu sunt Jadi si nu-mi doresc nimik de sarbatori" .hehehehe. cat despre radio, eu itzi recomand Guerilla.....e super! schimbat fata de ce stiam eu acu vreo 2 ani!
eu imi doresc foarte multe......da' nah', renumeratie mika, famelie mare ...da' peria aia tot mi-o iau.......
vivela, ati fost la munte..ce frumos! abia astept sa plec si eu sambata! bafta la eco, si ce-o fi sa fie sanatos. eu zic ca-i baiat!

in vikendu asta am stat mai prin casa. nu l-am scos afara de frica sa nu raceasca sa pot pleca cu el la dorna....si cam atat!

www.youtube.com/watch?v=IOaz01CkUN0" target="_blank">Congo, here I come

Mergi la inceput