Strumfi de iul-aug 2007 (166)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mychy sunt vesnic si profund impresionata. Pe bune. Fie-mea e complet anti tehnologie, ea ar vrea saraca dar nu pricepe si pace. La pc tot da de rotita aia la mouse de ma baga in boala asa ca pe "leptocul" meu nici nu viseaza sa-l atinga. Andrei imi aduce aminte de Cosmin, la 2 ani stia sa descida tv-ul sa schimbe programe, sa se joace pe pc, era tare tehnologic asa cum vad ca Adrei al tau este. Fara gluma, daca il vezi asa, lasa-l, uite Cosmin face ICT la scoala si i-a zis profa din primul an ca e foarte dezvoltat si i-a dat in plus de lucru pe PC, acum invata Word, Excel, imi da lectii.

Xerexe succes in continuare, cum ziceam si noi suntem in acelasi proces, adica la revedere pampers de noapte si Adelise e inebunita de placere cand o imbrac in pijamale si nu-i pun decat bluza si pantalonii. Mereu imi reaminteste "no nappy, mommy, big girl!". Ea se trezeste o data la 11 si o data pe la 6. Deci acceptabil.

Vivela spor la eco si triplu, sper ca nu ne lasi aici cu ochii in soare pana maine si ne zici si noua ce ascunde mezinul intre picioare.

Noi in weekend am bagat curatenie, Cosmin la fotbal ca de obicei, au castigat, acum sunt in fruntea ligii si se pare ca vor lua liga, ieri am fost la prieteni cu fetita de aceeasi varsta...cam atat, nimic iesit din comun. Ne uitam dupa case ca l-am convins in final pe sot ca trebuie sa ne mutam.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza
eu zic ca-i baiat!

in vikendu asta am stat mai prin casa. nu l-am scos afara de frica sa nu raceasca sa pot pleca cu el la dorna....si cam atat!

www.youtube.com/watch?v=IOaz01CkUN0" target="_blank">Congo, here I come

da cineva mai mult?

drum bun la dorna, ah ce as mai pleca si eu undeva departe, unde e iarna autentica, unde se aud colinde, unde inca se mai pastreaza traditiile... asa-i la dorna sau am eu o imagine deformata??

din cauza de prafuiala si frig in orasul asta nesuferit, nici eu parca nu pot intra in spiritul sarbatorilor. parca nici ornamente de craciun n-am chef sa cumpar si sa agat...si nici macar nu stiu ce o sa fac de craciun si de revelion, am zis ca plecam la munte, insa vad ca s-a spart gasca, nu am reusit sa ne punem de acord asupra perioadei in care sa stam...unii vroiau de pe 23, altii de pe 26...si era si destul de ieftin, toata cabana 400 de lei pe noapte, 15 locuri. fara masa, normal, dar cabana era numai a noastra, doatata cu toate utilitatile necesare...peisajul frumos rau...
asta e, ne-am trezit tarziu.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 14+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

stie cineva unde e sanadorul din victoriei? stiu ca prin victoriei, dar unde mai exact? ca acolo tb sa ajung la 4 si n-am chef sa umblu ca o oaie ratacita...

Luna, o sa intru sa va zic daca am noutati, depinde si de cat de tarziu ma intorc.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 14+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimi si de la noi,

Sonia a facut febra azi-noapte, se duce sotul cu ea la doctor. Nu e de mirare pt ca sapt trecuta am fost cu Victor la doctor ca tusea rau, deci la noi, ca de obicei in acest sezon . Sper sa se faca bine amandoi, ca sambata plecam si noi la Muntii Germaniei pana dupa Craciun, Doamne ajuta sa fim sanatosi cu totii.

Vivela, bafta la eco si la analize.

Cristina (Sunflower), bafta sa primiti numai vesti bune azi.

Luna, succes la house-hunting, frumoasa indeletnicire. Mie imi place mult partea asta, in schimb mutatul m-a marcat pe viata .

O saptamana frumoasa va doresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

.....vivela, da, ai tu o imagine deformata[/b]. nici la dorna nu se mai pastreaza din traditii. poate doar la sate, dar nici acolo nu garantez. la noi acasa de exemplu, daca vin doi trei copii din vecini cu colindul sau cu uratu. nici cu sania nu se mai dau.......deh, pe vremea mea copiii ieseau la sanius, nu-si pierdeau vremea la lap-top!!!!
cat despre spiritul de sarbatori, eu incerc sa mi-l trezesc, acasa am facut bradul , am agatzat diverse prin casa, n-am simt artistic asa ca e putin cam gipsy si nu in trend , la servici am facut un bradutz mic, am decorat peretii....asa ca parca parca vine moshu! eu zic ca o sa realizezi ca vin sarbatorile in noaptea de vineri cand cica o sa fie in bucuresti -18 grade!

www.youtube.com/watch?v=IOaz01CkUN0" target="_blank">Congo, here I come

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Vivelo eu zic ca are pasarica. Sau fufu cum ii zice fie-mea.

Anto pe mine nu m-a marcat mutarea pentru ca am avut norocul (cand ne-am mutat de la apartament la casa) sa il prind pe al meu intr-o pasa buna si sa luam absolut totul nou. De la apt ne-am facut doar bagajele, ziceai ca plecam in concediu. De data asta ar fi aproximativ la fel, canapelele de piele am ajuns sa le uram, sunt reci si nu sunt confortabile deloc, Patul lui Cosmin ma albeste de nervi ca e etajat si nashpa asa ca ii luam unul normal, iar Adelise n-a avut in viata ei camera ei personala deci n-are mobilier, decat patul dar normal ca o sa ii luam camera. Probabil doar patul nostru o sa vina cu noi ca e super. Oricum IKea sa traiasca, ca noi nu cheltuim averi, Ikea repede doar canapeaua va fi mai scumputa.

Insa sa ma vad eu cu casuta ca dorm si pe jos de e nevoie.

Sa vad eu ca am curticica mai mare, sa aiba copiii fiecare camera lui, sa nu-l mai aud pe Cosmin "mami pot sa vad un film?" Nuuu ca sora-ta doarme deja deci fa liniste. Sunt in aceeasi camera momentan. Sa pot sa-i pun la Adelise toate jucariile in camera ei sa nu mai fie imprastiate pe 3 etaje, casa asta a fost cea mai idioata idee pe care am avut-o vreodata. E impartita pe 3 etaje (din lipsa de spatiu) un dormitor la parter si un wc, apoi la primul etaj lounge si bucataria si la ultimul etaj doua dormitoare si baia. Va dati seama cat alerg eu pe scari sa fac curat?

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetelor :)

Eu am avut un weekend incarcat, obositor dar si amuzant.

Sambata dimineata am fost la cumparaturi iar pe la 13 a venit o prietena la mine si am mers la o cina de Craciun numai pt fete. !4 femei maritate, divortate, mamici si domnisoare de la 17 pana la 01. Mancare buna, bautura buna dar nu m-am putut atinge decat de sucuri, desert super. Simteam ca mai am putin si pleznesc cand am plecat. Azi nici nu am mancat pana la pranz ca eram plina de ieri.

Si daca ieri am bulevardat azi am facut curat, m-am plimbat cu pitic, am avut in vizita o prietena cu o fetita si Catarina s-a jucat frumos iar dupa m-am apucat decalcat. Si asa a trecut timpul.

Luna foarte bun momentul ales pt a cumpara casa. Preturile au scazut asa ca multa bafta si sa gasesti casa visurilor tale

Oana ai ajuns cu bine? Ce face Catinca?

Vivela
bafta la eco. Sa fie bebe bine si sanatos. Imi pare rau ca a trebuit sa stai pe margine si nu te-ai putut bucura de piscina si de sauna.

Jadi

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 7+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Buna fetelor :)

Eu am avut un weekend incarcat, obositor dar si amuzant.

Sambata dimineata am fost la cumparaturi iar pe la 13 a venit o prietena la mine si am mers la o cina de Craciun numai pt fete. !4 femei maritate, divortate, mamici si domnisoare de la 17 pana la 01. Mancare buna, bautura buna dar nu m-am putut atinge decat de sucuri, desert super. Simteam ca mai am putin si pleznesc cand am plecat. Azi nici nu am mancat pana la pranz ca eram plina de ieri.

Si daca ieri am bulevardat azi am facut curat, m-am plimbat cu pitic, am avut in vizita o prietena cu o fetita si Catarina s-a jucat frumos iar dupa m-am apucat decalcat. Si asa a trecut timpul.

Catarina a facut ieri pt prima oara din proprie initiativa kk si pipi la olita. Wow sa ma vezi cum o laudam. Sotul imi zice vrei sa ii fac o poza la olita cu tot cu, continut?

Luna foarte bun momentul ales pt a cumpara casa. Preturile au scazut asa ca multa bafta si sa gasesti casa visurilor tale

Oana ai ajuns cu bine? Ce face Catinca?

Vivela
bafta la eco. Sa fie bebe bine si sanatos. Imi pare rau ca a trebuit sa stai pe margine si nu te-ai putut bucura de piscina si de sauna.

Jadi trai pe vatrai, singurei acasa ca doi porumbei, te cred ca nu mai ai timp de forum. Profita cat poti

O zi buna la toate

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 7+
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Caferaaaaaaaa unde bulevardezi de nu mai dai semne de viata?

O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vivela, multa bafta astazi!
Stefania, ma bucur ca sunteti bine.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput