Strumfi de iul-aug 2007 (166)
Raspunsuri - Pagina 11
mychydutza spune:
Fabula electorala 2009
>
> "Aveam odata, intr-o glastra,
> Dintr-un cristal, sensibil, fin,
> Pe un pervaz, la o fereastra,
> Trei rosii trandafiri si-un crin.
>
> Ce stranie alaturare,
> Total opusa legii firii,
> Asa o delicata floare,
> Intr-un pocal cu trandafiri!
>
> I-a luat aseara bunicuta,
> C-asa e dansa, grijulie,
> Si le-a dat apa cu canuta,
> Si un banut, ... asa, ... sa fie!
>
> Afara,-n stratul din gradina,
> In frigul aspru si zbanghiu,
> Se ridica, langa-o sulfina,
> Un trandafir portocaliu.
>
> Avea pe varf, cumva, lasate,
> Un numar mare de petale
> Dar si suvite adunate
> Pe zonele occipitale.
>
> Crestea cu spini si cu prestanta,
> Asa cum trandafirii cresc,
> Imprastiind in ambianta,
> Un damf de rom marinaresc.
>
> Din vaza chicotea buchetul,
> Ca-n casa-i cald si este bine,
> Si-afara,-ncetul cu incetul,
> Te uita, iarna crunta vine.
>
> Dar, vai, nenorocita faza,
> Numai un pic batut-a vantul,
> Ca geamul s-a izbit de vaza
> Facand-o una cu pamantul.
>
> Iar trandafirul din poiata,
> Udat si adapat de ploi,
> A inflorit a doua data,
> Iar cei cu crinul... la gunoi!
>
> Rezulta-nvataturi morale:
> Cand pierd contactul cu pamantul,
> Buchetele artificiale,
> Le-mprastie pe data Vantu'!"
www.youtube.com/watch?v=IOaz01CkUN0" target="_blank">Congo, here I come
CarlaV spune:
Mychy, e foarte tare feciorul!
Pe mine una ma enerveaza mouse-ul acela de la laptop de-l freci, tot cu d'ala normal umblu. Saby s-a uitat la filmulet si cand l-am inchis a intrebat "unde e Andrei? L-ai ascuns, mami?".
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Pentru cine doreste, sunt poze noi in albumul Sabinei incepand de aici .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Vivela spune:
am intrat scurt sa zic ca bebe e un EL!! 

si fara dubii, ne-a aratat obiectul in toata splendoarea, fara jena, cred ca seamana cu frac-su
.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
14+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Vivela spune:
nu mai editez, dar poate ma lumineaza si pe mine cineva ce inseamna "se fute CD-ul" ![]()
![]()
. eu as zice ca inseamna "se-nvarte cd-ul", dar de unde sa stie david ca un CD chiar se invarte in cd-rom???
_
+
14+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
CarlaV spune:
Vivela, felicitari!!!!!!! Partea buna (practica) este ca vei putea folosi hainutele de la David, si el va avea un partener de joaca grozav. Superb cadou de Craciun
.
Legat de intrebarea ta, n-am nici cea mai mica idee, dar am ras de mi-am trezit micuta care doarme la san ![]()
.
Vivela spune:
eu vad numai parti bune, singurul regret e ca probabil n-o sa fac codite si n-o sa experimentez cum e sa fii mama de fata (nu de alta, dar bb3 nu prea e in plan).
in rest, sa ne tina Cel de Sus cu mintea intreaga daca si bb2 o sa fie la fel de atomic ca David. tac-su zicea sa-i spunem Goliat
.
_
+
14+
karligutza spune:
felicitari Vivela pentru baietelul din burtica... asa sa ramana! sa nu care cumva sa-i dispara "obiectul" la urmatoarea ecografie!
(asta ref.la ce ziceai ca vrei sa fie sigura predictia)... si cu "se f*** CD-ul" poate chiar asta inseamna... cine stie cand a auzit el "nu pune mana, ca se f*** CD-ul" sau ceva asemanator
scuze, nu vreau sa insinuez ca vorbiti fara perdele, dar nu e musai sa fi luat din casa... ia mai pune-i intrebari ajutatoare? sa dezvolte putin "cum se f***" CD-ul ala... 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
CarlaV spune:
Vivela, iarta-ma, nu m-am exprimat bine
. Am eu 2 fete carora li se pot face codite
.
Vivela spune:
fetelor, multumesc pentru felicitari, dar chiar nu am niciun merit
.
Carla, stai linistita, n-am de ce sa te iert, si eu ma gandisem si la aspectul practic
. eu doar ziceam ca am parcurs toate aspectele si mi se pare ca toate se aranjeaza cum nu se poate mai bine.
karli, m-am gandit si eu ca e posibil sa spuna chiar ce zice cu CD-ul ala
. dar nu, e exclus, ca mi-a aratat si cum se face
, l-a pus pe un deget si l-a invartit. uhhh...
bine, mi-a aratat o data si cum a reusit sa f.... cam jumatate din cd-uri, cand le-a luat si le-a frecat unele de altele, bine-bine pana n-au mai avut luciu
. noroc ca nu era pe ele cine stie ce, doar niste softuri si filme.
_
+
14+