Strumfi de iul-aug 2007 (166)
Raspunsuri - Pagina 12
mychydutza spune:
vivela, felicitari pt inca o putza in familie! hihihi...cat despre cealalta intrebare
....cred ca are aceiasi semnificatie ca si afirmatia lu Esca: www.220.ro/nitNaMKXOZ/Andreea-Esca-Futu-Casca" target="_blank">mi se "tutu" butonu! ![]()
![]()
carla, imi plac fetele tale cum se iubesc una pe alta! 

www.youtube.com/watch?v=IOaz01CkUN0" target="_blank">Congo, here I come
violetan spune:
Neata, fetele! Am intrat s-o felicit din toata inima pe vivela pentru inca un baietzika dulce si sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara, o nastere ca un fulg si un bebe papacios, sanatos si cumintzel (dar nu prea cumintel, sa nu strice reputatia
). 
Stefania, si tie aceleasi urari, ma bucur ca sunteti bine! 
Pup toata strumfaria ca ma apuc de treaba!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
musso17 spune:
neatza
vivela,felicitari pentru baietoi 2,sa fie sanatos iar tu sa ai o nastere usoara.
Luna1 spune:
Vivelaaaa ! ai bagat-o pe maneca fata draga cu doi flacai.
Cand o aparea si Goliat mai bine te retragi intr-un loc cu verdeata! Hihihihi.
Felicitari din toata inima, cred ca cel mai avantajat din toate astea e David ca isi trage partener de distractii si de alergat la putele goale prin casa.
Carla frumoase fetele tale.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Timi07 spune:
Neatza, cine doreste
?
Vivela felicitari pt baietel, sper sa se iubeasca muuult de tot fratiorii si sa ne povestesti si noua cum va topiti de drag 
Oanamada distractie placuta pe unde umblati.
Noi suntem ok, speram ca o sa am mai mult timp de povesti pe forum de la lucru dar n-am vreme nici sa mor.
V-am pupat.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Timi07 spune:
Mychy nu vrea Andrei sa imi dea o mana de ajutor?
ce priceput e, felicitari.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
jadi spune:
Felicitari Vivela pentru baietel, acum sa incepeti sa sapati dupa nume! Ce sa zic, stiu ca apare un regret pentru codite dar eu sunt din ce in ce mai fericita, ca tare complicat e la fete, cresc mari si incep sa aiba pretentii la imbracat, ba nu stiu ce fustite, ba nu stiu ce bentite si oferta este atat de variata ca sigur este tentata in permanenta de ceva. Asa la baiat, blugi, iar blugi si vreo camasa si s-a terminat
Si o pereche de ghete si gata!
Eu am buba in gat, ma doare rau, am tot supt la pastile si nu stiu ce sa mai fac, probabil ca imi trece in vreo saptamana dar ma deranjeaza ca am o jena, imi place sa fiu fara jene ![]()
Mi-a dat si mama o veste buna, ii duce pe aia mici la teatru de papusi (da, exista asa ceva si la Braila
) si a vorbit si cu un actor de acolo sa vina pe 24 imbracat in mos. Si i-am trimis si mamei repertoriul lui Vlad sa mai repete cu el. Cu dodo posibil sa fi racit ori are o mica alergie ca a inceput sa stranute, nimic altceva, nu febra, nu muci curgatori, dimineata a stranutat o data si au curs un pic mai multi muci, sper totusi sa nu fie nimic. Pe de alta parte, prea m-am minunat ca ii merge bine asa ca ...
Va urmaresc ![]()
Vivela spune:
carla, karli, vio, michy, georgi, luna, multam de felicitari si de incurajari. eu de ieri am un rajnet tamp pe figura, parca as fi aflat cine stie ce. oricum erau sanse de 50% sa fie una sau alta si sunt convinsa ca acelasi ranjet l-as fi avut oricum. oricum, evitati sanadorul daca puteti, nu pot sa ma pronunt negativ pe serviciile medicale, insa au o organizare de toata jena.
m-a enervat al meu ca n-a fost super-exaltat de veste (el tot spera la o fetita) si mi-a spus, cam dezamagit: "mi-a zis mie Cristi (un prieten al lui) ca eu nu-s in stare sa fac fete!
. acu, ce sa zic, daca ii dai bice frecvent in perioada fertila, cam greu sa concepi fete...
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
14+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vivela (el tot spera la o fetita) si mi-a spus, cam dezamagit: "mi-a zis mie Cristi (un prieten al lui) ca eu nu-s in stare sa fac fete! |
haha. de parca ar plamadi el copilul ala. ce ma mai enerveaza barbatii astia cu expresii de genu: eu am facut baiat.....parca l-ar fi facut el! ei zbang si gata contributia!
www.youtube.com/watch?v=IOaz01CkUN0" target="_blank">Congo, here I come
stefania_97 spune:
Vivela Felicitari pt bebe cu putulica. Lasa-l pe sot ca isi revine :) cand va juca fotbal in gradina cu baietii sa vezi ce bine o sa ii para. Iar mai tarziu, cand se mai maresc mai incerci o data sa faci o printesica sa nu te simti singurica in casa plina de baieti
.Ma bucur mult ca totul e bine, sanatata multa si bebe sa fie sanatos :)
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
7+www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca