Strumfi de iul-aug 2007 (166)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna dimineata... ninge? eu nici n-am apucat sa ma uit pe geam! voi v-ati dat deja cu saniutza? au anuntat astia zapezi mari si multe... am vorbit cu sora-mea acum si zicea ca la Brasov e zapada mare deja, la Tulcea la fel, la Timisoara... habar n-am!

Vivela cam asa e... pe motivul asta sotul macar trebuia felicitat de domnu' Cristi prietenu'... dar banuiesc ca nu s-a laudat el si cu performantele! ci doar cu rezultatele!

mychydutza esti boiera! ce de sanius reinventezi tu la Vatra de sambata incolo daca a mai si nins.... stii ca esti de invidiat, da? o sa uite toti copiii de tivi-uri si pisi-uri cat stai tu acolo; ia sa le dai niste lectii asa cum se facea odata!

jadi sanatate multa lui DODO, preventiv i-ai dus si aparatul de aerosoli? scuza-ma ca m-am gandit mai departe, poate totusi nu e nevoie si nu face nimic serios; sanatate inca o data! stii doar ca ne e drag de DODO si de ochii lui!

Timi respira! pupici!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mychy, permite-mi de rog sa-ti ajustez interjectia: ZBAC si gata!

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

am revenit
cine vrea sa afle povestea alinei de doar 28 ani
cu cancer cranian
poate citi aici
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

ajutati-o sa traiasca

donati prin sms gol
la 879 2 euro
pana la sf lui decembrie

mii de multumiri celor care deja au donat
au facut o mare minune
viata alinei s-a prelungit
poate merge deja
ceea ce e superb
a redevenit ea
pt cata vreme nu se stie
caci va recidiva
dar ne rugam
si poate o tine dumnezeu

sanatate multa
si sarbatori fericite
doamne ajuta!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

ba da ningeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! ce frumos e afara.... gata, ma duc in Politehnica la o plimbaricaaaaaa cu Adeluta!!...
printre fulguleti asa...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mamaaaaa, ce mai ninge. moartea mea, placerea mea, frig si umezeala . eu vreau sa vina vara . iar iarna sa tina 3 zile de craciun si 2 de revelion .

jadi, sanatate multa lui dodo si tie. la mine nu merge decat strepsils intensiv, parca ma mai calmeaza, dar nu cine stie ce.

karli, pretenu' Cristi are 2 baieti , era fericit de capra vecinului, ca si asta murea dupa fete .

stefania, multumesc, eu cred ca tati e mandru in sinea lui ca o sa aiba 2 baieti, sa-i duca numele mai departe, bla-bla .
sanatate multa si tie si gandacelului din burtica, abia astept sa ne zici si tu ce ascunde intre picioruse.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 14+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

pai Stefania cred ca ne zice cand naste... nu ea a fost colega care nu a dorit sa stie pana la nastere ce va fi?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Vivela felicitari pentru baietel Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos iar voi, parintii, puternici si rabdatori cu doi nazdravani dragalasi.

Stefania ma bucur pentru voi ca acum ii totul bine si ati auzit o inimioara mica dar puternica.

Michi am ramas uimita de Andrei al tau. Deschide si Daria calculatorul; unitatea, apoi monitorul, apasa pe butonul special pt a deschide internetul si gata insa pe un PC normal, cu degetelul pe laptop abia imi iese mie (ma enerveaza la culme). E fantastic ce finete are in miscari. Bravo lui.

Carla finutze si dragalase foc fetitele tale. Ma induioseaza cand le vad impreuna.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

pai Stefania cred ca ne zice cand naste... nu ea a fost colega care nu a dorit sa stie pana la nastere ce va fi?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Nu eram eu, eu am vrut sa stiu. Si acum vreau sa stiu. Noua ne-a spus la 22 saptamani ca va fi o fata si asa a fost. Urmatoarea eco e la 12 saptamani dar nimeni nu spune sexul inca pt ca se pot insela.

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 7+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mychy realitatea e ca barbatii dau sexul copilului, asa ca zice de bine barbatul Vivelei. Oricum e bine ca stie a cui e "vina" ca in alte tari (si chiar si in Romania pe alocuri) auzi invers, femeia e de vina ca n-a fost in stare ca conceapa fetita/baiat.

Si eu am cinvingerea ca daca ar fi sa mai fac unul ar fi tot fata, am asa un sentiment ca al meu nu stie sa "faca" baieti.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetele din Bucuresti, nu pot sa va suport ca ninge la voi. Aici e frig de crapa pietrele dar nada, nimic, rien, nothing. Cica s-ar putea sa ninga la sfarsitul sapt dar visam si noi, nu cred ca ninga.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput