Strumfi de iul-aug 2007 (166)
Raspunsuri - Pagina 14
mychydutza spune:
stefania, eu zic ca faci fetitza! sau, dupa cum m-a invatzat luna
......sotzul tau a facut o fetitza! ![]()
![]()
dana, voi ce mai faceti?
luna, daca o sa vezi ce flescaraie se face dupa zapada asta.....si ce buluceala pe strada, nu cred ca o se ne mai invidiezi! cica o sa mai ninga.........sper sa fie zapada si la munte!
karli, ai grija sa nu te alerge boschetarii prin parculete!
www.youtube.com/watch?v=IOaz01CkUN0" target="_blank">Congo, here I come
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui karligutza ba da ningeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! ce frumos e afara.... gata, ma duc in Politehnica la o plimbaricaaaaaa cu Adeluta!!... printre fulguleti asa... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() karligutza sunt mamica Adelutei ![]() |
Si la noi ploua.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
karligutza spune:
Luna iaca'sha ninge: http://picasaweb.google.com/adelutza09/Ningeeeeeeeee#5415401719700524946

hai ia un pupic sa nu te mai oftici asa tare ![]()

karligutza
sunt mamica Adelutei 
Luna1 spune:
Timi

Deci sa fiu fercita, aici macar nu ploua. Dar frig nenica, un grad.
Am uitat sa va zic, fiu-miu a avut aseara concertul de Craciun la biserica, adica in fiecare an scoala lui pune in scena un concert de colinde si apoi invita parintii in biserica de langa scoala unde se tine concertul si apoi mancam prajiturele traditionale de Craciun si bem ceai fierbinte. E superb sa auzi prichindeii cantand asa frumos, zici ca sunt cor profesionist nu alta.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
| citat din mesajul lui karligutza Luna iaca'sha ninge: http://picasaweb.google.com/adelutza09/Ningeeeeeeeee#5415401719700524946 ![]() ![]() ![]() hai ia un pupic sa nu te mai oftici asa tare ![]() karligutza sunt mamica Adelutei ![]() |
Deci chiar nu te suport!

Auzi, hai enjoy, du-te la sanius, si dupa metoda "is acrii strugurii" lasa ca vezi tu fleoscaiala dupa.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Timi07 spune:
| citat din mesajul lui karligutza Luna iaca'sha ninge: http://picasaweb.google.com/adelutza09/Ningeeeeeeeee#5415401719700524946 ![]() ![]() ![]() hai ia un pupic sa nu te mai oftici asa tare ![]() karligutza sunt mamica Adelutei ![]() |
ti s-a urat cu binele? Ai noroc ca m-a inmuiat frumoasa de la fereastra ca si veneam peste tine.

Timi07 spune:
| citat din mesajul lui Luna1 Timi ![]() ![]() Deci sa fiu fercita, aici macar nu ploua. Dar frig nenica, un grad. Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
Daca ninge la voi in weekend pls sufla un norisor cu zapada si la noi. Hai fie-ti mila sa vada si cupii mei zapada...
karligutza spune:
tu mychydutzo.... e mare Politehnica intr-adevar si poate adaposti si boschetari, dar nu ma duc acuma sa verific eu toti boschetii;
o sa ma plimb prin locuri mai populate, asta ca sa fii linistita! daca vrei poti sa ma suni din 5 in 5 minute sa vezi daca mai traiesc! mai periculosi sunt in Politehnica cainii vagabonzi decat boschetarii, dar ma bazez pe zicala "cainele e prietenul omului"
si sper sa nu ma manance nici unul!
va fac poze daca pot/ daca apuc...
Stefania iertare!
.. stai asa ca acum mi-am amintit cred: TIMI e!
asa-i Timi? tu ai asteptat pana la nastere sa vezi ce surprize ai in burtica... 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
Luna, Timi
sunteti tare haioase! si deloc invidioase vad! ![]()
si un fulgulet mic? miiic? miiiiic?

karligutza
sunt mamica Adelutei 
loredana_76 spune:
Ninge,nige,da noi n-avem saniuta
.Ma duc dom'le la metro sa-i iau copilului saniuta.
Am scris si eu un mesaj ieri,vroiam sa-i spun Vivelei unde e sanadorul,dar cand sa trimit se facuse ora 4.
Felicitari sa fie sanatos! Are David cu cine se juca,daca era fetita o tragea de codite si se certau.![]()
Mai Jadi baga un costum de craciunita sa intri in atmosfera sarbatorilor,mai sinteti si singuri acasa.
Sanatate lui Dodo si sa nu fie nimic serios.
Noi am fost simbata la concert la banica cu David ,am zis ca ma risc daca nu sta,plecam.I-a placut copilului ca si-a gasit gagica,avea asa,vreo 7 ani si a stat numai cu gatul intors s-o vada
si a doua zi imi spune,mai mergem la baneasa?Eu:care baneasa,El:baneasa cantaretul,sa o vedem pe fetita.Deci tre sa ma pregatesc ca ma baga la cheltuieli,in curand cred ca vrea sa le scoata si in oras.
Micky e super tare Andrei cu laptopul,bravo.Si nu mai certa baiatul ca face caca pe el ca uite ce treburi importante are el.