Strumfi de iul-aug 2007 (166)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

Stefania iertare! .. stai asa ca acum mi-am amintit cred: TIMI e! asa-i Timi? tu ai asteptat pana la nastere sa vezi ce surprize ai in burtica...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Hihihi da eu eram si de ambele dati am fost foarte placut surprinsa.

Luna ce a-ti avut Christmas pudding si minced pie ? Iti plac? mie nu si deobicei nu stiu cum sa ma eschivez ca sa nu jignesc ca doar mi se ofera cu mandrie deseturile traditionale de-aici din zona

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Si la noi e zapada, dovada incepand de aici: http://sabina.geneza.ro/poze/?level=picture&id=3413

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Timi Mince pie. Nici mie nu-mi plac insa na, am bagat faza cu "I'm on a diet!" si functioneaza mereu.

Karli pot sa-i trimit linkul cu poze si la al meu sa moara de oftica?

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

hai ca sunteti tare haioase!luna forjeaza "masini de curse",deni ar face "numere sexy" da nu-i vine,vivela si stefania vin cu suuuuper vesti sa va traiasca bb-lashi sa fie sanatosi pana la termen si suuuuper cuminti.alexi22 felicitari si tie sper ca ai primit mesajul meu
am vazut si admirat poze cu adeluta cea finuta ,adelise cea eleganta(ca intreg familionul de altfel,de la bunici la nepotei cu ochi superbi),fetele carlei despre care nu-mi gasesc cuvintele de incantare,e o imagine pe care o vad de fff multe ori in viitorul nostru ca familie,andrei care e totaaaal,michy are aptitudini nu gluma!si cam atat am apucat.....
in alta ordine de idei eu sunt varza,elisa asta a ajuns la recordul de a avea 4 luni fara o noapte intreaga de somn....se trezeste si musai ori eu ori tac-su la linistit copilul...sau ,ca si noaptea trecuta,la ora 4 fresh!ca face pishu,ca bea apa,o apuca cantatul,poeziile,povestitul si gata....sunt zombi!mai am putin si ii dau somnifere in laptele de seara....

vineri am avut program de party la sotz la lucru aveti si poze aici

karli ma intrebai la un moment dat de eli cate ceva...a crescut,cati cm habar nu am dar vad pe haine...e numai bine nici grasa nici slaba,cu craci lungi si smecherie pe masura....abia acum dupa 8 luni de purtat incaltaminte ortopedica speciala parca incepe sa-si corecteze mersul,la dreptul se vede mai bine.limba engleza a ramas pt dupa sarbatori si gimnastica nu a mai intrat in program pt ca a avut ori una ori alta.....acum suntem la "hunting" de gradinite....grea incercare in arad...
ai vostri sunt obraznici?elisa raspunde tare obraznic,sunt la limita sa-i altoiesc cate una cateodata....vineri cand a vazut ca ma pregatesc sa plec undeva mi-a zis sa plec la lucru si sa nu mai vin acasa ca ea ramane cu bona....m-a blocat pe moment.dupa ce o mai intreb una alta imi zice ca e tare suparata ca mami pleaca si nu o ia si pe ea la lucru la spital,ca e tare frumos acolo si vrea si ea...a fost de doua ori si zilnic vrea la spital cu mine...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

vineri am avut program de party la sotz la lucru aveti si poze aici

heiiiii am vazut pozele de cand le-ai pus dar n-am avut timp sa comentez. Arati

povestea noastra...

[/quote]

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

alinaaaaaaa, arati bestial si petrecerea super faina! ce-mi place despre voi!

www.youtube.com/watch?v=IOaz01CkUN0" target="_blank">Congo, here I come

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

am vazut-o pe Saby cu obrajorii rosii , ce dulce e....

Alina, super petrecere ati avut, mi-au placut costumele . multumesc de urari si da, si david e obraznic, dar stiu ca nu te consoleaza cu nimic.
si cica vine o perioada, pe la 3-4 ani, normala, in care copiilor le place sa vorbeasca urat, gen "proasto, tampito" si altele de gen, mai mult sau mai putin grave. (asta mi-a zis-o o educatoare, nu de la fi-miu de la gradinita). eu as sari cu bucurie peste etapa asta, ca am mana iute si nu-l vad prea bine pe david daca ma va "alinta" in asa hal.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 14+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Alina, arati super bine si petrecerea a fost super.

Carla, sunt topita dupa fetele tale, si dupa ale mele bieninteles dar imi plac si ale tale mult de tot.

Si noi am avut petrecere vineri, nu am poze insa, dar am dansat ca in club, tare frumos, nu ma asteptam sa se distreze echipa de acum asa de bine, am cantat, am dansat pe latino, house, etc, cu lumina jumatate, era o nebunie si vice-consulita ne acompania la...trompeta.

Ieri am fost undeva f frumos, si anume la noul mall, la Afi palace. Au acolo un patinoar inauntru, si petnru ca nu m-am mai suit pe patine de cand aveam 15 ani (adica fix jumatate ) si atunci am patinat de 2 ori si am cazut de 20, m-am gandit sa fie putin adrenalina. Asa ca da-i, pe gheata, 2 ture numai cu mana pe mantinela ca nu puteam sa ma tin, si intr-o ora mergeam bine, si pe centru, si peste tot, fara ajutor si cu viteza. A fost super, numai ca am febra musculara la picioare....mama mama.

Si ma gandesc sambata si duminica atunci cand sunt cursuri pentru pitici, sa merg cu alessia, cine stie, poate ii place si asa are cracii lungi si frumosi, se dezvolta musculatura foarte armonios si frumos.

Cam asta am facut, zapada multa, daca se depune multa, diseara ies in fata blocului si facem un om de zapada. Mic, cum o fi dar il facem

Pup

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ei ma faceti sa rosesc...am reusit sa dau ceva kile jos dar mai am pana la target,in schimb negrul ma prinde bine ca subtiaza.adevarul e ca am investit ceva energie si bani in costumatii sunt proprii si personale deci daca va trebuie ceva in genul apelati cu incredere.
vivela aia e baiu ca-s olteanca la origine si tare impulsiva,am ajuns sa fac exercitii de respiratie dupa ce-mi da cateva replici ucigatoare....

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

alina, costumatiile le-ai creat tu? cu manutzilii alea doua???? uau!!!!!!!!!!

www.youtube.com/watch?v=IOaz01CkUN0" target="_blank">Congo, here I come

Mergi la inceput