Strumfi de iul-aug 2007 (166)
Raspunsuri - Pagina 16
CarlaV spune:
Alina, arati ucigator de bine 
. Costumatia ajustata putin merge si la Catwoman, miauuuuuu!
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
stefania_97 spune:
Ninge, ninge, ninge cu fulfi mari si albi ca in povesti ![]()
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
7+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
X-ray spune:
michy nuuuuuuu,nu eu,ci prietena mea croitoreasa
.eu doar am ales materialul si am ales modelul,sa sti ca e si asta o treaba taaaare grea
.sa cos la masina nu am reusit sa invat niciodata desi saraca mama a incercat la greu sa ma invete...
carla intr-adevar poate devina fff usor in ceva de miaaauuu
.initial am vrut sa-mi fac parul de diana ross dar cand am aflat la coafor ca va dura 3-4 ore am renuntat subit![]()
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
jadi spune:
Linge, linge, hai copii la sanius, sa ne dam pe berbelus! Asta era in repertoriul lui Vlad anul trecut, stiu ca imi bagam pilota in gura sa nu rad seara la culcare cand imi canta
.
Alina, arati foarte bine si imi plac petrecerile de la domnul director si cea de anul trecut tot costumata a fost, cred ca de epoca.
Eu in continuare sunt depresata, ce pastile sa iau sa ies din faza asta?
CarlaV spune:
Stefania, vezi ce bine e sa punem poze, se ia zapada
.
Claucia, multumim
. Si eu ma gandeam sa o pun pe Saby pe role sau patine, dar nu stiu daca nu e prea mica. Astept feedback daca incepi tu cu printesa ta. 
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
stefania_97 spune:
Alina arati extraordinar de bine, ce ingerii lui Charilie ca le bati de nu au aer ;)
Foarte frumoasa petrecere si invitatii costumati superbi. 

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
7+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
CarlaV spune:
Jadi, la mine merge de multe ori cu pastile de shopping, sunt yummy si utile de multe ori.
jadi spune:
Carla, eu zic ca sunt aproape de gestul suprem ca nici de shopping nu imi arde, ieri am fost in mall la Plaza si nici macar nu vedeam magazinele. Am fost si la film, la o comedie, am plecat muta ca nu am ras prea mult, o porcarie. Totusi ce pastile sa iau? ![]()
X-ray spune:
deni anul trecut a fost bal mascat
.pt la anul le-am propus eu o tema :"civilizatii",poate ma fac mayasha
.pt tine eu am o solutie mai noncomformista,la mine tine intotdeauna:baie calda cu saruri,un pahar de vin rosu(recomand cahor cu incredere) si doi protagonisti
...sau una bucata weekand undeva ,asa pe viteza,cu doua randuri de haine.
stefania esti o draguta
eu astept sa faca eli varicela,v-am zis?suntem la z8 de la contact
...pana la z 21 mai am o eternitate si numai zile de sarbatori
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
mychydutza spune:
jadi, pai esti virusata si te doare-n...gat, sau esti depresata?????
Vine, vine Mos Craciun!