Strumfi de iul-aug 2007 (166)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Ninge, ninge, ninge cu fulfi mari si albi ca in povesti

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 7+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Auzi voi vreti sa ma nevrozati?

Alina si eu la spartul targului dar banuiesc ca mai primesti complimente. Esti superbitate, rau de frumoasa.

Jadi daca esti depresata ia niste B6, la mine ajuta. Eu cum zicea Carla, bag un shopping si imi trece dar daca nu-ti trece nici cu aia e grav.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Voi stiti ca eu nu ma plang prea des, de data chiar mi-e naspa. Am luat un calciu cu magneziu sa vedem care e treaba. Sunt meteo dependenta si la ploaie patesc la fel, plus o oboseala acumulata de peste an, plus nu am nicio dorinta de nimic, nici de somn, nici de cadouri, nici de shopping, nici de sex. Nu mi s-a mai intamplat de la prima nastere si atunci am avut un moment cand plangeam din orice.

Am schimbat postul si plange unul in urechea mea ceva cu mos craciun creca azi sparg radioul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Jadi baga niste magne B6 si eventual un Sedatif Pc (homeopat pentru stari de-astea, se sug cate doua pastilutze odata). As spune sa iei si un paracetamol sa nu fie un inceput de raceala moleseala asta.

Alina scurt si la obiect - sexi rau.

La mine a venit mama acum si m-am inviorat instantaneu. Am stat cu inima stransa ca a venit cu microbuzul din Buzau pe zapada asta. Cam riscant.
Si, ma oftic ca nu am sanie si nici in seara asta nu pot lua ca sotul se duce la petrecerea de Craciun, vine tarziu. La el nu se vine si cu sotia/sotul. Naspa, dar ma conformez ca asa era si la mine, asta e.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui jadi

Voi stiti ca eu nu ma plang prea des, de data chiar mi-e naspa. Am luat un calciu cu magneziu sa vedem care e treaba. Sunt meteo dependenta si la ploaie patesc la fel, plus o oboseala acumulata de peste an, plus nu am nicio dorinta de nimic, nici de somn, nici de cadouri, nici de shopping, nici de sex. Nu mi s-a mai intamplat de la prima nastere si atunci am avut un moment cand plangeam din orice.

Am schimbat postul si plange unul in urechea mea ceva cu mos craciun creca azi sparg radioul

Deni & Vlad & Tudor

Poate ca fara copii iti e mai greu decat ai fi crezut... Sigur un tort mare joffre cu visine in alcool n-ar avea nicio sansa?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Jadi eu cand sufar de depresie cel mai mult imi place sa ma lase toata lumea in pace, sa stau in pat dupa o baie fierbinte si sa citesc o carte buna. Si sa dorm, mananc, citesc... Dar nu prea mi-am mai permis luxul asta de ceva vreme. Sincer n-am timp nici sa am depresii ca imi scot copiii untul din mine.

La momentul actual Lis tuseste rau, Cosmin la fel, eczema lui Lis e in eruptie totala si nu mai merge cu crema pe baza de ceara de albine ci iar bagam cortizon, iar aseara a venit Cosmin la mine cu o iritatie oribila pe picior, ce-o fi nu stiu. Chiar n-am timp.

Dar lasa-te in voia depresiei, fa ce iti place, zaci, lasa munca cateva zile si dormi si zaci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Citat:

Linge, linge, hai copii la sanius, sa ne dam pe berbelus! Asta era in repertoriul lui Vlad anul trecut, stiu ca imi bagam pilota in gura sa nu rad seara la culcare cand imi canta .

Alina, arati foarte bine si imi plac petrecerile de la domnul director si cea de anul trecut tot costumata a fost, cred ca de epoca.

Eu in continuare sunt depresata, ce pastile sa iau sa ies din faza asta?

Deni & Vlad & Tudor

adu copiii acasa!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luna, imi pare rau ca ajungeti iar la cortizon, dar stii ca si cremele si cortizonul trateaza efectul, nu cauza eczemei. Nu aveti un homeopat bun care sa-i faca o schema de tratament, ca sa reduceti riscul de recidiva?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

Citat:

Linge, linge, hai copii la sanius, sa ne dam pe berbelus! Asta era in repertoriul lui Vlad anul trecut, stiu ca imi bagam pilota in gura sa nu rad seara la culcare cand imi canta .

Alina, arati foarte bine si imi plac petrecerile de la domnul director si cea de anul trecut tot costumata a fost, cred ca de epoca.

Eu in continuare sunt depresata, ce pastile sa iau sa ies din faza asta?

adu copiii acasa!

tu cu cine tii, cu ursu?

of, luna......v-au napadit toate acu!!!!! uite o , cu toate ca o ciocolata imensa era mai binevenita, nu?

Vine, vine Mos Craciun!

Mergi la inceput

Carla stiu ca hidrocortizonul trateaza efectul de aceea ajungem rar la el, de obicei se retrage cu crema pe baza de ceara de albine. Tratament homeopat...uite aici n-am incercat dar mi-ai dat o idee, am sa caut si eu ca parca am vazut un cabinet de curand. In alta ordine de ideei imi daduse cineva (scuze ca am uitat, vivela sau violetan) tratemntul homeopat si s-a dus mama in tara si cica i-ar fi zis un dr homeopat ca daca ii dau de pe acum tratament homeopat cica in timp nu mai reactioneaza la el, cica se da dupa 3 ani. Nu stiu daca e adevarat dar asa a ajuns mama si nu mi-a cumparat tratamentul. Asta e, o sa rog o prietena care vine la mine in martie sa mi-l aduca. Sper sa mai gasesc foaia pe care l-am scris.

Mychy mersi de flocicele, stai linistita ca mi-am cumparat neshte napolitane cu ciocolata, mmmm, se duc dracu alea 3 kg care le-am slabit. Dar lasa ca ma bag iar dupa Craciun la cura. Nu ca n-as fi superba oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV
Sigur un tort mare joffre cu visine in alcool n-ar avea nicio sansa?

cred cama bag si eu la o depresie, daca asta e tratamentul .

Luna, nu ne mai invidia, fato, ca ninge, ca am plecat de la munca imediat ce am vazut ca au dat aia cu smacuri pe strada, am vrut sa evit poleiul. se circula ca dracu', zici ca e patinuar, ca doar iarna a luat prin surprindere autoritatile, desi acum vreo 3-4 zile se laudau ca sunt pregatiti .

schema cu homeopatele e urmatoarea:
zilele 1 si 2: sulfur (de 2 ori/zi)
zilele 3-5 pauza
zilele 6-7: calcarea carbonica (de 2 ori pe zi)
zilele 8-10 pauza
zilele 11-12 - lycopodium (de 2 ori pe zi)
zilele 13-15 pauza

cele de sus, in concentratie de 15.

multa sanatate .

Deni, dar ce-ai de te-ai depresat asa? esti tanara, esti frumoasa, ai un sot bun (cred ), ai doi copii minunati, sunteti sanatosi, Slava Domnului, ai job, ai casa...ce mai vrei??? hai ca ai motive multe si serioase sa fii fericita . da-l incolo pe mosh, pune un AC/DC sau un Rammstain la maxim .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 14+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput