Strumfi de iul-aug 2007 (166)
Raspunsuri - Pagina 18
Timi07 spune:
Luna daca mai ai cumpa de facut pt copilutzi micutzi uite aici o www.amazon.co.uk/Toymonster-Scuttlebug-Beetle-Red-Black/dp/B002KKC6BE/ref=br_lf_m_1000353563_1_1_ttl?ie=UTF8&s=kids&pf_rd_p=478283333&pf_rd_s=center-2&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000353563&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=0JAETRY66KEBV5PX7MEF" target="_blank">sugestie Noi ne-am hotarat ca asta sa-i aduca Iepurasul la Saya, atat de mult imi place.
Ce mai zice Soph:
Soph: What's you doin daddy?
Daddy cam rastit ca numa ce venise acasa si nu aveai pe unde calca de jucarii: Strang jucariie ca le-ai imprastiat peste tot
Daddy again: What's you doing Sophie?
Soph: I'm doing fine
A doua zi Soph il urmeaza pe tati in debara; nu cumva sa-i scape ceva la fata si-l intraba ca deobicei: What's you doin daddy?
Tati sa nu-i mai cada in plasa ca ieri ii raspunde smecher: I'm doing fine.
Soph ii arunca peste umar "you are nor funny" si se cara din debara lasandu-l masca pe taica-su.
In ultimul timp seara vrea sa citim BLIBLA sau BIBLA. Are o biblie pt copilasi si s-a atasat de ea in ultimele saptamani.
In ultima vreme am fost rasfatata cu "I love you mommy" iui ca ma topesc toata cand o aud. Ah si-mi mai spune "you are funny".
Sophie si tati se harjoneau si in sfarsit ii zice si lui "you're funny"
daddy: YOU are funny
Sophie: NO, I'm funny-Funny
Acuma n-o sa ma mir daca pana la sfarsiul anului o sa pretinda ca pe langa funny, funnier, funniest mai este un comparativ: Sophie-funny.
Oricum am ajuns sa-l inteleg pe un coleg care zicea ca ce-a mai amuzanta persoana pe care o stie e propiul lui copil.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
stefania_97 spune:
Luna din solidaritate cu tine doar ce am mancat o ciocolata ![]()
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
7+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
jadi spune:
Eu sunt inca la servici, nu indraznesc sa plec acasa, mai astept pana la 8. Pana la urma cred ca am un pui de gripa, m-a luat si durerea de cap, nu am pofta de mancare, sper sa nu fie vreun pui de porcina
.
Am luat un fervex, am baut un ceai si astept sa se elibereze de aglomeratia de masini din oras.
Aia mici ai mei mergeau sa se plimbe cu sania, trai pe vatrai
.
Luna1 spune:
Vivela

Mersi mult pentru homeo iar. Am salvat pe email acum.
Stefania tie nu ti-e asa un pic? Auzi si zapada, si ciocolata, sa nu zici ca era si Lindt.
Si nah ca am si eu zapada, macar fictiva:

Diseara iar sunt singurica cu copiii, iar are al meu cina cu echipa aia shmechera de data asta, iar am in plan sa culc copiii devreme, iar vreau sa ma bag in pat cu leptocul sa frec duda sub plapuma. Eh si parca vad ca ir nu mere internetul, iar n-oi avea apa fierbinte sa ma alint, iar n-or dormi copiii, iar m-o trezi al meu din somn de 10 ori sa-mi trimita mesaje de iubire (asa il apuca, mai baga cate un mesaj cu I love you din ora in ora, cred ca se simte vinovat
)
Jadi sanatate multa, eu zic ca ti-e dor extrem de flacai. Se vede din postari zic eu.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
Timi frumoasa jucarioara aia, ce limita de varsta are?
Si Adelise intreaba ca o moara stricata "Mommyyyy, what's you're doing?" Iar intr-o seara imi zice ca "I want see daddy!" si ma mananca in fund sa zic ca e inca la servici. Pentru urmatorele 10 minute de condus de la gradinita acasa a zbierat din toti rarunchi "WANT TO SEE DADDY!"
EU sunt fericita ca de aseara a inceput sa vorbeasca mai multe cuvinte romanesti, aseara imi zicea "mami hai sing Mosh Cuciun!" Si eu bagam la plete dalbe si ea repeta. Pana la urma mi-a zis iar ca-l vrea pe daddy in engleza si cand am intrebat-o daca e sigura mi-a tipat in fata "pleaca!"
Probabil ce-a zis "saraca mama, o lasa engleza, lasa ca-i zic in romana!"
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
karligutza spune:
alina.a arati super in toate pozele si petrecerea a fost unica! sunt multi oameni care fac ce faceti voi an de an? nu prea cred! foarte faina petrecerea, parca ati fi din nou copii, doar ca acum stiti mult mai bine sa va tratati unii pe altii! nu va mai bateti pe jucarii, la asta ma refer! ![]()
mychy eu tot pe partea cu dorul de copii bateam... si nu m-au mancat nici boschetarii si nici cainii in Poli pentru ca n-am mai ajuns pana acolo.... un viscol si o nebunie ca abia mergeam eu cu fata in vant! sa vedeti ce-am mai imbrobodit-o si pe Adeluta; efectiv ne taiau la fata curentul si fulgii, dar ne-am adapostit repede in parculetul de langa bloc... poze va adaug imediat.. a fost fff.frumos! 
jadi n-ai chef nici de telefon? voiam si eu sa te sun, sa te incurajez.... pot sa fac asta? ![]()

karligutza
sunt mamica Adelutei 
Timi07 spune:
Luna uite ce zic ei: Manufacturer recommended age: 12 months and up.
La Soph o sa-i luam ceva de genul www.amazon.co.uk/John-Crane-30-1221-BRANCHING-OUT-First/dp/B001F7K1QA/ref=tag_tdp_sv_edpp_i" target="_blank">asta la anul.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
karligutza spune:
poze cu Adeluta in zapada!
mentionez ca in parc erau doar Adeluta si inca o fetita, dar Adeluta singura care voia pe topogane!
subiectul "zapada" deja era aburit!
eh, nu, dar de ce nu amandoua odata! asa incat topoganul a fost testat si cu zapada pe el, si a fost super.... a avut super viteza ca saraca a ajuns intr-o secunda de sus pana jos, ca nici n-am avut timp sa ii fac 2 poze! se vede si in album una cand era in varful topoganului si alta "la plaja" pe zapada!
Adeluta striga "mami, aduta-ma" iar mama-sa ii mai facea o poza!

karligutza
sunt mamica Adelutei 
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Ce frumos a nins la Bucuresti, Karli ti-am admirat printesa in zapada. Cum ai reusit sa-i pui manusi cu ( degete ca eu si cu alea cu un deget ma chinui la Sonia, cred ca mi-ar lua o ora sa-i pun cu 5 degete.
Si aici e frig, dar nu a nins, in schimb e inghetata iarba si dimineata masinile arata ca niste oua de gheata. Poate vine si la noi ninsoarea.
Vivela, felicitari pentru bebe-el, sa fie intr-un ceas bun, si sa fiti sanatosi cu totii.
Alina, arati traznet si costumele sunt foarte haioase, al tau e sexos foc iar sotul e super-simpatic, mai ales cu peruca aia. Se vede ca ati avut o petrecere frumoasa.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Timi07 La Soph o sa-i luam ceva de genul www.amazon.co.uk/John-Crane-30-1221-BRANCHING-OUT-First/dp/B001F7K1QA/ref=tag_tdp_sv_edpp_i" target="_blank">asta la anul. Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009) |
Timi, Victor a primit o bici asa, la 3 ani, i-a luat un pic pana s-a obisnuit, dar i-a placut f mult si i-a dezvoltat f bine simtul echilibrului, apoi a trecut fara nici o problema la bicicleta normala .
Jadi, imi pare rau sa citesc ca esti "under the weather". Uite aici o
, sa te insenineze un pic si un
. Luna, copiii tai se culca in acelasi timp, sau pe rand, cum procedezi cand esti singura?
Sonia iar sta cate doua ore si se invarte in pat pana adoarme, ma scoate din minti. Azi a dormit putin la pranz, sper sa adoarma mai repede.
Pupici la strumfarie, somn usor,
karligutza spune:
Anto
sta sta la pus manusile ca i se par interesante... ne-am jucat odata cu niste piese de la un joc care ii veneau ca degetarele asa, erau colorate si ne schimonoseam cu degetele asa.... oricum, ii intra si 2 degete pe cate o directie si stau si umblu eu din aproape in aproape si reglez fiecare degetel in parcarea lui
.... oricum astea de le are in poze ii sunt mari; chiar acum i-am cumparat altele ca am fost pana afara si am gasit si manusele mai mici, tot cu degetele! ![]()
tragedia noastra e la geaca si caciula... si le ia pe ea doar daca ploua!
asa ca de ceva vreme o tot pacalesc din casa ca ploua afara, iar cand ajungem afara ii zic "vezi ce frig e, e bine ca ai geaca acum?" si accepta imediat fara alte comentarii.. oricum azi, a fost bine ca luasem de sus fularul meu
ala verde de la gatul ei nu e fularul ei, dar l-am adaptat pt.ca se cerea putin gat invelit... si cand a vazut ce vijelie era pe afara si toata ninsoarea ii venea drept in fata, intre ochi, cerea sa o duc inapoi in casa!
asa ca am imbrobodit-o mai bine si pe falcutze si pe urma singura isi tragea fularul mai sus pana peste nas! chiar si peste ochi! 
va pup, noapte buna, azi a fost o zi plina! am avut si socrii in vizita, asa ca acum e timpul si pt.odihna!
jadi ti-am mai transmis, dar ma repet, ai grija de tine si sper sa te faci mai bine pana maine; daca poti sa dormi pana la amiaza, fa-o! 
noapte buna!
zzzzzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei