Strumfi de iul-aug 2007 (166)
Raspunsuri - Pagina 19
snowbunny spune:
buna seara si de aici
Vivela felicitari pentru putzica.

jadi am o oferta buna pentru tine daca crezi ca o sa scapi de depresii...tocmai shmotruiesc la apartament ...scapi de depresie si te apuca shalele ![]()
Cand mai treci prin plaza poate dai si pe la mine vr-un semn sa ne vedem la o cafea
of course if u like me :)))
luna bafta cu copiiiii Pup pe cosmin si pe adelise si pe voi siiiiii siii siiii 
mychy te invidiez...da rau de tot nene...![]()
eu azi fusai la shmotru ...dar l-a scos tati pe alex la zapada nu i-a placut 'E RECEEEEEEE vreau in casaaaa ' iar primele cuvinte care au fost cand am ajuns ''zapada e rece''.ALex creshte creshte si tot creshte...ii turuie gura toata ziua si ne da niste replici de ne lasa masca.Ultimele intamplari
(in parc ieri ne grabeam relativ)
tati: Alex nu vrei covrigi?
Alex: da
tati: hai sa cumparam
alex: du-te tu singur
tati se face ca pleaca si la un mom dat se opreshte la vreo 100 de m
Alex: hai tati du-te singurrrr!!!!!eu tau in parc
asta seara
alex: mami unde e tati?!
eu: la munca
Alex: de ce?
eu: ca sa aduca bani acasa...1
alex: nuuuuu tataie are bani...
ne omoara zilnic cu cantarile lui shtie multe cantecele pe dinafara.A invatzat si jingle bells e asa dulce ...mai si danseaza....ce sa mai imi vine sa il mananc de viu.
Vroiam sa va mai zic ca am vazut multe poze de copii frumoshi nu nominalizez ca sunt franta de oboseala si poate omit pe cineva.mi-au placut mult pozele voastre cu plozi la zapada.
iar tu draga alina arati extraordinar!
Luna1 spune:
Deci mere internetul.![]()
Timi si eu planuiesc sa ii iau bicicleta fara pedale de ziua ei, inca nu m-am hotarat daca fara pedale sau cu pedale dar micuta.
Karli am vazut pozici si va invidiez din punctul de vedere al copiilor insa altfel brrrr. Se anunta si la noi zapada cica de vineri, sa vedem, anul trecut a fost super, a nins si a tinut vreo 4 zile, asa da, imi place.
Anto de obicei Adelise adoarme singura prima (in fct de ora la care a dormit la pranz si cat) insa in cursul sapt si Cosmin se culca la 9. Deci daca Adelise e rupta merge la 8-8,30 daca nu in acelasi timp la 9 pm. In seara asta era rupta asa ca i-am pus lui Cosmin un film pe dvd si eu am mers cu ea la somnic. Apoi a mers si el la 9. So free as a bird.
Se subintelege ca sunt sub pilota in pat, da?![]()
In seara asta am avut o seara superba, va spuneam de prietena mea cea mai buna de aici romanca, (mi-a devenit ca o sora de cand avem fetele) ca s-a mutat la 5 minute de mine, fetele merg la aceeasi gradi in aceleasi zile.
In seara asta am sunat-o ca eu ies prima de la serv si am primit acordul ei sa o iau si pe fata ei de la gradi o data cu Adelise (ca m-a pus la emergency deci am voie sa o iau), le-am luat pe amandoua, am mers la mine, s-au jucat superb fetele, ca niciodata, probabil pentru ca eu n-am stat de ele ci am facut o supa, s-au jucat cu jucariile, Adelise a lasat-o sa se joace cu toate alea, era tare fericita. Apoi cam dupa o ora a venit si prietena mea si am palavragit vrute si nevrute pana la 8,15 cand au plecat. Am avut asa un sentiment cald, un sentiment ca sunt totusi acasa, ca n-am pierdut asa mult lasand in urma Romania, ca o am pe ea si asta conteaza (pe langa frate-miu si mama, dar ma refer strict la prieteni de suflet).
In fine am pus ceva pozici de aseara cu Cosmin si din seara asta cu fetele, puteti vedea diferenta de inaltime desi sunt doar 3 luni intre ele, a mea mica si silfida, a ei mare si finuta.
POZE
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
Snowbunny cum v-ati adaptat in Romania? S-a obisnuit Alex, mai vorbeste de Italia?
snowbunny spune:
luna nu am putut sa nu observ ca , cosmin in prima poza sta cu mainile in buzunar Exact ca alex...sau alex ca el ..sau cum vrei tu.....Ma bucur mult ca ti-ai gasit o prietena romanca iti da intradevar un alt sentiment.eu in italia nu aveam asa ceva..
.Ne-am acomodat ok ...alex e destul de trist cand e vorba de ieshit in parc la joaca cu copii.E o diferenta extraordinara de mentalitate si da asta ma cam face sa sufar.
Mai tipa cateodata prin casa ca vrea la RO MA RO MA si sa il duc la parcu ala mare la prietenii lui.Imi sfashie sufletul
Nu mai zic ca aici de knd a dat putin racorica nu mai vezi copii afara decat rar....iar dak mai e cate unul nu se mishca din cauza la cum e imbracat.
Ma cam deprima faza asta....Acum sper sa ii fac o surpriza si prin februarie sa dam o fuga pana in italia la prietenii lui.Ieri am fost intr-un parc unde era o casuta exact cum era cea din italia era vizibil fericit a inceput subit sa alerge sa se ascunda sa tipe de fericire etc..hai ca mi-am varsat of-ul....
mychydutza spune:
neatzaaaaaa!
brrrrrr, ce frig a fost azi dimineatza si ce flescaraie....si ce alizeu batea pe la picioareeeee........gata , a venit iarna!
luna, m-am delectat de dimineatza cu pozele voastre......sunt scumpe foc amandoua, iar adelise e o dulcica! si-mi mai plac buzele rosii ale lui cosmin
. asa le are si nepotelul vecinei mele, mor dupa el.....si mai are pustiul ala niste gene.....asa cum le vedeti prin reclame, zici ca-s periutze! toata sarcina am "poftit" la genele baiatului aluia si cred ca s-a luat...ca si andrei poseda niste gene lungi si destul de dese ![]()
snowbunny, spor la smotru! mai ai?
Vine, vine Mos Craciun! 
musso17 spune:
neatza
am vazut si eu poze cu fetele ancai,superbe..ii caut si eu lui mihnea o salopeta si geaca ca a sabinei..off,nu gasesc nimic.
asaaa...am vazut-o si pe alina cea frumoasa si plina de viata..pe adeluta curajoasa..si noi am fost ieri in parc pe o ploaie mocaneasca ca nici caini nu vedeai,dar ne-am distrat ...pe adelise,luna e diferenta de inaltime,in rest se vede ca sunt de-o varsta..frumos pom.
mami de alex,sa stii ca si noi ne luptam cu mentalitati,imi dau seama cum e ptr voi..mai acu o zi se rastea una la fii-miu ca sa stea cuminte ca-i loveste copilul de 8 luni care mergea de-a buselea printr-un loc de joaca de 3 pe3...sper ca alex sa se obisnuiasca cat mai repede.
mychy,te rog,mai pune o data link sa-lvad si eu pe andrei.
zibuna!!!
stefania_97 spune:
Neata fetele,
Karli ce poze frumoase si ce protagonista superba 
Luna l-am vazut si pe Cosmin la cor, foarte serios dar asa de dragalas. Cred ca Adelise seamana pe zi ce trece mai mult cu el. Fetita prietenei tale e mai inaltuta dar lasa ca recupereaza Adelicioasa la adolescenta.
Aseara catarina mi-a vomitat de 2 ori. A fost prima oara cand vomita. Au mancat lasagna la cresa si cred ca ia picat greu. Azi mi-a zis sotul ca era fresh. Acum e la cresa, sper sa aiba o zi buna.
Ieri a venit de la cresa cu un cadou pt mamii si tatii. Inca nu l-am deschis, asteptam Craciunul.
Mai avem o zi si plecam in Portulalia unde vom sta 10 zile. Abia astept sa imi revad prietenii.
O zi buna
P.S. aici ninge de ieri, inca nu s-a oprit.
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
7+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
mychydutza spune:
musso, uite aci: http://picasaweb.google.com/marius.andrei.munteanu3/Video#5414647202237632546
cum e cu sotzu acasa? cred ca si mihnea e super incantat. eu am observat ca in ultima perioada andrei e mult mai incantat de prezenta lu tac'su decat de mine ![]()
. cand aude cheia in usa zici ca o ia razna, se duce la usa, il ia de mana si-i zice: haide taty....ii ia geanta (unde e lap-topu
), ii duce telefoanele pe masa in sufragerie, cravata in dormitor.....ce mai, dragoste mare!
Vine, vine Mos Craciun! 
Luna1 spune:
Hola!
Multam ca ne-ati admirat in pozici.
Snowbunny da, a trebuit sa-i fac semn lui Cosmin sa-si scoata labutele din buzunar.
Ah si am uitat sa zic, e o blonda langa el, very english, mai inalta cu un cap, aia e gagica lui, Davina. Sunt iubiti de vreo 1 an, m-a inebunit. Macar invata si ea bine deci se copiaza unul pe altul.
Mychy da are buzici rosii, si are si gene lungi dar sunt satene deci nu se vad asa apasat. Stiu genele de care vorbesti, le-am vazut la Andrei al tau.
Stefania Adelise nu prea are ce recupera, ea e la acelasi nivel cu fetitele de varsta ei, prietena ei trebuie sa stagneze.
Glumesc normal, insa la gradi de ex, fetita prietenei mele e mai inalta cu app un cap decat toti copiii, zici ca ea are 3 ani, restul, printre care si fie-mea sunt cam la acealsi nivel.
Oricum am abservat ca in general copiii de romani sunt mai mari, mai dezvoltati, iar cei englezi sunt mai mititei. Iar fie-mea a copiat asta.
Aici nu se masoara copiii la dr, decat daca sunt parintii ingrijorati, tocmai ca fiind o tara cosmopolita plina de toate natiile nu este relevant la masuratoare, nu pot spune "asta e mic, ala e mare" pentru ca fiecare natie si rasa are ritmul propriu de crestere.
Sa va zic acum:
s-a anuntat aici zapada, multa, multa chiar poate ajunge si pana la 10 cm.
Asa ca azi in masina erau f multe avertismente de vreme periculoasa cu zapada, si ce e super haios e ca ziceau "acum ninge deja in orasul cutare, o asteptam si aici in dupa amiaza aceasta".
Cica zapada aia mare de 10 cm vine vineri.
AR fi fost super sa mai astepte o sapt si sa ninga de Craciun.
Oricum e un frig de mori, chiar si in birou, afara erau -3 grade si astazi cica nu creste decat pana la 1 grad. Aici cam rar asa ceva.
Timi07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Antoanela23
Timi, Victor a primit o bici asa, la 3 ani, i-a luat un pic pana s-a obisnuit, dar i-a placut f mult si i-a dezvoltat f bine simtul echilibrului, apoi a trecut fara nici o problema la bicicleta normala Anto, mamica de Sonia Gabriela ( 22iunie 2007) si Victor Andrei (8 octombrie 2005) |
exact asta e motivul pt care vrem sa i-o luam + ca e haioasa si speram sa se distreze fain....
Vazusem si pe ebay.de la preturi mai mici dar mi se pareau cam firave. Voi ati luat din magazin sau comandat pe net? Primesc sfaturi cu placere ca eu le-am vazut doar pe net. Pardon, am vazut si aici intr-un magazin dar la un pretz de mi s-a revoltat portofelul.
si stati departe de raceli, gripe....VA mai amintiti cat dureaza puseele de crestere? cred ca-a lovit-o unul pe Saya ca rade tot si ziua dar si noaptea. Mai un pic si lesin pe strada de obo cu toate ca-i am pe ai mei aici si de treburile casei nu m-am mai ocupat.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)