Strumfi de iul-aug 2007 (166)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Off topic, dar sper sa va placa!

Povestea ochilor

A fost odata o oarba care se ura pe ea insasi din cauza ca era oarba.
Ea ura pe toata lumea, cu exceptia prietenului ei iubitor. El era
intotdeauna gata sa o ajute.

Intr-o zi ea i-a spus lui:
"Daca as putea sa vad lumea, eu m-as casatori cu tine."

Intr-o zi cineva i-a donat o pereche de ochi. Cand bandajele au fost
luate jos, ea a putut sa vada totul, inclusiv pe prietenul ei.

El a intrebat-o:
"Acuma ca tu poti vedea lumea, te casatoresti cu mine?"

Fata s-a uitat la el si a vazut ca el este orb. Numai vazand ochii
lui inchisi a socat-o. Ea nu se astepta la asta. Gandul ca trebuie sa
se uite la ochii lui inchisi toata viata ei a facut-o sa-l refuze.

Prietenul ei a plecat si a daua zi i-a scris o nota spunand:
"Sa ai grija de ochii tai, draga mea, pentru ca inainte sa fie ai tai,
au fost ai mei!"

Asa este si cu mintea omeneasca care lucreaza aproape intodeauna cand
starea noastra se schimba. Numai cativa dintre noi ne reamintim cum
viata noastra a fost inainte, si cine a fost alaturi de noi in cele
mai dureroase situatii.

Viata este un cadou!

Astazi, inainte sa spui cuiva un cuvant rau, gandeste-te la cineva
care nu poate sa vorbeasca.

Inainte sa spui ca mancarea nu este gustoasa, gandeste-te la cineva
care nu are ce sa manance.

Inainte sa judeci sotul sau sotia, gandeste-te la cineva care plange
la Dumnezeu pentru o companie.

Astazi, inainte sa te plangi despre viata, gandeste-te la cineva care
a plecat de tanar de pe acest pamant.

Inainte sa te plangi de copii, gandeste-te la cineva care ar dori sa
aiba copii.

Inainte sa te plangi de cineva ca nu ti-a curatat casa sau nu a
maturat-o, gandeste-te la oamenii care traiesc pe strada.

Inainte sa te plangi de distanta parcursa cu masina, gandeste-te la
cineva care merge pe jos aceeasi distanta.

Si cand tu esti obosit si te plangi de serviciu, gandeste-te la
someri, la cei care ar dori sa aibe un loc de munca.

Inainte sa arati cu degetul si sa condamni pe cineva, adu-ti aminte ca
nimeni dintre noi nu este fara pacat si noi toti trebuie sa raspundem
in fata Facatorului nostru.

Si cand ganduri depresive te doboara, pune un zambet pe fata si
multumeste-i lui Dumnezeue ca esti in viata!

Fii recunoscator daca ai primit acest mesaj, ai un prieten care s-a
gandit la tine!

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Am vazut fete frumoase care se joaca in zapada. Saby&Adeluta sunteti tare dulci.
Luna ce fain ca amandoua aveti prietene Chiar e foarte placut sa stai la povesti cu o prietena si copii sa se joace frumos. Noi avem un cuplu ea frantuzoaica el belgian si fetita e cu 6 luni mai mare ca Sophie dar se inteleg foarte fain. Stateam in acelasi bloc si mergeam la ei la niste clatite ebelgiene sau veneau ei la noila un desert ceva si fetele chiuiau, se jucau si asa cum zici aveam un sentiment foarte placut. Dupa ce ne-am mutat noi de acolo s-au mutat si ei dar au transferat-o pe fetita la aceeasi cresa cu Soph asa ca fetele se vad aproape zilnic.
Vad ca aveti masa si scaunele de la ELC si noi le avem dar pe verde
la fel si cutiile pt jucarii. Eu nu i-am dat creta la Sophie sa scrie pe tabla mesei(si nici n-am de gand), tu i-ai dat la Lis?

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Timi eu i-am dat initial creta insa am confiscat-o ulterior ca imi facea apa prin casa sa stearga ea masuta.

Cuvantul de ordine la noi este "I do it!" Acum sunt "pedepsita", cand vrea la wc merge singura, se dezbraca singura si daca indraznesc sa o ating urla "I do it!", se imbraca la loc si o ia de la capat. N-am voie nici sa o ajut sa se urce pe wc, nici sa o sterg la fund.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Ma duc cu Sonia la doctor, a doua oara saptamana asta ca tuseste mai rau, vad ca iar face febra, of, ca nu am nici un chef de plecat la munte, nu stiu de ce ne-om fi luat bilete, mai mare stresul decat relaxarea.

Timi, nu stiu cat a costat bicicleta ca a fost cadou de ziua lui de la niste colegi, cred ca intre 30-40 eurashi. Tu ai reluat serviciul? Ce bine ca-i ai pe ai tai la tine, profita cat poti.

Luna, v-am admirat in poze, iar, frumosi copii. Si Sonia e inalta pt varsta ei, ii iau haine de la 3 ani si unele-i sunt fixe. E tare bine ca ai pe cineva atat de apropiat pentru tine si pt Lissy, si eu am prietene romance aici cu pitici mici, anul trecut la cresa erau 4 copiii romani (din 15), toti din grupul nostru, dar efectiv cu bolile si serviciul nu apucam sa ne vedem decat f rar in timpul liber.

Pupici,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Timi eu i-am dat initial creta insa am confiscat-o ulterior ca imi facea apa prin casa sa stearga ea masuta.

Cuvantul de ordine la noi este "I do it!" Acum sunt "pedepsita", cand vrea la wc merge singura, se dezbraca singura si daca indraznesc sa o ating urla "I do it!", se imbraca la loc si o ia de la capat. N-am voie nici sa o ajut sa se urce pe wc, nici sa o sterg la fund.

si a mea-i I do it dar inca nu-i reuseste totul perfect...dar na asa invata. Mai nou ma scoate afara din baie cand troneaza imi zice "paishiiii mommy " (privacy) si-mi arata usa + "you go that way" sau "you go to living um" (room)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luna, asta voiam si eu sa zic, Adelise e ok, cealalta fetita pare prea mare. Deja Cosmin are prietena? Wow, ce a crescut!
Timi, teoretic puseele dureaza cam o saptamana, practic a mea are de vreo 5 saptamani, cu toate ca lapte am cat pt 3-4 copii.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Of Anto ce va mai chinuie racelile astea. Va tin pumnii sa treaca tusea si raceala, sa reusiti totusi sa mergeti la munte si sa va relaxati.
Am reluat lucrul in noiembrie si m-am dat de ceasul mortii de necaz mai ales ca la mine un rau nu vine niciodata singur dar asta e, mergem mai departe. Doamne fereste de mai rau.
Ai cum au venit au si racit si chiar m-am gandit la tine cum ai patit cu mama ta. Oricum e grozav sa n-ai grija gatitului sau a curateniei, sa le faca altcineva si tu doar sa te bucuri de ele.

Mergi la inceput

Anto asa poarta si fetita prietenei, 3 ani uneori chiar 4. Adelise e pe marimea ei doar la Gap si Next in rest lucrurile de supermarket de ex ii iau cu o marime mai mica, sunt imense.

E super sa avem prietene, da, eu am mai intalnit si o capsunica, o fata de la Capsunici cu un baietel frumos foc, sta aproape de noi numai ca nu prea avem timp sa ne vedem cu copiii, avem program diferit.

Anto sanatate multa, si Adelise tuseste la greu, merge al mue cu ea maine la dr. Offf!

Timi independente fete mai avem. Lasa, e bine.

Carla da a crescut Cosmin, si tare mai sufera cand ii mai da iubita lui papucii. Ca din cand in cand ii mai da. Acum cica au inceput sa se tina de manuta din cand in cand. Aoleuuuu ce ma fac?

Mergi la inceput

Cica ninge intre orele 12 si 15.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Cica ninge intre orele 12 si 15.

Va dau ninsoare cu portia, dupa program?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput