Strumfi de iul-aug 2007 (166)
Raspunsuri - Pagina 21
Luna1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui CarlaV
Va dau ninsoare cu portia, dupa program? Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Se da cate putin sa ajunga la toti.

Mai ales ca cica unii prin Romania au luat ca nesatuii prea multa.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Timi07 Am reluat lucrul in noiembrie si m-am dat de ceasul mortii de necaz mai ales ca la mine un rau nu vine niciodata singur dar asta e, mergem mai departe. Doamne fereste de mai rau. |
ai mai patit si altceva, inafara de inceperea serviciului?
luna, ninge intre 12-15????
m-a "imputernicit" sunflower sa va zic ca au iesit analizele si ca sunt bune, n-are intoleranta la gluten si prin urmare cacaceala nu are inca o cauza determinata. pt chisturi, face tomografie dupa sarbatori!!!
anto, of cu racelile astea! sper sa treaca repede!!

Vine, vine Mos Craciun! 
Luna1 spune:
Mychy la ora se refera. Va anunt, aici e 10,28. Deci peste o ora jumate ar trebui sa inceapa. Inca n-am hotarat cum sa sarbatoresc evenimentul. Cred ca cu un McDonalds.![]()
Sunflower ma bucur enorm ca au iesit bine analizele.
Luna1 spune:
Am uitat sa zic: pe vremea asta de crapa pietrele ai mei copii tot nu poarta caciuli.
In weekend trebuie sa rezolv cumva problema asta.
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luna1 Am uitat sa zic: pe vremea asta de crapa pietrele ai mei copii tot nu poarta caciuli |
parol?????? fac si eu ca babele alea: maica da' e cam frig! si chiar cred ca e!
Vine, vine Mos Craciun! 
Luna1 spune:
Mychy fac si eu ca Vivela , vrei sa ii pui tu caciula?
Ala mare are 8 ani jumate, nu e cool mai la varsta asta cu caciula.
N-ai cum sa-l convingi, nu merge. Asta mica si-o da jos imediat si-mi zice "Hot!". N-am cum maica, n-am cum. In weekend o sa mer sa-si aleaga ea una, cum vrea ea, macar o sepcuta de gavroche m-as bucura.
Luna1 spune:
A inceput sa fulguiasca. Ai dracu astia de la starea vremii, au inceput mai devreme cu 50 min si eu n-am mcdonaldsul pregatit sa sarbatoresc.![]()
karligutza spune:
haide LU-NA! 
hai cu Mc-u'! 
hai cu ful-gii! 

poate pana pleci de la serviciu se aduna si la voi de un om mic de zapada ca al nostru: http://picasaweb.google.com/adelutza09/OmuletulDeZapada#5415791396418501474
(omuletul din imagini l-am facut dimineata la ora 6!
ca s-a trezit Adeluta cand a plecat sotul la serviciu si cand a vazut zapada pe pervaz a si vrut sa puna mana in ea! asa ca iata ce a iesit!
)
karligutza
sunt mamica Adelutei