INSEMINARE 57
Raspunsuri - Pagina 9
raallu spune:
Parca sunt cretina 

Am incercat eu sa calculez, am gasit o metoda pe net, dar...
Ultimul cm: 12 noi
Inseminari: 24, 25 noi
Mersi mult 
sensibila spune:
raallu - daca ai ovulat pe 24 ai 5 saptamani si 1 zi
daca ai ovulat pe 24 ai 5 saptamani fix.
http://www. muccelmic .com/calculator_ovulatie.php
(scoate pauzele si o sa mearga)
e in burtica
+28 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
sensibila spune:
Cand ai programare la eco intravag ?
Saptamana viitoare pe miercuri, joi ar trebui sa se vada f bine sacul in uter!
Bine adevarul e ca daca ai noroc se poate vedea si acum dar nu la toate femeie se vede.
e in burtica
+28 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
raallu spune:
Merg sambata la control, presupun ca imi face si ecografie..deci la 5 sapt si 3 zile.
Am o stare putin cam ciudata, nu ma dore burta, dar am o oarecare jena...ma inteapa cateodata, intr-o seara am avut o durere ingrozitoare..de aceea...nu stiu daca este totul in regula.
sensibila spune:
Am mai spus si repet !
Luati NO SPA pt orice durere, nu stati cu ea mai ales la o sarcina la inceput.
e in burtica
+28 
varsta bebel
Poze Bebelina
raallu spune:
Cand ma doare ceva mai tare iau no-spa, dar jena o am in permanenta...asta ar insemna sa iau in fiecare zi...de aceea imi fac probleme, sper sa fie totul in ordine.
peta spune:
ralu, cred ca e normal sa mai simti cate ceva, o mica jena, mai ales daca s-a mai ingreunat si digestia, cum e cazul meu...oricum, daca simti ceva durere, ia no spa si stai cat mai linistita, daca se poate intinsa ar fi perfect...
sensibila, ti-am vaztu bebelina...se vede foarte bine in poze, e fotogenica!!! te-am vazut si pe tine 
raallu spune:
Multumesc pt sfaturi fetelor

Cred ca sunt eu putin exagerata...la fiecare intepatura sau durere mica ma agit, analizez fiecare fiecare senzatie. De stat intinsa nu prea pot decat seara...poate si din cauza faptului ca stau 8 ore pe scaun la birou.