INSEMINARE 57

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

sensibila,eu am facut test de sarcina in z8 de la pregnyl, si a iesit negativ,deci nici macar de la pregnyl nu s-a pozitivat,stiu ca ar fi fost prea devreme dar am fost curioasa sa vad daca intradevar pregnylul pozitiveaza testul,as fi vrut sa vad si eu doua liniute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor.am fost la intalnire: viss, peta si ella.a fost foarte frumos.timpul a trecut repede..eu una am venit tare fericita acasa.. dc peta a reusit la a 7-a IA, poate am si eu sanse..noi toate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

fetelor eu una m-am simtit f bine. Sorry k eram pe fuga! Ma bucur k v-am intalnit si live, sunteti la fel de ok k pe forum. Si poate ne vedem in formula mai extinsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna, fetele! Eu vineri am prima eco si am niste emotii imense! Asa imi e de teama ca nu am sa ovulez pe partea cu trompa buna, de mama, mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

bafta, sorinake.iti tin pumnii.cu toate ca zarurile sunt aruncate deja..
ella - mi-a facut mare placere.asteptam un grup mai mare , poate de 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

fetelor si eu m-am simtit f bine aseara, si m-as bucura sa mai repetam figura in formula extinsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

bafta, sorinake.iti tin pumnii.cu toate ca zarurile sunt aruncate deja..

Is aruncate Viss, dar eu sper ca sunt si castigatoare, desi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

carla_2008 – felicitariiiiiiiii ! Sa ai sarcina usoara si bebei sanatosi ! Da trece repede timpul sau asa pare, pt ca in mom in care astepti un rezultat la o analiza cum ar fi DT sau TT sau altele numeri minutele. O sa vezi tu cum e. Cand vezi 2 liniute incepi sa te rogi sa ramana acolo sis a fie bine, apoi cand incep teste te rogi sa fie sanatos sa nu aiba cine stie ce, apoi sa creasca daca nu e cat trebuie si tot asa. Iar dup ace nasti iti faci griji toata viata pt el/ei.

sabrinela - la fiecare femeie se elimina altfel pregnylul. Deci probabil la tine se eliminase déjà. Dar oricum ar fi rezultatul testului nu e concludent decat din z 12-14. Plus ca in ziua 8 nu se face nici beta. Si beta se face din minim z10.

sorinake – o sa fie bine ! Acum in ajun de sarbatori se intampla multe minuni.

Felicitari fetele pt intalnire.

e in burtica +28
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raallu spune:

Fetelor - cand merg la control o sa am 3 sapt si ceva... oare ce poate sa vada? nu este cam devreme pt. ecografie? ce ar putea sa-mi spuna despre bebelus? Urmatoarea ecografie cand se face?(cred ca nu scapam niciodata - cu adevarat- de intrebari de genul...de ce nu raman? ce se intampla? am ramas..oare este bine? se dezvolta normal?...si tot asa... avea dreptate sensibila)

Va astept cu vesti bune
Cine este urmatoarea mamica???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

raallu - nu cred ca ai cum sa ia 3 saptamani si ceva. Spune-mi te rog cand a fost ultimul CM si ziua in care ai facut IA si iti calculez eu.
Oricum si daca ai 4 saptamani siceva tot e devreme.
Am mai spus ca eu am facut prima eco la 6 saptamani si s-a vazut doar ca e un uter si atat. Si apoi la 9 saptamani si am vazut inimiara ceea ce e o oarecare garantie ca e ok.
Voi puteti merge direct la 7 saptamani sa si sa vedeti si auziti inimioara, dar la 3-4 chiar si 5 saptamani nu prea are ce sa vada ca nu se vede.

Am mai spus cine vrea s avada poze cu bebelina mea le gaseste la mine la semnatura !

e in burtica +28
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput