INSEMINARE 57

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raallu spune:

sensibila - pupici pentru bebelina
Acum trebuie sa te linistesti si sa te bucuri de sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna fetelor..am o intrebare,daca azi e z8 de la IA si miine imi fac un test de sarcina credeti ca se vede ceva?
Astept raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Arianna11 - NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!
Sa nu te rpind ca faci vreun test indiferent de care pe pi sau de sange pana in z12.
PLZZZZZZZZZZZZZZZZZ !

Intelege ca si daca iese pozitiv asta nu insemna ca esti insarcinata, poate fi de la pregnyl sau gonasi daca ai facut.
Sau poate iesi negativ si tu defapt poti fi insarcinata.

e in burtica +28
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

Arianna11 - NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!
Sa nu te rpind ca faci vreun test indiferent de care pe pi sau de sange pana in z12.
PLZZZZZZZZZZZZZZZZZ !

Intelege ca si daca iese pozitiv asta nu insemna ca esti insarcinata, poate fi de la pregnyl sau gonasi daca ai facut.
Sau poate iesi negativ si tu defapt poti fi insarcinata.

e in burtica +28
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

,ok asa am sa fac,dar ma cam maninca curiozitatea si asteptarea...deci z12 zici..atunci o las pe 19/12,ms mult de raspuns

Mergi la inceput

Arianna11 - in z12 poti face un beta.
Cu testul de pi ar trebui in z14.
Personal am facut si testul de pi si beta in aceeasi zi in z15.

e in burtica +28
varsta bebel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

sensibila, eu ma simt bine, am inceput sa am niste mici arsuri dimineata daca nu mananc, si in rest niste dureri de spate trecatoare, plus oboseala de rigoare . Dar asta asa, ca sa nu zic ca nu am simptome, fiindca de fapt nu simt nimic iesit din comun...tu cum erai in sapt 7?
Sf lui februarie... pai mai ai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Sensibila, pupici multi la bebelina.Mai ai putin si o sa-ti strangi bebita in brate.

Peta, mersi de incurajare, sa ajute D-zeu.Am citit ca esti bine.Ma bucur.Poate ai sa fi dintre putinele care nu va suferi de greturi.

Distractie placuta, fetele.

Mergi la inceput

peta – da, nu mai e mult, important e sa creasca ea cum trebuie sis a stea la caldurica macar pana sf lui februarie. Cum eram in +7 ? Pai cred ca incepeau greturile daca imi aduc bine aminte.
sabine – nu vreau sa o tin in brate decat peste minimmmmm 2 luni.

Vedeti la semnatura 2 pozici cu bebela si daca cautati bine ma vedeti si pe mine in niste poze

e in burtica +28
varsta bebel
Poze Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raallu spune:

Sa nu uitati sa ne povestiti cum s-a desfasurat intalnirea...
Distractie placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Fetelor nu stiu daca ma mai tineti minte de acum cateva luni.
M-am mai uitat din cand in cand,ca nu prea am avut timp.Felicitari celor care au reusit si rabdare celor care asteapta cele 2 liniute!!! Eu m-a mutat la Fiv acum 2 luni si de luna asta m-am mutat la odisee.Am gemenasi si sunt in 7 saptamani.Mi s-a parut corect sa va anunt!!
Sensibila felicitari draguto pt bebelin ta!!!!ma bucur ca creste si e bine.Parca acum ne ziceai ca vezi 2 liniutze.Ce repede trece timpul.
Nu stiu daca v-a anuntat Dankutza : a nascut-o in 9 dec pe printesa Cezara si sunt bine amandoua!!!

7+

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput