INSEMINARE 57

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Doctorul Ioan Stoian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inseminare spune:

Eu una, nu am auzit de Doctorul Ioan Stoian !
Dar poate a auzit vreuna din fete !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Am sa va rog sa folositi userul comun numai pt a deschide capitole sau se va pune sub moderare.
Multumesc

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

ella 28 - ce mai faci? ti-a venit CM? cum te mai simti?
luminita - sa inteleg ca gata, ai plecat..te lasam sa te dezmortesti,sa despachetezi, si te asteptam sa ne mai povestesti ceva..
sabine,ilary,indi- ce mai faceti? eu astept revelionul, ca sa-mi vina ciclulsi sa incep iar injectarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

fetele, sa-mi tineti maine pumnii! Am prima eco si stau cu inima cat un purice! Doamne ajuta sa ovulez pe ovarul stang!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Fetele sunt si eu pe aici.
Nu sunt foarte bine pt ca cred ca mi-am rupt azi degetul de la picior.Cel de langa degetul mic.Ma doare tare si e vanat.Ce sa fac?Sa-l bandajez si sa las natura sa-si faca treaba?La dr nu m-as duce ca poate imi pune toata laba piciorului in ghips taman acum de sarbatori.Laba piciorului nu ma doare deloc dar degetul....mama, mama.
In rest, ca de obicei nu am nici un simptom, ciclul nu ar trebui sa-mi vina in data de 27.Astept sa vad ce va fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetelor, vreau sa va cer sfatul. Mie mi-a venit CM ieri si ar trebui sa merg la monitorizari chiar in perioada 24-28 decembrie, cum nu se poate mai prost, plus ca in acea perioada imi propusesem sa nu fiu in Bucuresti, ca de altfel, marea majoritatea. Dr mi-a zis ca tre sa fac, daca tot am inceput, 3 luni consecutive monitorizari. E grav daca sar o luna?E musai 3 luni consecutive de monitorizari?Nemaipunand la socoteala perioada 24-28 decembrie, cand ar trebui sa tii post sau na, e mare zi de Sarbatoare crestina si nu se cade, chiar nu mai stiu ce sa fac!!!!!Mentionez ca inca nu am ajuns la IA, mai incerc naturel un pic, in urma unei laparoscopii si al unui tratament destul de drastic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

viss mi-a venit azi. Ma obisnuisem cu ideea, nu a fost un mare soc. Eu de revelion sunt in plina ovulatie, intram amandoua in 2010 pline de treaba,ha,ha!

Mergi la inceput

beatrice- nimic nu e musai.asta e sari o luna, si dc e nevoie,recuperezi dup-aia.dar nu e nimic batut in cuie.eu fac monitorizari de 1 an si , luna de luna..nu ca ti-as dori astaparerea mea, nu e musai.e si alegerea ta.dc se ivea ceva in familia ta, o problema cu unul din parinti, orice..si trebuia sa amani?zic ca ai putea face pauza, dar decizia iti apartine, binenteles.
ella - sory.un sut in fund, un pas mai departe.azi ma intrebam dc..e neaparata nevoie de atatea suturi? se pare ca da..

Mergi la inceput

sabine - parerea mea, e sa mergi la medic.sa vezi ce zice. si dc nu esti de acord ai dreptul sa refuzi orice act medical, inclusiv ghipsul.dar poate are si alte idei, stiu eu..nu ma prea pricep in domeniu..dar du-te pana la o camera de garda ortopedie.macar sa te vada..

Mergi la inceput