INSEMINARE 57

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ucamm spune:

buna fetelor!
va rog frumos sa-mi dati si mie nr de tel de la cabinetul d-nei dr anca moisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

sorinake – bafta la eco !

sabine – am patit si eu faza cu degetul acum multi ani ! Se lipeste singur chiar daca putin ciudat dar se lipeste.
Sunt sigura ca nu o sa iti mai vina cm.

beatrice75 – eu nu iti recomand sa mergi la monitorizari in zilele alea ca dr oricum nu prea sunt, ba majoritatea sunt plecati toata luna decembrie si vin candva pe la mijlocul lui ianuarie.
Pentru IA nu ai nevoie de 3 luni de monitorizari eu am facut monitorizare o singura luna adica luna in care am facut prima IA. Aia e pirdere de bani sit imp dupa parerea mea.
Draga mea postul inceteaza pe 25, deci nu ai de ce sa iti faci probleme. Si pana la urma Dumnezeu intelege dorinta unei femei de a avea copii.
Daca nu faci IA sari linistita pt monitorizarea de luna asta ca oricum iti strici si sarbatorile si tot.
Poti lua niste teste de ovulatie si vezi cand ovulezi si prestati atunci din 2 in 2 zile. Asta e parerea mea.

ucamm – nr de tel si toate datele le gasesti pe prima pagina. 021.6653.29.23

e in burtica +28
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

M-am uitat la tv fetlor ca am aici max.D-ne ce e in Romania.Da de ce nu curata zapada de pe strada?
Sensibila, sa dea D-zeu sa ai ``gura aurita,, si sa nu-mi mai vina ciclul un an de acum inainte.Imi mai trece gandul asta prin cap din cand in cand dar sincer mi-e si frica sa ma gandesc...asta ca sa ma scutesc pe mine de plansuri prelungite.Am vazut bebelina.E frumoasa si are un nasuc mic ca un nasturel, si in vant.E frumusica foc.Cred ca taticul mai tarziu peste cativa ani va fi disperat.Cum va pandi el pe dupa perdea cu cine vine fetita acasa....
Viss am fost.Nu mi-au pus degetul in ghips dar am cred pe putin 10 fundite pe el facute din leucoplast.ei singuri au zis ca nu-l pun in ghips ca nu au cum.Deja oricum, dimineata era violaceu

Mergi la inceput

Sorinake, ce se aude?Cand ne spui ce ai rezolvat si cum esti?
Galiciana rezolvam noi cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

ella, imi pare rau ca au venit nesuferitii...o sa ai in schimb niste sarbatori "fierbinti"
eu am fost azi la doctorul pana de la filantropia, mi s-a parut destul de ok, l-am vazut pe bebe, are 1,25 cm si i-am auzit si inima batind de 168 ori pe minut (inimos ca taticul lui)
sabine, imi pare bine ca ai revenit...si eu am probleme la degetul mare, mi-am taiat unghia mai aiurea si acum s-a infectat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_26 spune:

buna,
sunt noua pe acest forum,asa ca am putine emotii
povestea mea incepe cu dorinta de a avea copii,dupa care controale si inseminari, trei la numar din care doua cu un rezultat pozitiv dar din pacate amandoua terminate cu avort spontan.acum fac un tratament sub indrumarea d-nei doctor Uscatescu si o noua inseminare in luna ianuarie.intrebarea mea este:s-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema?si daca da cum s-a rezolvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_26

buna,
sunt noua pe acest forum,asa ca am putine emotii
povestea mea incepe cu dorinta de a avea copii,dupa care controale si inseminari, trei la numar din care doua cu un rezultat pozitiv dar din pacate amandoua terminate cu avort spontan.acum fac un tratament sub indrumarea d-nei doctor Uscatescu si o noua inseminare in luna ianuarie.intrebarea mea este:s-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema?si daca da cum s-a rezolvat.

Oana, nu inteleg la care din probleme te referi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Multumesc Viss, multumesc Sensibila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_26 spune:

buna ella28,
ma refer la avorturile spontane.daca se rezolva cu tratament.dr. Uscatescu mi-a spus ca am fragilitate capilara,mi-a dat un tratament si acum asteptam pana in ianuarie,pt o noua inseminare.acum nu imi mai fac probleme de a ramane insarcinata,tratamentul de stimulare+inseminare da rezultate bune.

Mergi la inceput

Peta, sa-ti traiasca bebicul si sa se faca mare, mare.De abea astept sa-i vad poza.Sper ca ai sa o pui pe forum la fel cum a facut Sensibila.Sa ai grija de 1,25 cm ca de ochii din cap.

Mergi la inceput