INSEMINARE 57

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna, fetele!
am o veste buna si una proasta. cea buna e ca nu ovulez pe ovarul drept, iar cea rea e ca nici pe stangul nu am cine stie ce. ma asteapta si luni! endo e 8mm in z10. asta e! vedem luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

sabine, multumesc mult, o sa o pun si eu pe forum, deocamdata nu am poze ... si tie iti doresc multa bafta...cand faci test?
sorinake cat are foliculul? asa endo e ok, pt Z10..
alla, aracelli, indi pe unde sunteti?

Mergi la inceput

Peta, sunt minusculi. Nici nu mi-a masurat. A spus sa vin luni sa vada daca au mai crescut sau ba! Luni voi fi in z12 sau 13. Eu am pus ziua de spotting ca z1, dar am inteles ca nu trebuia sa o numar. Nu imi fac sperante!

Mergi la inceput

e posibil sa se faca IA mai tarziu de z14? Intreb si eu! Poate se dezvolta mai greu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Sorinake, eu luna trecuta am facut in ziua 16.Pana atunci, de fiecare data am facut in z 12 iar luna asta la fel.Eu intotdeauna numar si ziua de spotting.
Peta, nu cred ca am sa fac testul.In 27 nu ar trebui sa-mi vina asa ca voi vedea.Chiar nu stiu, am asa o reticenta....adevarul e ca fac pe mine de frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui peta

sabine, multumesc mult, o sa o pun si eu pe forum, deocamdata nu am poze ... si tie iti doresc multa bafta...cand faci test?
sorinake cat are foliculul? asa endo e ok, pt Z10..
alla, aracelli, indi pe unde sunteti?

hop si eu pe aici!!!
va pup si tin pumnii fetelor in focuri.
urmeaza sa recuperez tot ce ati mai povestit de cand nu am intrat.
noi am luat o pauza (speram ca scurta...desi se arata tare lunga)

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

[quote]citat din mesajul lui sorinake

e posibil sa se faca IA mai tarziu de z14? Intreb si eu! Poate se dezvolta mai greu!

Sorinake, da e posibil sa faci inseminare si mai tarziu de ziua 14. Eu de exemplu am facut in ziua 20, deoarece am cicluri lungi, si, deci ovulatie mai tarzie. La prima IA cu stimulare am facut parca prin ziua 16-a.
Poate si la tine e la fel. Acum ai facut stimulare?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda82

[quote]citat din mesajul lui sorinake

Sorinake, da e posibil sa faci inseminare si mai tarziu de ziua 14. Eu de exemplu am facut in ziua 20, deoarece am cicluri lungi, si, deci ovulatie mai tarzie. La prima IA cu stimulare am facut parca prin ziua 16-a.
Poate si la tine e la fel. Acum ai facut stimulare?

Am facut, Anda. De trei luni fac stimulare cu closty si menopur, dar nu am reusit sa fac IA. Doua luni am ovulat pe dreapta, acolo unde am trompa infundata, iar acum...astept!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana_26

buna,
sunt noua pe acest forum,asa ca am putine emotii
povestea mea incepe cu dorinta de a avea copii,dupa care controale si inseminari, trei la numar din care doua cu un rezultat pozitiv dar din pacate amandoua terminate cu avort spontan.acum fac un tratament sub indrumarea d-nei doctor Uscatescu si o noua inseminare in luna ianuarie.intrebarea mea este:s-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema?si daca da cum s-a rezolvat.

Oana, te rog spune mi si mie cum se poate ajunge la dr Uscatescu. Am inteles ca nu are cabinet privat...Daca poti scrie-mi pe privat.Oricum e ok ca macar ramai.

Mergi la inceput

Sorinake, eu cred ca e posibil sa ovulezi mai tarziu. Oricum nu trebuie sa disperi. Eu de exemplu dupa un an de monitorizari s-a constatat ca nu am ovulatie. Am facut prima IA cu stimulare si am facut o usoara hiperstimulare a ovarului, motiv pt care am fost nevoita sa iau AC o luna. Dupa ce am terminat folia am facut pauza si surpriza am avut ovulatie in ziua 20. In ziua 14-a foliculul meu avea abia 10mm. Eu cred ca se va dezvolta unul si la tine. Nu trebuie sa ne pierdem speranta.
Eu acum sunt in ziua 9 de la a doua IA si sunt in asteptare...poate cine stie va veni mosul, desi temperatura e mica cu tot cu progesteronul pe care l iau.

Mergi la inceput