INSEMINARE 57

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Anda, Doamne ajuta, sa vina Mosul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Alla, in sfarsit. Am vrut sa te sun dar ma gandeam sa nu te deranjez.Cum esti?de ce se anunta pauza mai lunga?S-a intamplat ceva nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabine

Alla, in sfarsit. Am vrut sa te sun dar ma gandeam sa nu te deranjez.Cum esti?de ce se anunta pauza mai lunga?S-a intamplat ceva nou?

Pai e destul de nasol...al meu intra in concediu fara plata minim 1 luna jumate... asta dupa "n" luni in care a luat doar procent din salar sau in cel mai fericit caz au intrat in somanj tehnic. La noi in firma lucrurile merg tare rau si se pare ca se va practica si la noi "trimisul in concediu fara plata" plus ca vor sa umble si la salarii...
Iar in stilul asta chiar nu mai facem fata sa platin chiria, leasingul la masina, cheltuielile curente... deja am mancat cu IA-uri si analize toata descoperirea de pe cardurile noastre si nu prea mai avem cu ce sa continuam

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna fetele,

Vroiam sa va anunt, pe cele care isi mai aduc aminte de mine, ca am nascut o mandrete de fata acum 10 zile.
Pentru cele care nu ma cunosc, vreau sa le spun ca si eu am facut tratamente timp de 6 ani, cu mici intreruperi. Dar, nu m-am lasat oricat de greu mi-a fost.
Am facut prima inseminare si a fost reusita. Din pacate s-a oprit din evolutie la 5 saptamani. Tin minte si acum, ca plangeam in pat, aveam dureri de burta ingrozitoare, pt ca avortul menstrual era in derulare, dar eu imi faceam planuri pt lunile urmatoare de tratament.
Am avut o sarcina perfecta pana la ecografia de 36 de saptamani, cand s-a descoperit ca puiul meu nu a mai crescut. Am mai asteptat un pic si uite ca am ajuns sa termin saptamana 38 si sa intru in saptamana 39, dar puiul meu a ramas la 33 de saptamani si 5 zile.
Am trait un stres ingrozitor. Am mai facut niste eco si am intrat in cezariana de urgenta pt ca mi se imputinase lichidul si imi intra copilul in suferinta fetala. Cretinul de Herghelegiu (mare somitate in de-ale ecografiei), mi-a spus ca are sindrom down, apoi ca are defect genetic si apoi ca o sa fie pitica,
A stat la incubator si i s-a facut antibiotic. Toate analizele i-au iesit bine. S-a nascut cu 2300g, 48cm si scor Apgar 9.
Tot stresul dinaintea nasterii, plus cezariana in sine, plus faptul ca nu mi s-a permis sa ating copilul cateva zile, au rezultat in faptul ca nu am laptic. Ma doare sa vad cum cauta sanul si eu nu am decat 2-4ml in 2 sani cat 2 pepeni.
Asa ca, fetelor, nu va lasati. Mergeti pana in panzele albe. La mine la odisee este o fata care a reusit la al cincilea Fiv, dupa 14 ani de tratamente. Deci, se poate! Multa bafta in continuare la toate!

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze Cezarica

www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc" target="_blank">Cezarica la externare

Mergi la inceput

Alla imi pare tare rau dar se va indrepta situatia asta, cu siguranta.Nu poate sa dureze.E bine ca nu e o problema de sanatate, ca peste restul se trece... mai devreme sau mai tarziu.
Si ca o paranteza, nu se lauda Boc ca Romania a inregistrat crestere economica de 2%?Mint pe fata....
si eu sunt intr-o situatie total aiurea.Luna asta dupa ce imi va veni ciclul trebuie sa iau diphereline pt fibrom, sa vedem cat se miscoreaza si probabil va trebui sa ma operez...de fapt nu probabil ci sigur.Asa ca pauza mea va fi ceva de genul ,,who knows?``.Chestia asta ma sperie.

Mergi la inceput

Uite ceva interesant. Poate functioneaza.

INFERTILITATE

Medicinele alternative Yunani si Ayurvedica au utilizat mierea timp de mai multe secole pentru a fortifica sperma barbatilor
Īn China, Japonia si Orientul Indepartat, femeile sterile dar si cele care doresc fortificarea uterului au luat scortisoara pudra, timp de secole.
Femeile sterile pot sa ia un vārf de cutit de scortisoara pudra cu o jumatate de lingurita de miere si sa īsi frece gingiile cu aceasta combinatie īn mod frecvent pe toata durata zilei, astfel īncāt combinatia sa se amestece usor cu saliva si sa patrunda īn corp.
Un cuplu din Maryland (SUA) nu a putut avea copii timp de 14 ani, pierzāndu-si speranta ca vor fi capabili sa procreeze vreodata. Cānd au aflat despre acest remediu, atāt femeia cāt si barbatul au īnceput sa consume miere si scortisoara īn modul aratat mai sus. Femeia a ramas īnsarcinata dupa cāteva luni si a nascut gemeni la termen.

Mami de amazoana

Mergi la inceput

D-ne Dzeule, Dankutza ce frumoasa e!!!!!!!!Am ramas interzisa.Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea.

Mergi la inceput

Aici am niste measje scrise de 2 fete, la inseminare. Poate va inspira si pe voi.

Eu am luat tratament naturist si pot spune ca m-a ajutat.
Aici medici nu iti dau nimic ca stimulare la inseminare artificiala, se da numai daca se face FIV.
Nici macar injectia aia inainte de inseminare, sa declanseze ovulatia nu se face, cel putin la clinica unde am facut eu.
O ecografie cu vreo saptamana inainte de presupusa ovulatie, un test de sange, vii la inseminare,o faci si pleci acasa, si te mai cheama daca nu ai ramas.
Tratamentul l-am tinut din prima zi de august pana pe 18 septembrie, in 28 septembrie am facut inseminarea si pe 14 octombrie testul de sarcina arata II liniute.
La mine era problema ca foliculi nu depaseau 15-17mm si un mediu mai acid in vagin, monitorizare vreo 3 luni.
Asa.....tratamentul.
- tinctura de branca ursului(asta e progesteron) cate o lingurita de 3 ori pe zi inainte de masa cu vreo 15-20 de minute (din prima zi de ciclu pana cu vreo 2 zile inainte ovulatie, eu avand ciclu la 26-27 de zile, deci opream cam prin ziua 10-11)
- tinctura lemn dulce(asta e estrogen,ajuta la cresterea foliculilor)
o lingurita de 3 ori pe zi inainte de masa cu 15 minute.Luata pana in ziua ovulatiei.Daca ai chisturi pe ovare, noduli la sani sa nu iei, este foarte puternic estorgenic si accelereaza cresterea chisturilor, mare grija.
Eu pot sa zic ca am fost inconstienta, aveam un chist pe ovarul stang, si tot am luat, si culmea am ovulat exact pe stangul cu un folicul baban, chistul a disparut.Dar a fost balanta intre tinctura asta si Mastodynonul, zic eu, da cine stie.
- Maca (asta e pt ingrosarea endometrului), eu aici nu am avut pastile, am luat cate un plic de 3 ori pe zi, plicul amea 2000mg. Luata pana cu vreo saptamana inainte de ciclul urmator.
- Mastodynon ( asta e pt a tine prolactina in cote normale, e bun si pt chisturi,noduli), 30 picaturi de 3 ori pe zi inainte de masa cu 15 minute.
-o pastila de ulei de peste pe zi.
-ulei de catina, cate o lingurita de 3 ori pe zi, inainte de masa 15 min.
Am taiat dulciurile considerabil, am baut multe sucuri naturale din legume, fructe.
Ce nu am putut taia au fost tigarile si cafeaua, astea ma mai tineau cat de cat calma, ca deja eram la limita rabdarii.
Si nu m-am ingrasat dupa tratamentul luat.
cam asta am luat eu ca tratament naturist.
Sper sa te ajute, tu iti cunostii organismul cel mai bine, da cautare pe net despre produsele mentionate mai sus, citeste si vezi daca esti ok cu ele.
Doamne ajuta si sa vina bebe cat mai repede.

P.S- nu stiu daca ai facut testul ala sa vezi permeabilitatea trompelor uterine, asta a fost primul lucru pe care m-a intrebat medicul aici.
Eu facusem in tara testul asta, trompele erau ok.

Eu am luat de fiecare data alta schema de tratament,iar ultimele 2 mi-au adus rezultatele pe care le stii.Luna trecuta am luat de ex Clostylbegyt si Puregon 100ui 5 injectii tot a doua zi din ziua 3 o data cu Clostylbegyt.Un tratament normal.Iar luna asta dr mi-a dat Clostylbegyt,Menopur 50ui si Puregon 50ui din ziua 3,iar injectiile le-am luat deodata si amestecate in siringa!!!asta mi s-a parut mie interesant!!!pe langa astea eu iau de 3-4 luni cele mai bune suplimente nutritive naturale din lume!!si sa nu va imaginati ca ingrasa si alte minuni,ele regleaza metabolismul si actioneaza exact unde sunt carentele in organism .implicit regleaza si partea hormonala,tiroida...eu de atunci stau atat de bine cu foliculi,endometru,ovulatie in ziua 14,hormoni ok,si pe langa asta ma simt extraordinar.Si am tot 51 kg la 1,70m.Am insistat pe tema asta pt ca degeaba ne distrugem organismul cu tratamente, hormoni,pt bebe,daca nu avem grija totodata de sanatate ca sa ne si bucuram de el cand vine.

Mami de amazoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Dankutza, ma bucur tare mult ca ai nascut si e bine micuta sanatoasa si tare frumoasa. Apreciez foarte mult ca ne ai scris pt a ne incuraja...am citit cu lacrimi in ochi..sper ca intr o zi sa putem toate sa ne scriem povestea cu final fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_26 spune:

pentru anda82,
am citit ca si tu ai facut inseminari,de ce vrei sa mergi la uscatescu?acolo ajungi(din cate stiu eu) doar dc pierzi sarcinile,eu asa am ajuns.am fost in spital la dr. uscatescu cu trimitere de la medicul meu ginecolog dupa ce am pierdut doua sarcini obtinute prin inseminare. tu unde faci inseminarile si cu ce doctor(daca se poate sa imi spui)?

Mergi la inceput