INSEMINARE 57
Raspunsuri - Pagina 14
anda82 spune:
Oana, inseminarile le fac cu dr. Moisa.
Vreau sa ajung la Uscatescu deoarece eu sufar de o boala autoimnua, tiroida autoimnua si ea se asociaza uneori si ci alte boli autoimune...sindromul antifosfolipidic, lupus etc. Ia un alt motiv este ca in urma cu aproximativ 2 ani am avut mai multe teste de sarcina pozitive imi intarziase menstra cam cu 2 saptamni, dar mi a venit cu dureri groaznice de am ajuns la spital si ma suspectau de extrauterina. Si ma gandesc ca a fost o sarcina incipienta pe care am pierdut-o. 
viss spune:
buna, danuta.am vazut pozele tale, chiar si cele in care erai graviduta - erai o bella.am vazut filmuletul cu fetita la externare - iti venea s-o mananci, de dragalasa ce era,asistenta o rasucea si pe-o parte si pe alta, si ea nu zicea nimic, se intindea..sa fiti sanatoase, sa-ti revii repede, si sa ne tii pumnii in continuare, celor din urma ta

oana_26 spune:
anda,eu am fost la fundeni la uscatescu dar cum ti-am spus ,cu trimitere de la medicul meu ginecolog dupa ce am pierdut a doua sarcina.dupa multe analize facute la fundeni mi-au spus ca am fragilitate capilara si ca uterul meu este subtire "ca un tifon",am mers inapoi cu rezultatele la ginecolog si mi-a zis ca asta insemna ca am sindromul antifosfolipidic.am citit cate ceva pe net despre aceast sindrom dar nu pot spune ca sunt total lamurita.acum fac un tratament si o sa vad rezultatul in ianuarie la urmatoarea inseminare.eu inainte de inseminare fac si stimulare ovariana cu menopur si ovitrelle inainte cu 36 ore de inseminare.tu mergi la cabinet particular pt inseminare?
Nati spune:
Salutare fetele,
dankutza, aveti o minune frumoasa foc, sa fie sanatoasa, norocoasa in viata si sa va umple de bucurii.
O sa fie bine micuta, Matei s-a nascut e drept la 3.470kg, da a avut 49cm, si scor apgar 9-10 ca s-a nascut prin cezariana.
Si mai ales ca s-a nascut cu un diagnostic la plamani nu tocmai placut, si a fost operat a doua zi dupa nastere pe plaman.
Si acum are 1 an si 6 luni, da daca-l vezi ce alearga si ce enrgic e, nu-ti mai trebui diete de slabit, scoate untul din tine
.
Bine ca mi-ai pus schema de la tratamentul naturis, ca eu si uitasem cateva componente din lista, poate cine stie, ne fortam si pt al doilea bebe.
Sanatate multa va dorim, pupam iubirea mica, sa te refaci rapid.
Fetelor, trebui sa aveti rabdare( la capitoul asta eu nu am stat stralucit), un medic bun, cititi acatistul Sf.Ioan Rus (m-a ajutat enorm) si nu in ultimul rand sa dispuneti de finante, aici e buba mare, la ce vremuri sunt e greu.
Va doresc un bebe cat mai repede sa tineti in brate!
Sanatate maxima!
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
sorinake spune:
buna dimineatza!
Maine din nou la dr!
Sper sa primesc po veste buna. Mai am 2 injectii de menopur, dar am luat si mladite de zmeur. am intrebat dr si a spus ca e ok sa iau. a gasit sotul concentrat de mladite de zmeur sub forma de fiole. Vedem maine ce e! 
Am si eu o intrebare: eu am ovarele curate, fara chisturi si totusi, chiar si cu tratament, abia-abia de am un folicul-doi!!! Oare de ce?
viss spune:
sorinake - iti tin pumnii. ma bucur ca ai specificat ca dr. a zis ca e ok sa iei si mladite de zmeur odata cu puregonul. eu am crezut mereu ca treb luate separat..am sa incerc si eu luna viitoare.de ce nu? vorba unei fete. as incerca si urinoterapia dc ar da rezultate.![]()
sorinake spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss sorinake - iti tin pumnii. ma bucur ca ai specificat ca dr. a zis ca e ok sa iei si mladite de zmeur odata cu puregonul. eu am crezut mereu ca treb luate separat..am sa incerc si eu luna viitoare.de ce nu? vorba unei fete. as incerca si urinoterapia dc ar da rezultate. |
viss, urinoterapia, nu am incercat-o, dar e o idee!
alla76 spune:
| citat din mesajul lui sabine Alla imi pare tare rau dar se va indrepta situatia asta, cu siguranta.Nu poate sa dureze.E bine ca nu e o problema de sanatate, ca peste restul se trece... mai devreme sau mai tarziu. Si ca o paranteza, nu se lauda Boc ca Romania a inregistrat crestere economica de 2%?Mint pe fata.... si eu sunt intr-o situatie total aiurea.Luna asta dupa ce imi va veni ciclul trebuie sa iau diphereline pt fibrom, sa vedem cat se miscoreaza si probabil va trebui sa ma operez...de fapt nu probabil ci sigur.Asa ca pauza mea va fi ceva de genul ,,who knows?``.Chestia asta ma sperie. ![]() |

trecem noi incetut incetut peste toate. le luam pe rand, pas cu pas si le rezolvam candva...
ai sa vezi ca trece cu bine si operatia (daca o sa mai fie cazul sa o faci). pup fata
Dankutza felicitari pt fetita. E frumoasa foc! sa va traiasca, sa creasca mare, sanatoasa si norocoasa
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
sorinake spune:
Neatza, fetele!
Azi din nou la dr! Numai cand ma uit pe geam ma cuprinde frigul. Masina sa o scot din parcare, nicio sansa pana la primavara! 
Mona40 spune:
| citat din mesajul lui sorinake buna dimineatza! Maine din nou la dr! Sper sa primesc po veste buna. Mai am 2 injectii de menopur, dar am luat si mladite de zmeur. am intrebat dr si a spus ca e ok sa iau. a gasit sotul concentrat de mladite de zmeur sub forma de fiole. Vedem maine ce e! ![]() Am si eu o intrebare: eu am ovarele curate, fara chisturi si totusi, chiar si cu tratament, abia-abia de am un folicul-doi!!! Oare de ce? http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
Neata fete.
Sorinake mama, daca faci IA, scopul stimularii este de a obtine 1'2 fol de calitate si nu mai mult.
La fVI este altceva.

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/