INSEMINARE 57
Raspunsuri - Pagina 6
ella28 spune:
Super! De abia astept sa va vad, fac rezervare cu ora 7, o sa fac pentru 4 persoane ca poate mai apare cineva. Va trimit nr meu de telefon, il astept si eu p-al vostru, daca se intampla ceva , ne sunam!
Pup fetele
cami_antonia spune:
fetele
am revenit
cine vrea sa afle povestea alinei de doar 28 ani
cu cancer cranian
poate citi aici
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
ajutati-o sa traiasca
donati prin sms gol
la 879 2 euro
pana la sf lui decembrie
va asteptam si la umanitare
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
ella28 spune:
Da, da, am facut rezervare de la 6.30, alerg sa ajung la voi, sper sa nu ma fac de ras :-(
peta spune:
sabine, multa bafta, poate vei primi un cadou frumos de la mos craciun...ai sanse mari cu inseminare dubla...
fetelor de abia astept sa ne vedem azi...
sensibila spune:
Gata fetele, m-am linistit !
Acum vin de la eco si bebelina e f bine.
Desi pe 30 nov avea doar 725g astazi are 1265 g.
Ceea ce e foarte bine.
Deci, a recuperat diferenta de o saptamana in minus pe acre o avea si acum e chiar putin mai mare.
Sunt tare fericita si plec linistita in vacanta.
Bebelina e foarte bine.
Va pup si sper sa va distrati super diseara la intalnire.
Eu nu o sa vin pe vremea asta vreau doar sa ajung acasica la caldurica.
e in burtica +28
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
peta spune:
sensibila, felicitari, ma bucur foarte mult ca e totul bine, si ca bebelina a recuperat...ti-au zis si care va fi data nasterii?
sensibila spune:
peta - pai data nasterii o stiu demult. Dupa ecograf e cam 7 martie, adica la o zi dupa ziua mea.
Dar eu personal cred ca se v-a naste la sf lui februarie.
Tu cum te simti ?
e in burtica +28
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!