INSEMINARE 57
Raspunsuri - Pagina 5
peta spune:
fetelor daca va intalniti la obor sau mai spre dorobanti m-as baga si eu...eu as putea in mod exceptional sa o sterg de la serv cam pe la 6.30...
ella, ce faci, ti-ai facut test? nu te lua dupa simptome, mie in Z10 pana ca si testul de sange mi-a iesit negativ, asa ca eu tot iti mai tin pumnii sa fie bine...
sensibila spune:
peta – eu din cauza spitalului Giulesti am plecat de la Moisa si din cauza aparaturii varza de acolo. Asa ca nu recomand nimanui sa nascaacolo. Am avut odata niste scurgeri cu firicele de sange si Moisa nu era in tara si m-am dus la camera de garda la Giulesti si imi face eco si imi zice ca nu poate sa vada nimic in afara de faptul ca bebelul se misca. Si am ajuns tot la medlife cu bani sa imi zica daca nu e vreun hematom sau vreo desprindere de placenta.
Filantropia arata impecabil. Zici ca e clinica private fata de Giulesti. Eco face si Haiduc in caz deurgenta la camera de garda. Insa au o sectie speciala de eco si nici nu platesti nimic daca mergi cu trimitere de la med de fam si adev de salariu. Eu mi-am facut programare acolo la eco pt saptamana 32 la morfofetala. Sunt curioasa cum e dar Dankutza imi zicea ca cine i-a facut ei eco e super ok si se pricepe, acum o sa vedem la cine pic eu.
O sa vad maine cand sper sa ma lipesc de un eco cum e bebelina. Sper sa fie bine in graphic. O sa va scriu maine.
ella28 – hai cu un test pozitiv. Sunt femei care nu au nici un fel de simtome toata sarcina, dar 14 zile. Optimismul sa stii ca ajuta. Mai ales acum cand theoretic se fixeaza bebelul.
elenaraluca – nu stiu sa se faca IA la fialntropia. Dar daca cauti ceva ieftin mergi la Giulesti, la Dacia mEdical center sau la cabinetul privat la dr Moisa.
e in burtica +27
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
raallu spune:
Pupici pentru toate fetele
sensibila - tu pana la cate luni ai ramas sub supravegherea d-nei dr Moisa? Oare a mai nascut cineva cu dansa?
raallu spune:
Ma gandesc ca este cam nasol...m-as duce la medicul meu ginecolog, dar in cazul in care mai vreau sa-mi fac o inseminare ...
ella28 spune:
Buna, mi-am facut test de pp ieri, in z12 si a fost negativ. Daca nu-mi vine pana in z20 il mai fac o data vedeti cat sunt de optimista, nu?
Pai da, si eu tot pe la 6.30 as putea sa plec, ne vedem la restaurantul Buongiorno pe Lascar Catargiu , e fff aproape de metrou Victoriei. Ca sa fim la jumatatea distantei dintre Peta- Dorobanti si Viss- Stefan cel mare. Pe la 6.45-7.00?
La Mc e cam galagie si agitatie , cred ca nu vom putea vb. Daca sunteti ok sa-mi spuneti sa sun pentru rezervare. Presupun ca la nefumatori, da?
sensibila spune:
raallu - eu am ramas la dr Moisa pana aproape de 5 luni. Si vroiam sa si nasc cu dansa, dar a nascut cu ea o prietena si cand am vazut conditiile din Giulesti si mai ales faptul ca la supravgherea sarcinii trebuia sa mergi mereu in alta parte pt eco, ca atat ecoul de la ea de la cabinet cat si cel de la Giulesti sunt varza am plecat in alta parte. Ea o fi f buna, mi-a mi-a convenit Giulestiul pt inseminari si monitorizari dar pt eco amanuntit cum ar fi sa iti zica ce greutate are bebelu sa iti iei gandul. Ca nu iti poate spune. Plus ca la Giulesti bebelusii se tin sub cheie, adica in afara de orele de alatat nu iti poti vedea copilul pt ca usa e incuiata cu cheia.
Si daca mai adaug ca giulestiul a gresit analizele bebelusului si au tinut-o pe saraca fata aproape 2 saptamani in spital ca bebelu are trombocite la 1/3 din valoare normal si ca ar ave nu stiu ce boli. Si tot Giulestiul a trimis sangele la hematologie si copilul nu ave animic, ba avea mai mult decat trebuia valoarea.
Asa ca au tinut-o degeaba.
Ca urmare am plecat instant de la Dr Moisa.
e in burtica +28
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
peta spune:
ella, s-a facut... eu o sa ajung pe la 7...poate ar fi bine sa ne dam si nr de tel in caz ca se intampla ceva...
viss spune:
buna, ella - dc e ok ptr tine, suna ptr maine la 7.cine se mai aboneaza sa mai vina? hai bucurestencelor..
sabine spune:
Buna fetelor,
m-am intors acasa la viena si acum astept si eu ziua de 27 dec.Inseminare am facut joia trecuta si sambata...dubla.Ma inteapa pe partea stanga.La ultimul eco am avut doi foliculi pe dreapta si unul pe stanga.Acum sa vedem ce va fi.
Va intalniti, am citit.Ce fain.Super.Sa beti o cafea sau un suc si pt mine.
Illari, iti las pm.Luminita, bafta multa.
Ella, tin pumnii in continuare.
ella28 spune:
Super! De abia astept sa va vad, fac rezervare cu ora 7, o sa fac pentru 4 persoane ca poate mai apare cineva. Va trimit nr meu de telefon, il astept si eu p-al vostru, daca se intampla ceva , ne sunam!
Pup fetele