INSEMINARE 57
Raspunsuri - Pagina 4
ella28 spune:
peta pacat k nu te poate urmari dl dr ion ionut si eu am auzit numai de bine de el! Dar giulestiul arata cam naspa ce-i drept. Bafta ! Filantropia, Municipalul arata mai bine dar conteaza calitatea personalului mai mult. La privat costa enorm...3000euro...
viss spune:
buna, fetelor.eu am fost de garda ieri, azi fost mai mult pe drumuri..asa ca am avut de citit mult azi, mai ales la FIV-uri ..de recuperat din urma. ella - eu stau la stefan cel mare.nu stiu..dc suntem doar noi 2, ne putem intalni si la mc-donald's obor ptr un capucino..eu in alta parte nu prea am iesit si nu am idei.cat de tarziu ajungeti de la servici in timpul saptamanii? dc le e mai comod fetelor,putem iesi sambata pe la 10..nu stiu..asteptam idei, propuneri..
sorinake spune:
Fetelor, e oare posibil ca din z4 sa simt cum lucreaza ovarul! Ma inteapa ovarul drept, cel pe partea pe care am trompa infundata! Simt ca o iau razna! Ar fi a treia luna consecutiv in care as ovula numai cu ovarul drept!
viss spune:
da, e posibil sorinake. crede-ma, sunt in aceeasi situatie.doar cu hormoni in cantitate mai mare, adica cu stimulare- nu pe ciclu natural,e impins si stangul meu sa ovuleze. e lenes..asa ca eu o luna fac stimulare si am ovulatie pe ambele, si o luna fac pauza de stimulare- pe ciclul natural ovuleaza decat dreptul.
e naspa stiu. in luna respectiva ma simt nefunctionala, ca si cum in loc de corp as avea o gaura..fara fund..ma simt "impotenta - la feminin"..dar asta e, strang din dinti, si astept cu drag injectiile de luna urmatoare.dar na, suntem mai bine decat femeile carora li s-a scos si ovarul si trompele si uterul, ptr ca au cancer ovarian. in plus le au si speranta de viata scazuta si nesiguranta zilei de maine.asta e.corpul uman are multe ciudatenii.si asta e una dintre ele.
Emma_ spune:
Buna fetelor, nu am mai intrat demult ca nu prea am noutati. Sint in ziua 15 de la IA si nu a aparut CM dar de vreo 4-5 zile am crampe usoare si chiar asteptam sa apara.Am facut si teste de sarcina ...dar au iesit negative.Mai astept sa vad cum o fii.E posibil oare sa intirzie din cauza stimularii? Eu de obicei sint ca si ceasul, CM vine la 26 de zile.
Poate o fii din cauza stimularii...cine stie...mai astept sa vedem ce-o fii.
Va pup pe toate fetele si poate da DD bebei anul care vine!
sorinake spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss da, e posibil sorinake. crede-ma, sunt in aceeasi situatie.doar cu hormoni in cantitate mai mare, adica cu stimulare- nu pe ciclu natural,e impins si stangul meu sa ovuleze. e lenes..asa ca eu o luna fac stimulare si am ovulatie pe ambele, si o luna fac pauza de stimulare- pe ciclul natural ovuleaza decat dreptul. e naspa stiu. in luna respectiva ma simt nefunctionala, ca si cum in loc de corp as avea o gaura..fara fund..ma simt "impotenta - la feminin"..dar asta e, strang din dinti, si astept cu drag injectiile de luna urmatoare.dar na, suntem mai bine decat femeile carora li s-a scos si ovarul si trompele si uterul, ptr ca au cancer ovarian. in plus le au si speranta de viata scazuta si nesiguranta zilei de maine.asta e.corpul uman are multe ciudatenii.si asta e una dintre ele. |
da, viss, ai dreptate. totusi, e ciudat ca facand stimulare sa ovulez de trei luni numai cu ovarul drept! Asta e a treia luna de stimulare si cred ca dupa trebuie sa fac o pauza mai lunga, nu?
viss spune:
ce stimulare faci sorinake?
eu am inceput cu ovamit 1/2 tb. si avam folicul cand pe dr. cand pe stg, dar mi-a scazut endometrul,si am trecut pe puregon 50 ui. si surpriza. am avut 2 foliculi - 18,5 dar pe dreapta.pe stanga,am avut 2-3 mici..si concluzia dr. a fost ca ovarul stg nu e mut, dar ii trbuie o doza mai mare de hormoni, ca sa reactionze.si am marit la 75.de fapt- 2 zile - 100 UI ,5 zile- 75ui.am avut 3 foliculi pe dr, si 4 - stga, la 100 UI- 8 zile, am avut 6- dreapta, si 1-stanga. undeva exista o logica, ca apoi sa se piarda.clar , la mine, ovarul drept e mai productiv si mai smecher.
ptr data viiitoare dr, m-a sfatuit sa fac 50 UI- 3 zile, si sa continui cu 100 ui- 5 zile.sa vedem ce-o sa iasa. parerea mea e ca dr. ta treb sa umble la schema.sa incerce diverse scheme..pana la solutia optima ca sa se miste si ovarul lenes..
bonsai spune:
emma,
asa am patit si eu,nu am fost prevenita, sau poate asa e normal si nu stiam,oricum a fost o adevarata lovitura ca la un ciclu extrem de exact de 28 zile sa am o intarziere de 5 zile,zile in care ma consideram gravida 100%.recunosc ca am facut testele de sarcina numai dupa 4 zile de intarziere,ca nu aveam curaj.
anda82 spune:
Dragele mele,
Nu am mai intrat de mult, deoarece dezamagita fiind de o IA nereusita si de faptul ca de la stimulare m-am alesc cu chisturi pe unicul ovar am luat o pauza, timp in care am luat AC o luna si am incercat sa nu ma mai gandesc la aceasta mare durere...
Am lasat anticonceptionalele si am facut o IA, vineri 11.12.2009 pe ciclu natural. Acum astept sa vad ce o sa se intample...
Le salut pe fetele noi venite, si le doresc cat mai repede sa li se implineasca visul.